Уличните котки
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Re: Уличните котки
Вчера гледах една улична котка, сгушена на капака на изоставена Лада
. Много беше сладка 
I wanna fall from the stars straight into your arms
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Нещо ефектът на темата май се оказа различен от търсения. 
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
О да, със сигурност. 

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
О, аз пък хич не ги харесвам. Най-мразя когато е размножителния им период и не спират да мяучат! Бормашината на съседите не ме дразни толкова...
А пък когато се случи някоя да е бременна или съвсем скоро да е родила става супер злобна и не един път кучето ми е било нападано от такива котки. Да не разправям колко се бях притеснила, когато едно такова същество беше одрало окото на кучето ми...
А пък когато се случи някоя да е бременна или съвсем скоро да е родила става супер злобна и не един път кучето ми е било нападано от такива котки. Да не разправям колко се бях притеснила, когато едно такова същество беше одрало окото на кучето ми...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ми що се вре в котката? Е да де, щото е куче, но все пак някак случката е закономерна.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Честно казано, доколкото познавам въпросното куче, тя се е вряла в боклука, а котката просто е била там 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Kristo написа:На мен ми се е случвало да ме подгонят, като бях малък - да ме карат да тичам за живота си през глава, да забравя къде съм, кой съм, какво представлявам - просто да тичам от тях.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Ми колкото и да е странно - не. Просто си минаваше и котката я подгони...fluffy cloud написа:Честно казано, доколкото познавам въпросното куче, тя се е вряла в боклука, а котката просто е била там
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Милата Гая... И все пак това е изключение. Принципно котките са си доста дружелюбни.
- Звездица
- Пишете, о, братя
Поправям се, може да не съм виждала, но съм ги чувала... Вечер, след полунощ - крещящи, внезапно пронизващи тишината дрезгави писъци, идващи сякаш от преизподнята... под моя прозорец, докато се опитвам да спя. Беше в продължение на седмица-две, като първия път беше ужасно страскящо, помислих, че някой умира в адски мъки под прозореца ми, рядко съм се плашила толкова много. Е, после им свикнах, не знам какъв им беше проблема на тия същества "мили", но в случая бяха много дразнещи.
Пак съм убедена, че са били квартални котки, които обитават нечий двор, т.е. - не съвсем улични.
Пак съм убедена, че са били квартални котки, които обитават нечий двор, т.е. - не съвсем улични.
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
В. Петлешков
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Съвет: преди заспиване сипвай малко валериан на другия край на блока и ще се събират да мяучат там. 
Into the endless we ride... 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ти нямаш сърце!FloWersOfEviL написа:Kristo написа:На мен ми се е случвало да ме подгонят, като бях малък - да ме карат да тичам за живота си през глава, да забравя къде съм, кой съм, какво представлявам - просто да тичам от тях.![]()
![]()
![]()
![]()
Аз обичам животинките по принцип, но защо трябва да ги докарваме до там, да "ловуват" и "отглеждат котилото си" в големите градове, навънка. Толкоз ли не можем да ги отглеждаме....
След време глутница котета ше разплачат и вашето дете и ше си спомните за тази тема...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ViLL__
- От дъжд на вятър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
аз съм бягала от котка,но то е защото първите 6 месеца от живота си ги беше прекарала изолирана в едно мазе и поради тази причина самото коте беше диво...дращеше ме и буквално ме гонеше,хапеше ме по пръстите.След време се кротна и почнах да го мъкна след себе си с един сезал около врата,а идваше ли Баба Марта му връзвах мартеничка .
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Donnie Darko
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Donnie Darko
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
И най-вече да гонят невинни КристовциKristo написа:Ти нямаш сърце!FloWersOfEviL написа:Kristo написа:На мен ми се е случвало да ме подгонят, като бях малък - да ме карат да тичам за живота си през глава, да забравя къде съм, кой съм, какво представлявам - просто да тичам от тях.![]()
![]()
![]()
![]()
Аз обичам животинките по принцип, но защо трябва да ги докарваме до там, да "ловуват" и "отглеждат котилото си" в големите градове, навънка.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
Тъй си еFloWersOfEviL написа:И най-вече да гонят невинни КристовциKristo написа:Ти нямаш сърце!FloWersOfEviL написа:Kristo написа:На мен ми се е случвало да ме подгонят, като бях малък - да ме карат да тичам за живота си през глава, да забравя къде съм, кой съм, какво представлявам - просто да тичам от тях.![]()
![]()
![]()
![]()
Аз обичам животинките по принцип, но защо трябва да ги докарваме до там, да "ловуват" и "отглеждат котилото си" в големите градове, навънка.![]()
![]()

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.