Въпрос за преподаватели ...

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

mrmagooo
В началото бе словото
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Въпрос за преподаватели ...

Мнение от mrmagooo »

Някой може ли да каже по едно изречение за следните даскали :

М.Такев
Д.Добрев
Е.Великова
С.Николова

:salute:
„Има 10 вида хора: такива които разбират от бинарен код и такива които не разбират.“
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Re: Въпрос за преподаватели ...

Мнение от Methuselah »

М.Такев - не знам
Д.Добрев - необходима е изключителна концентрация и непознаване на материята за да извлечеш полезното от лекциите му.
Е.Великова - супер
С.Николова - не знам
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

Methuselah написа: Д.Добрев - необходима е изключителна концентрация и непознаване на материята за да извлечеш полезното от лекциите му.
Човече..това прозвуча като:"две птички летели,особено втората"

п.п смисъл...
концентрация и непознаване на материята
аз ако я познавах материята нямаше да го уча,нали така?Не ме разбирай погрешно ,просто не схванах,какво искаш да кажеш с това.Така написано го разбирам,че трябва хал-хабер да си нямаш от Програмиране и да си много концентриран за да схванеш нещо от лекциите.Това ли е?
bubo
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: втори

Мнение от bubo »

ами от 3те лекции на които бях при Добрев и аз така мисля...наистина много знае човека, но е изключително трудно да следиш за какво т говори. Изгуби ме като слушател още на първата лекция когато заговори за библията :lol:
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

loserrrr написа:
Methuselah написа: Д.Добрев - необходима е изключителна концентрация и непознаване на материята за да извлечеш полезното от лекциите му.
Човече..това прозвуча като:"две птички летели,особено втората"

п.п смисъл...
концентрация и непознаване на материята
аз ако я познавах материята нямаше да го уча,нали така?Не ме разбирай погрешно ,просто не схванах,какво искаш да кажеш с това.Така написано го разбирам,че трябва хал-хабер да си нямаш от Програмиране и да си много концентриран за да схванеш нещо от лекциите.Това ли е?
Трябва да си много концентриран за да отсееш програмирането от разказите за библията, танца на пчелите и това как завиват тролеите. Не, че са лоши или out of context, просто ги намирам за твърде абстрактни от време на време. (което не е никак лошо за новобранец в програмирането)
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Gracy
В началото бе словото
Специалност: Информатика
Курс: семестриално завършил

Мнение от Gracy »

mrmagooo написа:Някой може ли да каже по едно изречение за следните даскали :

М.Такев
Д.Добрев
Е.Великова
С.Николова

:salute:
Д. Добрев - ако си жена трябва да се постараеш :lol: Още на първата лекция ни каза, че мъжете ставали за програмисти, но жените - не и че жените влизали във ФМИ само за да си намерят мъже, които ще станат програмисти и ще изкарват много кинти :) Способен е да се заяде дори и за фамилията ти :) Иначе изпитите се взимат...

Е. Великова - като преподавател не знам, на изпити е била в нашата зала и май се опитва да се прави на лоша, иначе не е :) Като заместник-декан по уч. дейност е супер отзивчива и любезна със студентите

С. Николова - малко педантична, но винаги готова да обясни и да помогне
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”