Относно сбирката на първи курс (4-ти Октомври)

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Аватар
Shin
В началото бе словото
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Относно сбирката на първи курс (4-ти Октомври)

Мнение от Shin »

Предполагам може би има хора, които са видяли този event -> http://www.facebook.com/polina.brusarsk ... 8484829473 , решили са, че ще дойдат, но не са се присъединили към страницата. Затова пускам тема и тук да няма после неразбрали.
Днес бях до "Наше село" и попитах как стоят нещата с капарото. Та, който ще идва на 4-ти, ще помоля да ми даде по 5лв куверт или да дойде с мен до "Наше село" този петък на откриването във ФМИ( 01.10.2010г), за да можем да запазим маси. Ако не го направим, ще останем без кръчма, тъй като сигурно няма да има места (капарото после ви се приспада към сметката ест.).
Значи, когато приключи откриването(предполагам няма да е по-късно от 4) ще ви чакам в лявата страна на двора на ФМИ (не откъм тенис кортовете, а другата) до към 4:30-5 ( е ако откриването продължи повече време ще изчакам и до по-късно, да кажем, че ще изчакам час, час и нещо). Ще гледам да съм възможно най-встрани, за да се отделя от тълпата, която предполагам ще се сформира пред входа.
Разбира се, не е задължително да давате, но тогава няма да ви се пази и мястото.

Ако някой нещо не е разбрал от уникалните ми обяснения, може да ми пише и да пита :D ;}
Изображение
Аватар
firststop
В началото бе словото
Специалност: приложна математика

Re: Относно сбирката на първи курс (4-ти Октомври)

Мнение от firststop »

Всичко разбрах, кажи само как да те познаем, че за нас, новобранците, всички във ФМИ си приличате (като представители на чужда раса) :)
Аватар
Shin
В началото бе словото

Мнение от Shin »

Хаха, да. Значи, като видиш едно дете, което не изглежда като за ФМИ, е аз съм.
Абе най-лесно: в момента съм като с дуал фейс - от лявата страна ми е къса косата, от другата ми е по-дълга ;}
Изображение
Аватар
Shin
В началото бе словото

Мнение от Shin »

Благодаря на всички, които ме намериха да ми оставят капаро-местата са запазени. За останалите, които не са успяли, но искат да дойдат все още може да дойдете, въпроса е дали ще има места :} (съмнявам се да няма, но все пак да предупредя).

Резервацията е от 9, който иска можда да отиде направо там. За хората, които не нзаят къде е "Наше село", ще се събираме в 20:30ч. на НДК на пилоните. Надявам се да няма много закъсняли, защото към 9 без 10 тръгваме от там. ;)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”