М.Такев
Д.Добрев
Е.Великова
С.Николова
Модератори: Methuselah, thegirl
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Човече..това прозвуча като:"две птички летели,особено втората"Methuselah написа: Д.Добрев - необходима е изключителна концентрация и непознаване на материята за да извлечеш полезното от лекциите му.
аз ако я познавах материята нямаше да го уча,нали така?Не ме разбирай погрешно ,просто не схванах,какво искаш да кажеш с това.Така написано го разбирам,че трябва хал-хабер да си нямаш от Програмиране и да си много концентриран за да схванеш нещо от лекциите.Това ли е?концентрация и непознаване на материята
Трябва да си много концентриран за да отсееш програмирането от разказите за библията, танца на пчелите и това как завиват тролеите. Не, че са лоши или out of context, просто ги намирам за твърде абстрактни от време на време. (което не е никак лошо за новобранец в програмирането)loserrrr написа:Човече..това прозвуча като:"две птички летели,особено втората"Methuselah написа: Д.Добрев - необходима е изключителна концентрация и непознаване на материята за да извлечеш полезното от лекциите му.
п.п смисъл...аз ако я познавах материята нямаше да го уча,нали така?Не ме разбирай погрешно ,просто не схванах,какво искаш да кажеш с това.Така написано го разбирам,че трябва хал-хабер да си нямаш от Програмиране и да си много концентриран за да схванеш нещо от лекциите.Това ли е?концентрация и непознаване на материята
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Д. Добрев - ако си жена трябва да се постараешmrmagooo написа:Някой може ли да каже по едно изречение за следните даскали :
М.Такев
Д.Добрев
Е.Великова
С.Николова