Уличните котки

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Уличните котки

Мнение от Kristo »

Мен ако става дума и скелети в Диабло 2 са ме гонели из пещеричките, ама няма тема за тях...

Мисълта ми е - одомашавайте котките, да не ви изядат ушите!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Току-що прочетох, че в някакъв двор на Аксаков някой систематично трови котки. Сигурно го е страх да се прибира вечер, за да не го изядат? Да им благословя понародному жалките душици! Сигурно въпросният високоинтелигентен, културен и хуманен индивид се е почувствал голяма работа! Бас държа, че е пълно нищожество и го осъзнава.

Преди някой да тръгне да прави остроумни коментари искам да подчертая, че ако видя някой да причинява нещо гадно на мое животно, или на невинно животно пред мен, ще му преподам практически урок по тупане на чували с брашно.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Не искам да се заяждам, но...какво според теб е виновно животно и въобще има ли такова?
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Вярно, че "виновно животно" звучи тъпо, но под такова разбирам животно, което те напада, без да е предизвикано. При това - животно, което като те нападне, може да ти причини доста кофти неща. Примерно куче да те ръфне/разкъса/убие.

Едит: Наречи го "агресивно животно", ако предпочиташ. Така май е по-коректно.
Аватар
Звездица
Пишете, о, братя

Мнение от Звездица »

pora_e_priqtel написа:Току-що прочетох, че в някакъв двор на Аксаков някой систематично трови котки.
Тровенето на животни май е по-голям проблем от уличните котки, с които не видях до сега някой да има проблем. И по-лошото е, че не го правят само с котки и само с улични, а с каквото им падне.
Преди години страдах много от един такъв нещастник, отровил кучето ми.
pora_e_priqtel написа: Бас държа, че е пълно нищожество и го осъзнава.
Силно се съмнявам да го осъзнава. Със сигурност си има свои причини, които само той си знае, а може и да не ги знае, и вероятно мисли, че раздава справедливост или нещо подобно.
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
Аватар
Dark Harvest
Пишете, о, братя
Специалност: Биотехнологии

Мнение от Dark Harvest »

Нали изчерпахме темата, че котките за маниакални убийци на хора и решихме, че е нелепо. :mrgreen:
Изображение

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
People-can-FlY
Пишете, о, братя

Мнение от People-can-FlY »

Когaто бях мaльк ме ухaпa уличнa коткa. Мрaзя ги.
Аватар
Dark Harvest
Пишете, о, братя
Специалност: Биотехнологии

Мнение от Dark Harvest »

Не бива да се мрази.
Изображение

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от Lithium »

Абе и аз не съм фен на уличните котки,всеки път като ги видя събрани на стадо пред входа се сещам за ,,Sleepwalkers '' на Стивън Кинг и гледам да се скрия колкото може по-бързо :)
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

То по тая логика аз като видя хора се сещам за "Хотел Руанда" и се спичам :mrgreen:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Остроумен коментар:
pora_e_priqtel написа:Току-що прочетох, че в някакъв двор на Аксаков някой систематично трови котки. Сигурно го е страх да се прибира вечер, за да не го изядат? Дееба и жалките душици! Сигурно въпросният путьо (или нещо съответно, ако е жена) се е почувствал голяма работа! Бас държа, че е пълно нищожество и го осъзнава.

Преди някой да тръгне да прави остроумни коментари искам да подчертая, че ако видя някой да причинява нещо гадно на мое животно, или на невинно животно пред мен, ще му ритам тъпата манерка, докато й изтече хелият, с който е пълна!
–Но в една друга тема–
pora_e_priqtel написа: А колкото до форумното обсъждане - ето едно правило от правилника на форума, с което сте се съгласили при регистрацията си:
Приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемете, че уебмастърът, администраторът и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно.
Линк към закона

Нека се постараем оттук нататък да водим дискусия, която не нарушава законите.
Друго си е, когато най-напред се дава и спазва личният пример, нали, колега-модератор? Мдааа.
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Неслучайно съм удебелил края на изречението: "който нарушава законите". :mrgreen:

Но си прав, че не е добър личен пример. Пойнт тейкън, ще си го редактирам.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

И аз неслучайно съм почервенил някои думички. А не ми се занимаваше (щото е дребнавост) да се ровя по НПК, ГПК и прочие глупости и да обяснявам що е то "заплаха" и кои закони нарушава. Големи хора сме, разбрахме се.
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Дребнавост викаш..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Е, не че не уважавам законите и прочие, просто не ми се рови излишно, имах само едно нещо да посоча, не да се дърля. Темата не е за това.

А колкото до котките - мяукането им през размножителния период е безумно. Ама пък са по-хрисими от кучетата и като че ли не дразнят толкова, пък и ми се струва, че са доста по-малобройни и повечето си водят сравнително уседнал живот в дадено мазе/вход/двор. Тоест не са сериозна напаст.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”