Книжарница на ФЖМК?

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Аватар
george.merlin
Драскач
Специалност: книгоиздаване
Курс: трети

Книжарница на ФЖМК?

Мнение от george.merlin »

Преди малко си говорих с учителя ми по журналистика дето ме подготвяше за изпитите лятото, помоли ме да видя какво ново има в книжарницата на факултета. Обяснява ми къде е , на това място сега е охраната. Продавала се предимно литература по двете специалности журналистика и ПР. Имало ли е някога книжарница във факултета и къде е сега?
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Re: Книжарница на ФЖМК?

Мнение от inc »

Такова нещо няма. Ще те разочаровам. :P Завършили по-рано са ми казвали,ч е действително преди е имало книжарница, ама е била в някоя от стаите в ремонтната част. Т.е. Съществувала е преди да бъде започнат тоя прословут ремонт и после окончателно е закрита. Сега учебници - в книжарниците в Ректората. Ако някой ден доживеем да бъде довършена тая половина на сградата, може и да си издействаме нещо такова. Ако СС се постараят. Но това кога ще стане ...

И съвсем естествено е тогава още да не е имало мн учебни материали за Книгоиздаване, което те интересува теб. :D Специалността по това време е била съвсем нова и още експериментална. :P (Тя и сега е донякъде.)
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
george.merlin
Драскач

ясно. Не търся за мене, а за учителя ми. Като повечето стари журналисти в страната, и той сега работи като ПР. Така че книжките са за него. Аз и сега си взимам от библиотеката и копирам.... А като стана дума за копиране в библиотеката /университетската/, тая госпожа си е оставила ръцете днес по "Книгознание". Не стига, че редовете са изкривени, ами и една страница се е прегънала и се е ксерокопирала част от следващата, абе смотана работа.......
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

inc написа: Специалността по това време е била съвсем нова и още експериментална. :P (Тя и сега е донякъде.)
Не мисля, че и сега е, поне не повече от всички специалности. :lol:
А иначе, жената-ксерокс, както й викаме в нашия курс, и по-големи бели прави от изкривени редове и подгънати страници. Още помня как в първи курс дни преди изпита си по социология установих, че имам цели дублирани страници в снимания учебник, за сметка на пропуснати такива. Беше много весело^^
Аватар
PATRICIA
В началото бе словото

Мнение от PATRICIA »

Zdr ,iskam da kandidatstvam za specialnost jurnalistika (mediinia profil ),no ne znam kak da se podgotvia i otkade da tarsia nugnata literatura,bihte li mi pomognali!:)
soregashi
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от soregashi »

Като за начало се научи да пишеш на български език.
Изображение
Nature will survive us human dogs after all,
We are the cause of a world thats gone wrong,
Wouldnt it be great to heal the world With only a song

Разни мисли за разни неща ...and music for all
Аватар
george.merlin
Драскач

Като за продължение, гледайте заглавието на темата в която пишете да има поне малко общо с въпроса Ви. След това се запознайте със сайта на Софийския университет. :)
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”