Довиждане!

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Довиждане!

Мнение от fak »

баси яката тема

ма ше се разпиша друг път..
la douleur exquise
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Така...
Първо, тематиката на тази тема донякъде се припокрива с "предложения...", но пиша тук, за да изразя пълна солидарност с мнението на Смокинг мирор.
Второ, ей сега гледам - в раздел КСК тема "Продавам теми по история, гарантиран успех" - натрупани 6 страници. Миналата година тия теми се заключваха мноооого бързо. Да не говорим за другите теми там - "чалгари ли сте", не знам кво. Освен това темите по съответните специалности могат да бъдат заключени, а потребителите - любезно помолени да пишат в съответната тема във "Факултети - подфоруми". И това се правеше миналата година, а вероятно и всички години преди това. Предполагам, не изисква огромни усилия.
КСК разделът в момента е под-всякаква-критика.
ед: не мога да не отбележа създадените специално от димо теми, в които има по 0 мнения...
Трето, пак да си кажа - сложете един лимит от 10-15 мнения на ден, да видите как ще намалее спамът.
Четвърто, "Размисли и страсти" изпростява с тая петя. Сега принцесата я няма да ги прецака, както ги прецака с антоанета. Искаме си принцесата пък! Или някой вместо нея. :(
Пето, назначете нови модове, понеже половината са неактивни, а на някои последните им постове сигурно са от пролетта на 2008 и вече те сигурно са забравили, че съществува тоя форум.
Шесто, направете една чистка по темите. Да видите как на разни потребители мненията им ще намалеят с по две-три хиляди...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от xRainx »

смоукинг, хубаво мнение, съгласен съм с повечето точки. и наистина не съм чел много преди това.

срами се името на СУ като институция в зависимост от темите - главно в КСК, може да се каже. това лесно може да го обясним с еуфоричността - преди, по време, след изпити на кандидатите, което не ги /не ни/ извинява, признавам. но емоциите са емоции, аз гледам да се сдържам донякъде. пък и КСК не съм към СУ...докато не станат студенти. тогава подозирам ще поохладнеят малко и няма да е толкова 'фрапантно' за вас, по-старите потребители, положението.

в литература и книги примерно обаче е донякъде друга ситуацията, мисля. дори понякога и в раздела за музика.

за по-стари юзъри и дрязги...не искам да се наемам да навлизам в нещата, сплетни и проблеми навсякъде има, но не можеш да очакваш от хората напълно да се сдържат и да не ги пренасят и тук, на публично достояние. доколко имат усет за лично по този начин е друг въпрос, нали..

пък аз ти казвам - освен теб и мен има и други хора, които са готови за смислени дискусии и биха се отзовали. може да се привлекат още хора, работите поне да се изравнят, сещаш се.

деа знам..
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Norwegian Wood написа:Да не говорим за другите теми там - "чалгари ли сте", не знам кво.
Този въпрос е от голямо социално значение :!:
:) :lol:
Изображение
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Ха-ха! 15 месеца по-късно отново се махам от този форум и се надявам, че този път ще е завинаги... Онзи ден (24.09.2010) навърших 29 години (30 - 1), а тук определено не е място за хора на моята възраст... някои постове от последните 48 часа окончателно ме убедиха в това. Не виждам смисъл да оставам повече тук. Както казват старите алкохолици: "Ако има нещо, извинявайте!". Аз ще добавя и това: Желая ви щастие!

П.П. През летния семестър на предстоящата учебна година ще водя избираема дисципина в Университета, но от редовните потребители във форума няма нито един, на който този курс би донесъл кредити... иначе казано - няма да се видим! :)

П.П.2. Има трима потребители, на които, ако им се допие уиски, знаят как да ме намерят (уискито, разбира се, е за моя сметка)! :wink:

П.П.3. Дълго се чудих, с какво да ви поздравя за изпроводяк... Ето една тъжо-весела, сериозно-шегаджийска песен за раздялата:

http://www.youtube.com/watch?v=pdEvL6jxUYA
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

М'чи то ти си мъж за женене вече...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ами... чао.

И ние ти желаем щастие.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

:roll:
Facebook
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

какъв е смисълът от подобни известия :scratch: голяма мания да напишеш че се махаш .. да ни кажете че последните няколко часа / дни / седмици били показали че еди си какво си .. ама и да ни обясните обаче че имате контакти с някои хора от форума .. видиш ли някакъв вид избрани .. които знаели как да ви намерят
не че нещо но кого го вълнува това .. никого .. освен тия които така или иначе знаят как да ви намерят .. това не специално към студента към всички с подобни теми ..
пп и ако се върнеш е някво много тъпо с такива теми .. ни можеш да кажеш абе бях по дълга отпуска ни тука излезе една работа ..
ако има нещо няма нищо .. нека силата бъде с теб :salute:
Изображение
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Мелодрами... :roll:s
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Polina_Nikolova
От дъжд на вятър
Специалност: Медицина
Курс: втори

Мнение от Polina_Nikolova »

Много готина песничка :!: :)
Аватар
Dark Harvest
Пишете, о, братя
Специалност: Биотехнологии

Мнение от Dark Harvest »

Брат, не те познавам, но като те гледам изглеждаш човек на честта. Всичко хубаво и гамбаре. Песничката кърти :D
Изображение

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Обаче как всички се втурнаха да обясняват "колко тъпо е да пишеш в тая тема"... без да виждат, че причините, които е дал Студентът, са си направо плашещо верни. И срамни дори.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

MERCES_LETIFER написа:Обаче как всички се втурнаха да обясняват "колко тъпо е да пишеш в тая тема"... без да виждат, че причините, които е дал Студентът, са си направо плашещо верни. И срамни дори.
не е срамно, че навършваш 29!

аз друга причина не видях, камо ли срамна...
la douleur exquise
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Ир, тук става дума за личен избор. Ако качеството не те устройва, си хващаш онова, което имаш да си хващаш (чантата, шапката, гащите - сещаш се) и си тръгваш. Не пишеш излияния от типа на "повече няма да си играя с вас, пък!"
Мисля, че сме си говорили с някои от вас по тоя въпрос - ако има нещо, което ме дразни наистина много, то това са точно тия мнения "на сбогуване". Знаеш, че не съм го спестила нито на Вечния студент (впрочем, той си мисли, че имам нещо лично против него, но истината е, че той има проблем с мен - проблем, чийто корени са с неизвестен за мен произход, но пък е весело), когато си тръгваше първия път, нито на Кристо, Ангел или Жокера, когато се засбогуваха.
Ако средата и хората ти харесват, си седиш. Ако не - си тръгваш. Не е нужно да биеш тъпана на площада.

Дали причините, които се изтъкват, са верни или не, не е от такова значение. Въпросът е как се справяш ти с тях, а това си е индивидуално.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Заключено

Обратно към “Предложения за форума и правила”