House m.d.

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: House m.d.

Мнение от Търговецът на кристал »

Е, не, то не е до характер, а просто когато кажеш на някого, че го обичаш и очакваш да ти отвърне със същото, а той си затрае, не е твърде яко. Мъжете също го преживяват, предполагам - но просто жените са склонни и да питат.
Разбира се, точно Къди трябва да е човекът, който да знае най-добре, че ще получи подобно признание от Хаус, когато най-малко го очаква.

И евала на Нова ТВ, пуснаха новия сезон 3 дни след САЩ.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Bagatur »

Още едно стабилно епизодче. Хайде дано и следващите са така 8)
Strength and honor.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Абе да, стабилно беше, ама не ми харесва как Хаус започва да се размеква. Толкова зор си дадоха да го направят задника, който виждаме в сериала и сега унищожават всичко. Дано спрат пропадането, не ми харесва да го виждам такъв - Къди наистина го държи на каишка. И все пак - много искам нещата между тях да се получат, защото химията я имаше почти от епизод 1. Ама не искам да превръщат сериала в "ER", примерно.
Иначе серията не беше лоша, просто ми се иска да видя каква посока ще хванат нещата нататък. Този Хаус по-скоро подхожда на блейка като Камерън (при все, че го разбирам - нормално е да иска да задържи Къди на всяка цена; поне винаги е имал приоритети).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Още ли я снимат тази сапунка? Я не се излагайте, гледайте Каприка и СГ Юннивърс като нормални хора :P
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Аз не претендирам да съм нормална и без това, така че Хаус си ми идва идеално. Даже като се замисля, тримата ми любими герои от сериали - а именно: Боби Горън, Хаус и Монк - са сериозно "повредени" (в едно или друго отношение) хора. :mrgreen:
Иначе казано, крушката си има опашка. :geek:
В края на ноември
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото
Курс: първи

Мнение от svetlio.pernik »

размекват Хаус поради простия факт че завършват сериала..през цялото време целта е Хаус да е щастлив...ако се замислите и сте следили редовно ще сте съгласни с мен...
tamerlan написа:Още ли я снимат тази сапунка? Я не се излагайте, гледайте Каприка и СГ Юннивърс като нормални хора :P
Хаус и сапунка :| тогава сериали като Листопад какви са :roll:
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Хаус и сапунка
Претенциозна, високобюджетна, но все пак - сапунка :wink:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Хвала такЪвИ сапунки, смятам аз.
Перник, не може да е толкова елементарно. Какво ще излезе накрая? Той, геният, дето си беше толкова готин, докато беше "гаден", може да бъде истински щастлив, когато заиграе на хорото на останалите, обикновените простосмъртни? Или твърде просто, или твърде философско. И в двата случая - не ми се вярва. По-скоро са хванали друга линия, да видят какво ще се случи с рейтинга (а и защото и на тях им трябва пауза - предният сезон неминуемо е изтощил сценаристите на макс).

Не казвам, че не ми харесва. Просто очаквах нещата да се завържат още повече, вместо да отиват към превръщането на Хаус в мило, гушкаво зайче. Блах. Такива сериали - бол.
В края на ноември
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Изображение
:-Р
Изображение
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Bagatur »

Прекрасен трети епизод. Последните два все повече ми напомнят за старата атмосфера от втори и трети сезон. Най-добре оттук нататък ще е да развият седми сезон с история, подобна на тази с полицая или Стейси и да приключат с Хаус, оставяйки ни с хубавия спомен за един от най-добрите сериали въобще.
Strength and honor.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

А, не! Стейси не я искам обратно - съвсем ще го олистопадят.
Аз не се знам какво искам - хем искам да си остане с Къди, хем не искам да е твърде бозаво и сладникаво. Хем сърби, хем боли... но не е лупус.
В края на ноември
Аватар
xtina
От дъжд на вятър

Мнение от xtina »

Абе Грегъри Хаус си е пич отвсякъде! :Mauridia_17: :girl_in_love: :JC_clapgirl:
Изображение
Аватар
xtina
От дъжд на вятър

Мнение от xtina »

Търговецът на кристал написа: Не казвам, че не ми харесва. Просто очаквах нещата да се завържат още повече, вместо да отиват към превръщането на Хаус в мило, гушкаво зайче. Блах. Такива сериали - бол.
Споко бе пише, че с Къди ше си имат проблеми - Хаус пак ше се чуди дали да почва с викодина, Къди ше се чуди дали ше издържи на глупостите му в работата - няма да е баш розово плюшено зайче - все пак е Хаус!
Изображение
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото
Курс: първи

Мнение от svetlio.pernik »

някъде четох че сериала свършва като Хаус умира...това ще е точно в стил със сериала..но ще е брутално :|
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

малко време за губене
пп Хаус кара мотор Honda CBR1000RR. :lol: :mrgreen:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”