въпросче (:

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Chebyrashche
В началото бе словото

въпросче (:

Мнение от Chebyrashche »

Здравейте, аз съм студентка във ВТУ, но мисля следващата година (2011) да кандидаствам наново в СУ. Не знам дали точно тук да задам въпроса си, но и не знам къде другаде биха ми отговорили. Разбрах че крайния срок за подаване на кандидатстудентските документи е към края на май, но тогава мен няма да ме има в България и искам да попитам дали е възможно някой друг на мое място да подаде документите ми (например брат ми). За самият изпит ще съм се върнала, но много искам да разбера дали става така някой друг да подаде документите за кандидатстудентските изпити вместо мен? И много благодаря предварително (:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: въпросче (:

Мнение от MidwinterSun »

Доколкото си спомням, при подаването на документите има няколко места, на които трябва да се разпишеш. С други думи, изисква се твоето присъствие. За да отиде брат ти вместо теб (или който и да е друг), трябва да действа с пълномощно.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: въпросче (:

Мнение от svetlio.varna »

Можеш да се запишеш за изпитите и онлайн през сайта на СУ от всяка точка на света :) Освен това не е сигурно кога точно ще е крайната дата за подаване на документи, тази година примерно приемаха документи дни преди съответния изпит. Плюс това има изпити през януари и през април, на които също можеш да се явиш :)

По принцип позволяват друг да те запише за изпит, но мисля, че искат лична карта, а тя ще бъде в теб, щом си в чужбина... Все пак можеш да оставиш копие и брат ти да пробва да те запише, ако не стане - онлайн :)
Facebook
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”