Ама ето - за теб ти казват, че трябва да си окей с тях, а аз не би следвало да мога да ги дишам. Пък на'. За мен те са най-лесната за разбиране зодия - не им се чудя на мотивацията, обикновено нямат скрити намерения, лесно се палят, но и много бързо прощават и забравят. Мили и гальовни са и винаги знаеш къде стоиш в отношенията си с тях. А повечето са и доста привлекателни: поне онези, които аз познавам, де.
Ти вероятно няма да се съгласиш с това, т.е. явно нещата опират до комбинацията между зодиите.
Иначе за мъжете Дева и Рак съм съгласна. Това са две зодии, с които обикновено не се понасяме твърде добре (а с Раците не се дишаме направо, като чувствата най-често са взаимни). При Скорпионите е малко по-особен случаят. Познавам хора от тая зодия, които са родени в няколко последователни дни и нямат аааааааама нищо общо един с друг (освен скорпионският магнетизъм; привлекателни са, в това няма спор) - има бели, черни, сиви... Като белите са рядкост, но то това се знае.
Козирозите също не са цвете за мирисане, но там съм склонна да се съглася, че отново зависи от комбинацията. Просто аз не ги разбирам - твърде практични, прагматични, тоооолкова здраво зарили копита в земята, че повече от това... Скучни са ми - а и повечето от тях са атеисти, което ме бъгва.