Грим?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Re: Грим?

Мнение от The_Viper »

Ами може и да има нещо вярно в теорията ти , обаче аз поради други приини не слагам червило.
Не слагам, защото устните ми са си достатъчно пигментирани и аз по-скоро искам да ги направя по-бледи по-неоцветени, а не да засилвам ефекта, които не харесвам, като ги правя още по-червени ;) /ако говорим конкретно за червено червило де./
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Потвърждавам мнението на Сис, лично изпитано. :mrgreen: Това колко ми е помагало пред фейсконтрол по дискотеките едно време... :lol: Друг е въпросът, че в метрото на път за там разни баби са ми се карали как не ми приличало. :roll:

И едно голямо ДА за ретро визията в стила на гримиране. :cheers: С условието, че ярките червени и тъмните червила би трябвало да са задължително сухи, че с течни стават гафове... :pukeright: И относително рядко могат да са приемливи за дневен грим - на много малко жени отива.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
HighHopes
Постоянно присъствие
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от HighHopes »

Я препоръчайте някоя хубава марка червила. След като така действа на околните... :Д:Д :) :) :)

п.п. макар че пак ще има мрънкане от страна на приятеля "ама ти все за другите се контиш" :Д
:bounce: :bounce: :bounce:

Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ох, ако знаете от колко време искам да опитам тоя ретро стил... никаква идея нямам дали ще ми стои добре (всъщност подозирам, че няма.) Така или иначе още нямам очна линия за него.

Хубава марка червила... еми, ако заложиш на изпитаните марки козметика, няма да сбъркаш. Аз наскоро откраднах един Диор от майка ми. Все пак, тя съвсем не го ползваше :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

^ Лелеееееее, подписът на ХайХоупс... :drunken:
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

а като цяло как се справяте с тъмните кръгове под очите?! ако не друго, то това ще ме довърши.....
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Трудно - поне при мен става дума за капиляри, разположени близо до кожата, съчетано с по-тънка кожа там. А ако добавя и недоспиване, ситуацията е страшна - все едно са ме били, ама така, хубаво. Точно на панда приличам. Ако е много зле, мацвам малко фдт, колкото да не плаша хората (за изравняване на тена, хахаха :)), но не мога да ги скрия. Ама пък и аз никога не съм можела да се оправям с грим, така че мнението ми не е меродавно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Crippled Alice написа:а като цяло как се справяте с тъмните кръгове под очите?! ако не друго, то това ще ме довърши.....
Тъмните кръгове под очите са голяма мъка, нали...
Значи, по мои наблюдения - ако имаш лилавеещи сенки под очите, то значи просто кожата ти е твърде тънка и мрежата от капиляри отдолу прозира. Аз съм по този начин и козметичката ми ми попари надеждите, че с нищо не мога да оправя този недостатък. Така че - когато не искаш да плашиш хората по улиците, действаш с коректор. А пък който свикне да не се плаши, спокойно можеш да го наречеш приятел :mrgreen:
Кафевеещите лилави сенки вече са тези, които са причинени от преумора. Макар че е трудно да си причиниш подобно нещо - не знам на какво недоспиване трябва да си подложен, за да изглеждаш по този начин в крайна сметка.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

HighHopes написа:Я препоръчайте някоя хубава марка червила. След като така действа на околните... :Д:Д :) :) :)

п.п. макар че пак ще има мрънкане от страна на приятеля "ама ти все за другите се контиш" :Д
Аз съм си харесала сега две червила на есенс, 2 и 3 номер, не са много мазни, но не са и сухи. На мен ми харесват една идея по-сухички, но пък цветовете са много приятни и стават за ежедневен грим, но аз ги ползвам и за вечерен защото не ми отиват тъмни цветове попринцип.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

la douleur exquise
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

:shock: това само грим ли е .. чак ме ми се вярва да няма и фотошоп :roll:
Изображение
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Има фотошопец, естествено. А и половината мацки си изглеждаха супер и без грим :roll:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Има фотошоп, но той е ударен основно върху цветовете. Личи си, че не са използвани някакви твърде силни филтри. Наистина акцентът е върху добрия грим и донякъде върху качествената фотография. Имайте предвид, че едно половината грим и фон дьо тенът - равен, свеж тен на лицето понякога е всичко, което е нужно.
Изображение
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

ела да ме видиш сутрин преди душа... - грозна картинка

(тва да не се слага в бисерите, ако обичате...)
la douleur exquise
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

А след душа и преди грима?
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”