Така, сега на въпроса от деня. Доц. Малинов. Възмутена съм.
Кажете за изпита как е? Къса ли. Гаден ли е. ..по принцип имам интерес към предмета на човека, но засега....
Модератор: Плазмодий
Знам. Но това не променя съдържанието на теста, нито 'незадължителността' на тази литература в точно тази й форма. Иначе с останалото съм съгласна. : )kableshkov написа:Нито книгите бяха задължителни, нито тестът ще е с оценка.
Моля, моляslackerbitch написа:^ Благодаря ти.. за н-ти път вече!)
Така, сега на въпроса от деня. Доц. Малинов. Възмутена съм.:D:D За повече красноречие не ми остана сила след дразнението, което изпитах след часа с този наш евродепутат от политическа група с убеждения, на които съм привърженик И по наследство освен лични разбирания и усещания. Как може да каже, че КЛАСИЧЕСКИТЕ текстове, които ще изучаваме при него, ги нямало в интернет на английски!?!?!?!?!?!??!?!?!??!?! Да не говорим, че под силата на това му убеждение и на това, че 'ги нямало на пазара *вероятно*' си поръчах двата тома на книгите, които е написал и сега след като разучих въпроса съжалявам. Хм, но мисля най-нагло следващия път да се откажа..40лв. ей така......................................като може да са по-малко. Не знае ли той самия най-добре за кризата. ;\ А 'теста за обща култура' с огромно подзаглавие Древногръцка история не ми се коментира изобщо. Освен да се сдухаш и да си мислиш как Светла Страшимирова е бог друго не можеш. Поне аз.
Кажете за изпита как е? Къса ли. Гаден ли е. ..по принцип имам интерес към предмета на човека, но засега....
Прав си за Малинов! И с времето още повече ще разбирате колко добър, интелигентен и възпитан човек е само като го сравните с някои от останалите преподавателиkableshkov написа:Нито книгите бяха задължителни, нито тестът ще е с оценка. Доц. Малинов успя да покаже по един нестандартен начин кой е той всъщност и съм сигурен, че предметът ще е изключително интересен. Засега ме мъчи само мисълта за академичното писане...
Хммм, честно да ти кажа и аз още не съм много добре запозната със системата, тъй като тя сега започна да функционира! Но не би трябвало, след като си ги записал в суси да се налага да ги записваш и при секретарката! Ако искате за всеки случай я попитайте, за да няма проблеми по-натам!ivankz написа:А освен по интернет (susi),другаде трябва ли да запиша избираемите дисциплини?
Специалността е наистина много широкоспектърна, както е и написано. Това означава, че няма да получиш някакви тясно специализирани знания, които да можеш да приложиш на практика веднага. Ще получиш по-скоро теоретичната база, с която вече да можеш да откриеш каква област по-специално те интересува. От там насетне, в случай, че имаш сериозен интерес, ще се наложи предимно индивидуално да го развиеш в нещо по-задълбочено, което е и смисълът на университетското образование за мен.she's_crafty написа:Здравейте бъдещи колеги, надявам се![]()
Искам да ви попитам какво точно представлява специалността, да ми кажете нещо различно от това, което пише на сайта на СУ?Интересува ме главно как стои въпросът с посещаемостта на лекциите и упражненията- постоянно присъствие или може да скипваш от време на времеСъщо така, ако може да споделите дали сте доволни от преподаването, подготовката, професорите, и натоварена ли е програмата ?
Браво, Емо, аз малко късно видях съобщението.kableshkov написа:Изпреварих те по Скайп, Митко![]()