Начало на учебната година.
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: трети
Re: Начало на учебната година.
А откриването в Ректората /общото/ е от 11:30 ч., нали?
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
11 часа. Поне така бе миналата и по-миналата година. Ще се обяви официално на сайта. Следете.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
Alfa_Romeo
- В началото бе словото

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Разпределението по групи е окачено или ще бъде окачено по таблата във факултета ти. Спокойно може да дочакаш първи октомври и тогава да разбереш. При повече ентусиазъм може и утре да отидеш да провериш.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
elcho_belcho
- В началото бе словото
Здравейте.
Аз съм за първа година сега и ми е яко притеснено и съм в пълно неведение сега. С Биология и Химия съм ... видях ,че в сайта на Биологическия факултет пише, че откриването е от 13:00 часа в 239-та зала ли май беше на 1-ви октомври ама дали направо там да отида незнам ???
После видях някаква програма пак в сайта на Биологическия за 1,2,3-та гр. редовно 1-ви курс Биология и Химия ама пак незнам дали е това ?? Абе направо честно чувствам се като първолак... някой има ли сега 1-ви курс Биология и Химия от тук?

И как да си разбера къде са ми колегите .. лелеле като заблуден сляп заек се чувствам ....
Аз съм за първа година сега и ми е яко притеснено и съм в пълно неведение сега. С Биология и Химия съм ... видях ,че в сайта на Биологическия факултет пише, че откриването е от 13:00 часа в 239-та зала ли май беше на 1-ви октомври ама дали направо там да отида незнам ???
И как да си разбера къде са ми колегите .. лелеле като заблуден сляп заек се чувствам ....
Няма страшно, всички са така отначало. 
За откриването - ако не ти се ходи на откриването в Ректората (на целия университет), спокойно може да си идеш само на откриването в БФ.
За програмата - да, тази е. За да си разбереш групата виж списъците, които би трябвало да са закачени при таблото с програмите на първи курс (в началото на коридора в дясно от централния вход на факултета). Колегите ще си ги видиш на първите лекции и упражнения, освен ако не се запознаете на откриването, когато ви раздават книжките по специалности и ще се видите кои сте.
Спокойствие и само спокойствие! Успех!
За откриването - ако не ти се ходи на откриването в Ректората (на целия университет), спокойно може да си идеш само на откриването в БФ.
За програмата - да, тази е. За да си разбереш групата виж списъците, които би трябвало да са закачени при таблото с програмите на първи курс (в началото на коридора в дясно от централния вход на факултета). Колегите ще си ги видиш на първите лекции и упражнения, освен ако не се запознаете на откриването, когато ви раздават книжките по специалности и ще се видите кои сте.
Спокойствие и само спокойствие! Успех!
-
elcho_belcho
- В началото бе словото
Мерси ... е надявам се да си запаза спокойствието хаха.
Иначе аз групата си я знам - 3-та хихи иначе, май ще отида направо пред БФ, щтото преди това съм на работа -- хах. А кой трябва да ни раздаде книжките ... нали няма да изпусна нещо, че от първия ден да съм се неразбрала няма да е много хубаво .
Благодаря за инфото.
Благодаря за инфото.
Пред БФ едва ли ще се случва нещо особено.
Трябва да идеш в БФ, и по-точно 239 зала. Книжките ще ви ги раздадат там, на откриването. 
-
elcho_belcho
- В началото бе словото
Е да де .. това исках да кажа ама тука в магазина много студено и си крия пръстчетата да не замръзнат .. за това не пиша фермани.
Аз ви пожелавам лека вечер от мен колеги в БФ , ще се видим на 1-ви в 13:00. mell мерси за инфото .. просто като си заек някой неща ти се виждат страшнички, но нищо и ние ще се отракъме по натам. Колеги който са ги приели Биология и Химия 3-та група да се издават кой са
А иначе 100% съм сигурна, че на първите лекции всички ще се гледаме много тъпо и ще има някакви подхвърляня от рода на " Хъмм.. тая пък каква е?" или за някой закъснал " Хах тоя го нарочиха" .. А после " Ееее колеги айде след лекцията на по бира" хахаха . .. Надявам се се печени хора да сме.
Чао, че ми мина живота в тоя магазин и его замръзнах 100 пъти хахах

-
Alfa_Romeo
- В началото бе словото
Печени сме я:) Аз съм само биология щото ме е страх да не подпаля нещо на упражнения по химия.Виж ако се гътне някой бръмбар к'во толкова 
Ооо, то и в Биологията се учи достатъчно химия, ще имаш много възможности да подпалиш факултета.
(бъзикам се, упражненията по химия са в ХФ
)
-
svetlioo
- В началото бе словото
- Специалност: география и биология
samo gotini hora ima v bf 
- TheRain
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна Биология
- Курс: първи
Вече има разпределение по групи така, чеееее.. enjoy!!

There's something so human about finding delight in the deaths of once fellow men..

-
NNY
- В началото бе словото
- Специалност: Биология
- Курс: първи
Много благодаря на всички за информацията, вече всичко ми е ясно
Честно казано нямам търпение да започнем академичната година. Поздрави на всички колеги и ви приканвам понеделник след лекции да обърнем по някоя бира :Р
ЕДИТ :
А, бтв, аз май съм І група биология, ама не съм много сигурен, защото в момента не мога да си намеря студентската карта. Ако има някой тук от същата група, да драсне едно ЛС със скайп, да се запознаем поне там, ако желае
ЕДИТ :
А, бтв, аз май съм І група биология, ама не съм много сигурен, защото в момента не мога да си намеря студентската карта. Ако има някой тук от същата група, да драсне едно ЛС със скайп, да се запознаем поне там, ако желае
If you feel like you're losing your soul, that means you still have a soul left to lose.
-
elcho_belcho
- В началото бе словото
Еее здравейте пак от мен. Аз пак съм на работа хах както винаги. Иначее да тази година се печени и готини хорица сме май в БФ. Айде бе колеги разкрийте се кой сте.
Биология и Химия I курс - 3та гр.
Биология и Химия I курс - 3та гр.