Нощ на музеите и галериите 24-25 септември - Пловдив
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Нощ на музеите и галериите 24-25 септември - Пловдив
Ъъъ, нали си наясно, че това си е изоставена къща, която за един ден са я направили, колкото за купона? То дори нямаше прозорци
А за купона си беше перфектно, дет са вика, нямаше и какво евентуално да изгори, при евентуален инцидент с поя, хехе
Последно промяна от FloWersOfEviL на 26 Сеп 2010, 18:32, променено общо 1 път.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- HighHopes
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Курс: втори
Отлично знам за какво става въпрос. И все пак не ми хареса.
Някой ден може и да стане хубаво
Някой ден може и да стане хубаво

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Oh well, кажи какво ти хареса тогава 
- HighHopes
- Постоянно присъствие
За склада ли питаш? Самата сграда е на идеално място за парти център. Близо до центъра и до гарата. И е огромна. Етажите са огромни.
Това ми хареса. И музиката беше добре, фюжън, ненатрапчива, подходяща за всякакви хора
Иначе първата нощ от музеите си беше като всяка друга нощ - супер много хора, гъчканица, лудница..
Втората повече ми хареса. Събрахме се стабилна компанийка, бяхме в радиото и в БНТ
И после в склада.
И фактът, че се пушеше вътре, не ми хареса изобщо.
Но като цяло мястото е много добро, наистина. Само да се стегне малко.
Всеки петък и събота могат да се правят страшни партита там. Дано някой се наеме!
Това ми хареса. И музиката беше добре, фюжън, ненатрапчива, подходяща за всякакви хора
Иначе първата нощ от музеите си беше като всяка друга нощ - супер много хора, гъчканица, лудница..
Втората повече ми хареса. Събрахме се стабилна компанийка, бяхме в радиото и в БНТ
И фактът, че се пушеше вътре, не ми хареса изобщо.
Всеки петък и събота могат да се правят страшни партита там. Дано някой се наеме!

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не, не, като цяло питах 
Първата нощ наистина беше лудница, но беше интересно, имаше какво да се види. Вчера също беше яко, само лекият дъжд малко ни осуети уъркшопа в Балабановата къща.
А в Радиото и ние бяхме, на представлението от 21 часа, беше невероятно, тоя пича свиреше толкова яко, че не се удържах и го заговорих да го поздравя после.
Иначе за склада аз именно за музиката говорих, а обстановката я правят хората, според мен, а не бетонните голи стени. Яко дръм енд бейс и подскоци, ехааа, имам мускулна на цялото тяло
А да пуши почти не видях никой, няква мацка само свиваше до мен цигари. А гледа ли огненото шоу? То беше по-късно, не знам до колко сте седяли - беше много мощно ^^
След малко ще кача снимки от двете вечери ^^
Айде бе хора, споделяйте, Айс, очакваме включване
Първата нощ наистина беше лудница, но беше интересно, имаше какво да се види. Вчера също беше яко, само лекият дъжд малко ни осуети уъркшопа в Балабановата къща.
А в Радиото и ние бяхме, на представлението от 21 часа, беше невероятно, тоя пича свиреше толкова яко, че не се удържах и го заговорих да го поздравя после.
Иначе за склада аз именно за музиката говорих, а обстановката я правят хората, според мен, а не бетонните голи стени. Яко дръм енд бейс и подскоци, ехааа, имам мускулна на цялото тяло
След малко ще кача снимки от двете вечери ^^
Айде бе хора, споделяйте, Айс, очакваме включване
- HighHopes
- Постоянно присъствие
Поите? Ами аз преди години се зарибявах да ги гледам, вече не ми правят толкова голямо впечатление. Иначе гледах, да.
А пича, дето свиреше в радиото, го познавам. Добър е, спор няма. И то, к'во се получи, хората, дето го познаваме и трябваше да сме там, накрая седяхме на вратата, понеже вътре беше гъчканица. Ама поне слушахме.
В Балабановата къща бях първата вечер. Там беше едно от местата, които най-много ми хареса, защото можех спокойно да разгледам картините. И да ти кажа, ако имах пари, веднага бих си купила 1-2 картини от там
В склада седяхме до към 2, не седяхме много. Отидохме да ядем и така и не се върнахме. После едни Ноу Сенс направихме хахаха 
А пича, дето свиреше в радиото, го познавам. Добър е, спор няма. И то, к'во се получи, хората, дето го познаваме и трябваше да сме там, накрая седяхме на вратата, понеже вътре беше гъчканица. Ама поне слушахме.
В Балабановата къща бях първата вечер. Там беше едно от местата, които най-много ми хареса, защото можех спокойно да разгледам картините. И да ти кажа, ако имах пари, веднага бих си купила 1-2 картини от там

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ето и снимчици, не особено качествени, но колкото позволява телефонът ^^
Ммм това ни е творението, калинката всъщност е камък
Ето я пак на седянка с нас на една пейка, след като са я изоставили сама на алеята в Градската
Малко оригамита ^^
И малко кимона (сватбени)
И графити
Silence is worth a thousands pictures
Малко от колорита на Тютюневия склад
Аз, релаксираща в една от стаите на светлинната инсталация на Петър Кондев под звуците на приятен ембиънт в галерия Underpark
И последната ни творческа идея за вечерта ^^
Ммм това ни е творението, калинката всъщност е камък
Ето я пак на седянка с нас на една пейка, след като са я изоставили сама на алеята в Градската
Малко оригамита ^^
И малко кимона (сватбени)
И графити
Silence is worth a thousands pictures
Малко от колорита на Тютюневия склад
Аз, релаксираща в една от стаите на светлинната инсталация на Петър Кондев под звуците на приятен ембиънт в галерия Underpark
И последната ни творческа идея за вечерта ^^
...
Последно промяна от slighter на 03 Апр 2011, 18:56, променено общо 1 път.
한류
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Благодарско, Слайтър! ^^
Е, пролетта пак има
Е, пролетта пак има
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Ами като за първо ходене на това мероприятие, ми хареса много
Не сме обикаляли много - бях супер изморена
Нооо
Посетих природонаучния музей
после малко галерии - да се поблъскам с хората
и ПИСАХ
Втория ден бях само на изложбата 'Реалности', за която споменах по-долу. Имаше страхотно акустично акомпаниране от една страхотна мацка:))) Много романтичен ситен дъждец придружаваше изживяването.
После отидох да видя един приятел на Етно фестивала,музиката беше толкова готина и зареждаща, че до почти края на главната си танцувах
Та, докато вие сте били в Склада, аз си пиех кротко водчица в един парк
Toto-I will remember
- HighHopes
- Постоянно присъствие
Ах, Цветя, вие сте имали участие в Нощта? Аз съм само наблюдател
Една приятелка беше доброволец да снима, но май само нерви получи от цялата история.

- Victorious
- В началото бе словото
- Специалност: Индология
- Обратна връзка:
Какво търсихте и какво намерихте?FloWersOfEviL написа:Днес.
Беше.
Уникално!
Рисувахме, обикаляхме, бутахме се, търсехме, намирахме, пак търсехме, не намирахме, разглеждахме, пак се бутахме, почивахме, гледахме, еххх
Аз исках само да опитам тайландската кухня, или грима, но така и не успях и петък вечер завърши на Рахата на цаца и картофки.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Айс, супер, радвам се, че си си изкарала така хубаво. Аз бях на "Реалности", направих няколко балончета отвън, разгледах горе, най-ми хареса стената с гората ^^
Стиляна, много ясно че взехме участие ^^ И миналата година взехме. На всичко, което може се залипихме, гледахме и участвахме ^^ Ето ти снимка от миналата година - кампанията на матраци Тед в "Дружеството на пловдивските художници" :
Голямо е колкото обикновен единичен матрак ^^
Тази година явно бяха решили да е навън, което беше готино, защото много хора минаваха и взимаха участие и видяха нарисуваното, но пък беше много тъмно, затова и снимката ми е лоша. Да не говорим след 19:30 как се рисуваше
Доста претупахме нещата, но как да е, беше забавно, това е важното ^^ Пак бяхме атракцията на вечерта, ляляля ^^
Бдв, ти каза, че познаваш пича, който свиреше на "Трептене". Я разкажи за него
@Victorious, спукахме се да търсим инсталацията, написана, че се намира на Паркинг Капана. Въртяхме се, въртяхме се.. стигнахме 2 пъти до галерия "Филипополис" и нищо не намерихме. А на самия паркинг нямаше нищо. Отделно бяхме в историческия музей при Хисар Капия в Стария град именно за тайландския грим, но след като потърсихме решихме да питаме и ни казаха, че нямало да идва/т и си тръгнахме. А намирахме, намирахме всичко останало, което искахме да посетим, че и отгоре ^^ Отгорето беше най-вече поят на Пощата и после на Джумаята, беше срещата с много хора, които отдавна не бях виждала, беше всякакви участия и разговори с познати и най-вече непознати ^^
А ти явно си ходила на почти същите места, на които и аз. Я кажи, като ти се е сторило интересно 500 метровото платнище в Градската, видя ли ни? Ние рисувахме точно на завоя едно цветенце с камък калинка ^^ В преден пост има снимка
Стиляна, много ясно че взехме участие ^^ И миналата година взехме. На всичко, което може се залипихме, гледахме и участвахме ^^ Ето ти снимка от миналата година - кампанията на матраци Тед в "Дружеството на пловдивските художници" :
Голямо е колкото обикновен единичен матрак ^^
Тази година явно бяха решили да е навън, което беше готино, защото много хора минаваха и взимаха участие и видяха нарисуваното, но пък беше много тъмно, затова и снимката ми е лоша. Да не говорим след 19:30 как се рисуваше
Бдв, ти каза, че познаваш пича, който свиреше на "Трептене". Я разкажи за него
@Victorious, спукахме се да търсим инсталацията, написана, че се намира на Паркинг Капана. Въртяхме се, въртяхме се.. стигнахме 2 пъти до галерия "Филипополис" и нищо не намерихме. А на самия паркинг нямаше нищо. Отделно бяхме в историческия музей при Хисар Капия в Стария град именно за тайландския грим, но след като потърсихме решихме да питаме и ни казаха, че нямало да идва/т и си тръгнахме. А намирахме, намирахме всичко останало, което искахме да посетим, че и отгоре ^^ Отгорето беше най-вече поят на Пощата и после на Джумаята, беше срещата с много хора, които отдавна не бях виждала, беше всякакви участия и разговори с познати и най-вече непознати ^^
А ти явно си ходила на почти същите места, на които и аз. Я кажи, като ти се е сторило интересно 500 метровото платнище в Градската, видя ли ни? Ние рисувахме точно на завоя едно цветенце с камък калинка ^^ В преден пост има снимка
- Victorious
- В началото бе словото
- Специалност: Индология
- Обратна връзка:
А, ма това вие ли бяхте?FloWersOfEviL написа:А ти явно си ходила на почти същите места, на които и аз. Я кажи, като ти се е сторило интересно 500 метровото платнище в Градската, видя ли ни? Ние рисувахме точно на завоя едно цветенце с камък калинка ^^ В преден пост има снимка
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: