Lilanka, за три дни никой няма да ти направи проблем, бъди спокойна.
Охх, една седмица остана..
Модератор: sientelo
ако това е било насочено към мен... не мисля че съм наивна и съм напълно наясно, че нито специалността, нито университетът, какво остава за преподавателите са самото съвършенство. за две години вече си имах достатъчно проблеми с някои личности и се нагледах на достатъчно абсурди. но за хората от споменатата катедра - и даже ще конкретизирам - говорех за ас.Баръмова и доц.Първев, наистина мога да кажа много хубави думи и мисля, че първокурсниците ще се убедят от личен опит. Относно Матанов, не знам, всеки има право на мнение - но на мен наистина много ми допадаше начинът му на преподаване. самият факт, че целият курс се изсипваше на неговите лекции, просто защото са интересни, е красноречив. да не говорим, че аз не заспах нито веднъж, а колегите ми могат да потвърдят, че това вече е нещо изключителноRolisten написа:какви сте ми наивни
и как преценявате некакви индивиди по това ,че веднъж са пуснали некфа нескопосана смешка
O|OeHukc написа:спок
той Ролистенчо си е хейтър, по принцип :--)
O|OeHukc написа:е със сигурност, ще кажеш нещо лошо за Елвис Пресли ейкей Индиана Джоунс ейкей Дарт Вейдър