Продавам отлични теми по литература
-
El Guaje
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Продавам отлични теми по литература
Продавам теми по литература за кандидатстудентския изпит в СУ и за матурата по БЕЛ. Темите са печатни и с гарантирано качество. С малко старание от ваша страна ще постигнете отлични резултати. С тези теми аз изкарах на изпита в СУ 5,50, а на матурата-6,00. За заинтересованите-тел. 0893543385 
-
El Guaje
- В началото бе словото
Re: Продавам отлични теми по литература
60 лева...
-
El Guaje
- В началото бе словото
При положение, че аз съм дал около 150 за тях, не виждам кое им е скъпото. Темите наистина си заслужават. За всеки един автор са представени биографични данни, както и една уводна лекция върху темите и проблемите в творчеството на писателя-тоест за всяка една формулировка на тема върху творчеството на писателя вие имате формулирана теза. Има уводи, в които са представени историческия и социокултурния контекст и заключения, които отличават мястото на твореца в цялостното развитие на българската литература. Това са все детайли, които ако липсват, темата не може да бъде оценена с добра оценка. Що се отнася до доказателствената част, темите предлагат анализ на произведенията и най-важното-посочват аргументативните вериги и творбите, които задължително трябва да присъстват. Има и материали върху това как се пише съчинение по цитати, както и примерни теми. Който се стреми към високи резултати, му ги препоръчвам.
- Santino
- В началото бе словото
- Специалност: Социална педагогика
Разбра ме погрешно
Нека да не задълбочаваме в този въпрос 
" Won't you die tonight for love? "