Българският национален отбор по волейбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Re: Българският национален отбор по волейбол

Мнение от Baggins »

Кофти, имахме уникален шанс да играем финал. Отборът има огромен потенциал все пак, гледаме напред. :D
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

От спечелен мач каква стана тя... Еми, не съм доволен. Не може да губим всички завързани мачове и всеки път да си повтаряме приказките за достойната игра. Е, не ми се стори чак толкова достойно накрая. Точно когато трябва да се стегнат, се отпускат като пране. По-горе казах, че са меки Марии и май наистина са такива.

А че има потенциал, има.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Ми в общи линии на тва поколение концентрацията му е проблемът...не че кубинците не се отпуснаха брутално при 9 точки преднина във втория гейм, ама в решителния гейм издържаха :(
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото
Курс: първи

Мнение от svetlio.pernik »

имахме два шанса един накрая на втория и един на края на 4-тия и накрая и съдията ни прееба и така...не ми се говори повече
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

То да беше съдията виновен... Четвъртият гейм си беше направо провал накрая.
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото

говоря за началото на 5-тия това беше психическа точка след като съдията я даде за куба наште се едно се предадоха не са радваха на точките които правеха и т.н.
Аватар
~Sword dancer~
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от ~Sword dancer~ »

Преломният момент в тоя мач се казва Тошко Алексиев. При такава топка от контра трябва дупка на пода да направиш в противниковото поле. Цяла нощ съм я мислила как аджеба я изкара в аут... Не може ти да мачкаш самочувствието на едни кубинци, които са се надъхали за финал и тн и да паднеш така. Тоя Леон "детето чудо" се беше насрал като му направиха 10 поредни блока. Оня с левачката го отказаха въобще да играе, та се наложи да го сменят.
В тоя мач бих отличила Владо - никога не съм му била особена почитателка, тъй като играе за мен слабо в по-голямата си част, но вчера направи великолепен мач и се държа като капитан, нещо което не бях виждала след Гибона насам. Андрей също стисна зъби с контузията и игра до край.
Но просто май накрая не си повярваха нашите, че са способни да победят прехвалените кубинци. Нищо. Все пак едно браво за играта!

Edit: Жабарите обаче бях убедена, че ще се домогнат до 1/2-финалите, клизмарите гадни
„Фантастиката и фентъзито са като спортен уред за мисълта - не могат да те отведат никъде, но тренират мускула, с който можеш да стигнеш навсякъде.“, Тери Пратчет
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Е кво да не се доберат, то за тях си е направена схемата. Иначе по точките за Владо и прехвалените кубинци не съм съвсем съгласен, но да не задълбаваме :D
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото

от тука натам стискам палци за кубинците да прецакат бразилците :bounce:
и на италианците също де....
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Аз пък ше викам и против италианците :x
Аватар
Santino
В началото бе словото
Специалност: Социална педагогика

Мнение от Santino »

Вчера много се сближих с възглавницата ми на креслото. Толкова я стисках, бих, хвърлях, че едва ли сега ще е редно да поискам нещо повече от нея.

Но да се върнем на темата. Аз просто ще го кажа с една дума: "ПОЗОР". Харесва ми как изглежда с големи букви. Ще се въздържа от одебеляване и прочие. Не може ние да диктуваме през цялото време играта и накрая - НИЩО. Първия гейм супер. Втория направихме обрат, който накара даже и Симон да реве на скамейката и да не гледа мача от страх и срам. Но тогава се появи нашата надежда - Тошето. Браво на това момче. Игра много добре. Отличи се с това, че игра и за двата отбора. Жалко, че избра Куба за собствен отбор. Отиграването му беше просто - ЖАЛКО (ехх тези големи букви). Ако имаше жури в този момент, щях да очаквам максимална оценка за висотата му. Сега много хора ще кажат - "Е, голямо напрежение. Ама той е толкова добричък." и всякакви такива оправдания. Но истината е една - НИКАКВО оправдание няма за тази точка, която погуби и целия мач за нас. Друго щеше да е да ги бием и втория гейм при положение, че изоставахме с девет точки. Ако ги бяхме били Куба в третия гейм нямаше да знаят къде се намират. Просто психиката след "хубавия" втори гейм щеше да ги предаде. Както каза Владо в интервю за Нова телевизия - "Как може да се пропусне такава точка, при положение, че на тренировки прави 100 от 100 в тази ситуация?! Той провали мача". Че да не заблуда публиката вижте интервюто в сайта на Нова.

Също така Братоев показа "класа". Малко хора биха изкарали в аут топката при такава чиста ситуация. Това го прави неповторим, единствен. Да, защото няма друг, който да направи такава изцепка при 23:23 :) Опа, забравих, Тошко може би ще успее.

Играхме добре, виждаше се, че водим мача и играта. Но просто за пореден път се дъним като кифладжии. За това мисля, че няма оправдание за отбора ни. Просто да пропилеят такъв мач - ЖАЛКО Е.
Да не говорим в петия гейм какво показахме. Само Владо показваше дух за победа през целия мач. Включително в заключителната пета част, която наще чакаха някой от публиката да слезе и да им разиграе топката, която така простичко падна в средата на полето и всеки я гледаше с "влюбенЮ поглед. И така мога да продължа още ... но погледнете интервюто на Владо след в новините по Нова ТВ. Там той казва много правилни неща.

http://sport.novatv.bg/video/view/index ... %B8%D1%8F/

Това е клипът :)
" Won't you die tonight for love? "
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Еми сори, ама не мога да се съглася с повечето неща от поста ти. Не е редно да се обвинява само и единствено Тошко Алексиев. Не оправдавам и изказването на Владо Николов. Не мисля, че е редно капитанът на един отбор да обвинява директно друг/други свои съотборници :?
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Съгласен съм със Scarface, макар че Тошко Алексиев трябваше да я набримчи там.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Тва не го оспорвам, ясно е, че трябваше. Ама ако всеки път се обвинява един човек за нещо конкретно, то трябва и Матей да обвиняваме, че са го хванали на блок еди кога си, примерно :o
Аватар
Santino
В началото бе словото
Специалност: Социална педагогика

Мнение от Santino »

Явно сте ме разбрали погрешно или поне не разбирате същината на нещата.
Това е моето мнение. Не го налагам и не искам да го. Просто отбелязвам нещата, които аз съм видял за грешни.
И да, понякога една такава ситуация (Тошко Алексиев) е достатъчна да срине психиката на един цял отбор. Не можеш ти да правиш 9 поредни точки и накрая подобна ситуация да не те изкара от релси.

И пак, това е моето мнение :)
" Won't you die tonight for love? "
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”