Аз лично се интересувам от уроци по фински и испански.
P.S. Дано темата не се дублира...
Модератор: Don Horhe

@ Northern_Light: Относно лекторатите по който и да било скандинавски език, се обади на Мая Радичева, кабинета и в Ректората е малко труднооткриваем, поради това направо звънни на 930-83-41. За лекторатите обаче я търси след 10.10, защото чак тогава ще има информация относно тях за тази година. При нея става записването за лекторатите за всички скандинавски езици. Аз тази година мисля да се запиша на Шведски, ако има ентусиасти нека заповядат, тъкмо да се сформира по-бързо група.Northern_Light написа:Би трябвало да има по езиците, за които се събере група. Явно към 4-5-ти ще трябва да пообиколя Ректората и да разпитам.
Northern_Light написа:Супер! Страшно много ти благодаря за информацията, най-сетне някой да каже нещо смислено!
Дано да се видим на лекциите тази година.![]()
И благодаря, успех и на теб. Трудничък е, но го бутам някакси, обичам си го, какво да се прави.

Дано наистина да има! Благодаря за информацията!Aerial написа:Northern_Light написа:Супер! Страшно много ти благодаря за информацията, най-сетне някой да каже нещо смислено!
Дано да се видим на лекциите тази година.![]()
И благодаря, успех и на теб. Трудничък е, но го бутам някакси, обичам си го, какво да се прави.
Дочух, че май има сформирана група по фински вече, но след 1ви октомври щяло да има по-подробна информация..
Принципно е безплатен.sofiata написа:Здравейте! Относно лектората по фински- интересува ме има ли вече насрочени лекции и ако някой знае кога се провеждат, моля да сподели. За този лекторат заплаща ли се нещо?
Точно така, безплатно е, защото това са лекциите на скандинавистите.Steinn написа:Принципно е безплатен.sofiata написа:Здравейте! Относно лектората по фински- интересува ме има ли вече насрочени лекции и ако някой знае кога се провеждат, моля да сподели. За този лекторат заплаща ли се нещо?Едва ли тази година това се е променило.