Значи или не виждам истинското, душевно послание, защото само избраните го разбират, или защото съм простоват и не мога да отворя душата си, за да стана и аз от просветените.slighter написа:Уж всички гледаме едно и също, но някои го виждат само с очите...
Не ме интересува...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
- Курс: първи
Re: Не ме интересува...
Ами аз щях да си седя мирно и тихо след като казах какво мисля за филмчето, но човека си го просеше.
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Виж ся, Цанков, твоето е все едно аз да тръгна да се тръшкам защо не съм като някой художник и не мога да измислям картини в главата си, нито пък имам някакъв свръхусет за цветовете. И ако някой ми го каже, при все че би било пълната истина, да започна да го плюя как ми се прави на елитарен.
Различни хора, различни възгледи, различни виждания, различни възприятия. Голямата работа! И флауърс ви го каза, търсите под вола теле.
Различни хора, различни възгледи, различни виждания, различни възприятия. Голямата работа! И флауърс ви го каза, търсите под вола теле.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Много радваш, как първата ти работа за деня, е да поставиш някого на мястото му, па да почнеш с усмивка и добро настроение деня.... Хвала!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!

Т'ва е на един познат, който се има за духовната версия на Крез
Кажете к'во виждате, к'во е посланието и пр.
Аз после ще ви кажа пича к'во ми обясняваше по въпроса
The more you want, the easier you are to exploit
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
А пък аз сега ставам и също търся кого да поставя на мястото му. Кого, кого.. айде ти да си. И така - много радваш как търсиш да се хванеш за каквото и да е, че да се заядеш, само и само да започнеш деня с усмивка и ти.Kristo написа:Много радваш, как първата ти работа за деня, е да поставиш някого на мястото му, па да почнеш с усмивка и добро настроение деня.... Хвала!
Да.. прав си, хубаво е
Стиги, аз виждам хаос. Ся, ако кажеш, че пичът е рисувал пчелички, би било много забавно
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
Не, тва е все едно да седиш пред някоя мацаница, като тая дето Стиг постна, да кажеш, че не е кой знае кво, и някой да ти отговори високомерно - е тва е щото си мн повърхностна и виждаш просто една мацаница... Са как да не го нахранишMidwinterSun написа:Виж ся, Цанков, твоето е все едно аз да тръгна да се тръшкам защо не съм като някой художник и не мога да измислям картини в главата си, нито пък имам някакъв свръхусет за цветовете. И ако някой ми го каже, при все че би било пълната истина, да започна да го плюя как ми се прави на елитарен.
ПП: щото не става въпрос за някой талант, който "ентелектуалците" имат, а аз нямам, както в примера с художника (да приемем, че става дума за истински художник, а не тия дето цапат покривките за рекламата на ариел). Те просто искат да изпъкнат от останалите с нещо, и това е идеалната възможност. Само те виждат нещо, скрито, дълбоко, и се чувстват по-ерудирани.
Смисъл няма лошо някои неща да им действат по някакъв начин, да чувстват нещо, което другите не могат. Но това си е само до човека, на мен например ми е ясно, че текста на "Тhe Unforgiven" за някои не е кой знае какво. Но не съм тръгнал да им обяснявам коло са зле и как слушали само с ушите. Може да са разбрали посланието, но да не им говори на тях лично, защото техния живот не е бил като моя. Всеки човек си е различен, а особено като става дума за какво изкуство му харесва и защо
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Да си призная честно, в клипчето виждам повече визуални ефекти, отколкото смисъл. Не че е безсмислено, просто е обикновено, нищо кой знае колко затрогващо и оригинално 

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ама кой изобщо говори за това?atanas_tsankov написа: Не, тва е все едно да седиш пред някоя мацаница, като тая дето Стиг постна, да кажеш, че не е кой знае кво, и някой да ти отговори високомерно - е тва е щото си мн повърхностна и виждаш просто една мацаница... Са как да не го нахраниш
Опре ли до изкуство, няма нищо абсолютно. Така че никой не може да ти каже, че там има нещо, което ти не виждаш, щото, видиш ли, си по-проЗт от останалите. Нещата са въпрос на вътрешно усещане - или усещаш нещо, или не, но това не е аршинът, според който да си ги мерим на кого му е по-голям.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И не разбирам защо скачате така. Нима сте толкова обидени без някой да ви е обидил?
Последно промяна от FloWersOfEviL на 28 Сеп 2010, 17:05, променено общо 1 път.
MidwinterSun написа:да си ги мерим на кого му е по-голям.
Сега ако се окаже, че твоя е по-голям от неговия...
Ми така е, като гледаш само с очите сиFloWersOfEviL написа:Стиги, аз виждам хаос.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тия не на мене, сладък.
Кажи сега за картината какво разправя приятелят ти.
Кажи сега за картината какво разправя приятелят ти.
Казах познат, не приятел
И чакам още предположения
И чакам още предположения
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Драсни едно ЛС тогава, че ми е интересно.
Нямам ти доверие да запазиш тайната 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дъ биг сикрет, ха?
Значи все пак бях права, като казах, че нямаш вяра.
Значи все пак бях права, като казах, че нямаш вяра.