На мен ми е интересно и ще се радвам някой ако отговори, колко време горе-долу трае едно "занимание" по туризъм? Час, два, три?
Спортове в СУ-1 курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Mackle
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: Спортове в СУ-1 курс
Доколкото съм чувал изпитът по туризъм е прекосяване на дадена местност за определено време (норматив). Това разбира се включва ориентиране, но оцеляване сред дивата природа... едва ли. 
На мен ми е интересно и ще се радвам някой ако отговори, колко време горе-долу трае едно "занимание" по туризъм? Час, два, три?
- Dessy
- От дъжд на вятър
Ми от колеги знам, че поне два часа отиват, защото трябва и автобуси да се сменят, понеже туризма се провежда в Симеоново и Драгалевци.Mackle написа:Доколкото съм чувал изпитът по туризъм е прекосяване на дадена местност за определено време (норматив). Това разбира се включва ориентиране, но оцеляване сред дивата природа... едва ли.
- Ambrosio`
- Паисий
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Днес се записах на фехтовка, очаквах да има повече хора .. 
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
- Santino
- В началото бе словото
- Специалност: Социална педагогика
- Курс: първи
Аз се надявам да има свободни места по волейбол.
Жалко, че няма тенис на маса. От бая време го практикувам
Жалко, че няма тенис на маса. От бая време го практикувам
" Won't you die tonight for love? "
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Има, има. Те са много групите. От понеделник до петък по цяяял ден има волейболSantino написа:Аз се надявам да има свободни места по волейбол.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
zmeqt
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ох,много неприятно се получи..Виждам,че срокът за записване е до 15ти за повечето спортове(включително баскетбол),дали ще има място ,ако ида на 14???И то не просто място ,а трябва да има място в някоя от групите в четвъртък,защото само тогава ми е свободен ден..
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Вероятността не е голяма. По принцип не знам да има конкретен лимит за големината на гупата по баскетбол. +/- 1 едва ли е кой знае какво, но нищо сигурно не мога да ти кажа, а и зависи на какъв даскал попаднеш.
Здравейте
Интересуват ме подробности около провеждането на часовете по туризъм и труден ли е изпитът.
От горе посоченото ( надявам се, че информацията е надеждна
) разбирам, че е прекосяване на дадена местност. Това значи, че този маршрут вече е минаван, нали? Та, минава ли се с високи оценки и какви усилия трябва да положиш за тях, освен задължителното присъствие
Благодаря 
-
zmeqt
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
А ако по някакъв начин успея да отида във вторник(имам 1 час и 15 минути дупка и се надявам да се смести тогава),дали ще може да хвана група в четвъртък?Иначе в краен случай да ида утре и да пропусна едно упражнение,доста ми е важно все пак да запиша спорт и то баскетбол...Съветвайте ме нещо.Много са кратки сроковете за записване между другото,много неудобно време,точно когато има лекции/упражнения..FloWersOfEviL написа:Вероятността не е голяма. По принцип не знам да има конкретен лимит за големината на гупата по баскетбол. +/- 1 едва ли е кой знае какво, но нищо сигурно не мога да ти кажа, а и зависи на какъв даскал попаднеш.
п.п Има ли групи в събота/неделя ?
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Обратна връзка:
някой записал се на лека атлетика или на йога? А йогата къде се провежда???

Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Обратна връзка:
А освобождават ли се места впоследствие?
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
@zmeqt, ако има място, ще те запишат. Това никой тук не може ти каже, освен, ако не е ходил и знае.
@misspapazova, използвай бутона "Промени" долу вдясно на поста ти вместо да пишеш дабълпост
@misspapazova, използвай бутона "Промени" долу вдясно на поста ти вместо да пишеш дабълпост
-
trecarichi
- В началото бе словото
Днес ми казаха, че все още има свободни места в туризма и леката атлетика. Някой може ли да ми каже къде и кога се провеждат, за да говоря с някой от ръководителите? Имало го и варианта с това зимуване в Семково, за него при кого трябва да отида?
- _sonrisa_
- Флъдзила
Леката атлетика е в биологическия 
Туризмът би трябвало да е в Ректората
Туризмът би трябвало да е в Ректората
- Mackle
- Пишете, о, братя
Туризмът досега се провеждаше в Борисовата, но от тази седмица ще е на Симеоново, при Романс площадчето. Провеждат се от 9 и от 14 часа, май само в Петък липсваше следобедно занимание.