Довиждане!
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Re: Довиждане!
Така...
Първо, тематиката на тази тема донякъде се припокрива с "предложения...", но пиша тук, за да изразя пълна солидарност с мнението на Смокинг мирор.
Второ, ей сега гледам - в раздел КСК тема "Продавам теми по история, гарантиран успех" - натрупани 6 страници. Миналата година тия теми се заключваха мноооого бързо. Да не говорим за другите теми там - "чалгари ли сте", не знам кво. Освен това темите по съответните специалности могат да бъдат заключени, а потребителите - любезно помолени да пишат в съответната тема във "Факултети - подфоруми". И това се правеше миналата година, а вероятно и всички години преди това. Предполагам, не изисква огромни усилия.
КСК разделът в момента е под-всякаква-критика.
ед: не мога да не отбележа създадените специално от димо теми, в които има по 0 мнения...
Трето, пак да си кажа - сложете един лимит от 10-15 мнения на ден, да видите как ще намалее спамът.
Четвърто, "Размисли и страсти" изпростява с тая петя. Сега принцесата я няма да ги прецака, както ги прецака с антоанета. Искаме си принцесата пък! Или някой вместо нея.
Пето, назначете нови модове, понеже половината са неактивни, а на някои последните им постове сигурно са от пролетта на 2008 и вече те сигурно са забравили, че съществува тоя форум.
Шесто, направете една чистка по темите. Да видите как на разни потребители мненията им ще намалеят с по две-три хиляди...
Първо, тематиката на тази тема донякъде се припокрива с "предложения...", но пиша тук, за да изразя пълна солидарност с мнението на Смокинг мирор.
Второ, ей сега гледам - в раздел КСК тема "Продавам теми по история, гарантиран успех" - натрупани 6 страници. Миналата година тия теми се заключваха мноооого бързо. Да не говорим за другите теми там - "чалгари ли сте", не знам кво. Освен това темите по съответните специалности могат да бъдат заключени, а потребителите - любезно помолени да пишат в съответната тема във "Факултети - подфоруми". И това се правеше миналата година, а вероятно и всички години преди това. Предполагам, не изисква огромни усилия.
КСК разделът в момента е под-всякаква-критика.
ед: не мога да не отбележа създадените специално от димо теми, в които има по 0 мнения...
Трето, пак да си кажа - сложете един лимит от 10-15 мнения на ден, да видите как ще намалее спамът.
Четвърто, "Размисли и страсти" изпростява с тая петя. Сега принцесата я няма да ги прецака, както ги прецака с антоанета. Искаме си принцесата пък! Или някой вместо нея.
Пето, назначете нови модове, понеже половината са неактивни, а на някои последните им постове сигурно са от пролетта на 2008 и вече те сигурно са забравили, че съществува тоя форум.
Шесто, направете една чистка по темите. Да видите как на разни потребители мненията им ще намалеят с по две-три хиляди...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
смоукинг, хубаво мнение, съгласен съм с повечето точки. и наистина не съм чел много преди това.
срами се името на СУ като институция в зависимост от темите - главно в КСК, може да се каже. това лесно може да го обясним с еуфоричността - преди, по време, след изпити на кандидатите, което не ги /не ни/ извинява, признавам. но емоциите са емоции, аз гледам да се сдържам донякъде. пък и КСК не съм към СУ...докато не станат студенти. тогава подозирам ще поохладнеят малко и няма да е толкова 'фрапантно' за вас, по-старите потребители, положението.
в литература и книги примерно обаче е донякъде друга ситуацията, мисля. дори понякога и в раздела за музика.
за по-стари юзъри и дрязги...не искам да се наемам да навлизам в нещата, сплетни и проблеми навсякъде има, но не можеш да очакваш от хората напълно да се сдържат и да не ги пренасят и тук, на публично достояние. доколко имат усет за лично по този начин е друг въпрос, нали..
пък аз ти казвам - освен теб и мен има и други хора, които са готови за смислени дискусии и биха се отзовали. може да се привлекат още хора, работите поне да се изравнят, сещаш се.
деа знам..
срами се името на СУ като институция в зависимост от темите - главно в КСК, може да се каже. това лесно може да го обясним с еуфоричността - преди, по време, след изпити на кандидатите, което не ги /не ни/ извинява, признавам. но емоциите са емоции, аз гледам да се сдържам донякъде. пък и КСК не съм към СУ...докато не станат студенти. тогава подозирам ще поохладнеят малко и няма да е толкова 'фрапантно' за вас, по-старите потребители, положението.
в литература и книги примерно обаче е донякъде друга ситуацията, мисля. дори понякога и в раздела за музика.
за по-стари юзъри и дрязги...не искам да се наемам да навлизам в нещата, сплетни и проблеми навсякъде има, но не можеш да очакваш от хората напълно да се сдържат и да не ги пренасят и тук, на публично достояние. доколко имат усет за лично по този начин е друг въпрос, нали..
пък аз ти казвам - освен теб и мен има и други хора, които са готови за смислени дискусии и биха се отзовали. може да се привлекат още хора, работите поне да се изравнят, сещаш се.
деа знам..
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Този въпрос е от голямо социално значениеNorwegian Wood написа:Да не говорим за другите теми там - "чалгари ли сте", не знам кво.

- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Ха-ха! 15 месеца по-късно отново се махам от този форум и се надявам, че този път ще е завинаги... Онзи ден (24.09.2010) навърших 29 години (30 - 1), а тук определено не е място за хора на моята възраст... някои постове от последните 48 часа окончателно ме убедиха в това. Не виждам смисъл да оставам повече тук. Както казват старите алкохолици: "Ако има нещо, извинявайте!". Аз ще добавя и това: Желая ви щастие!
П.П. През летния семестър на предстоящата учебна година ще водя избираема дисципина в Университета, но от редовните потребители във форума няма нито един, на който този курс би донесъл кредити... иначе казано - няма да се видим!
П.П.2. Има трима потребители, на които, ако им се допие уиски, знаят как да ме намерят (уискито, разбира се, е за моя сметка)!
П.П.3. Дълго се чудих, с какво да ви поздравя за изпроводяк... Ето една тъжо-весела, сериозно-шегаджийска песен за раздялата:
http://www.youtube.com/watch?v=pdEvL6jxUYA
П.П. През летния семестър на предстоящата учебна година ще водя избираема дисципина в Университета, но от редовните потребители във форума няма нито един, на който този курс би донесъл кредити... иначе казано - няма да се видим!
П.П.2. Има трима потребители, на които, ако им се допие уиски, знаят как да ме намерят (уискито, разбира се, е за моя сметка)!
П.П.3. Дълго се чудих, с какво да ви поздравя за изпроводяк... Ето една тъжо-весела, сериозно-шегаджийска песен за раздялата:
http://www.youtube.com/watch?v=pdEvL6jxUYA
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
М'чи то ти си мъж за женене вече...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ами... чао.
И ние ти желаем щастие.
И ние ти желаем щастие.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
какъв е смисълът от подобни известия
голяма мания да напишеш че се махаш .. да ни кажете че последните няколко часа / дни / седмици били показали че еди си какво си .. ама и да ни обясните обаче че имате контакти с някои хора от форума .. видиш ли някакъв вид избрани .. които знаели как да ви намерят
не че нещо но кого го вълнува това .. никого .. освен тия които така или иначе знаят как да ви намерят .. това не специално към студента към всички с подобни теми ..
пп и ако се върнеш е някво много тъпо с такива теми .. ни можеш да кажеш абе бях по дълга отпуска ни тука излезе една работа ..
ако има нещо няма нищо .. нека силата бъде с теб
не че нещо но кого го вълнува това .. никого .. освен тия които така или иначе знаят как да ви намерят .. това не специално към студента към всички с подобни теми ..
пп и ако се върнеш е някво много тъпо с такива теми .. ни можеш да кажеш абе бях по дълга отпуска ни тука излезе една работа ..
ако има нещо няма нищо .. нека силата бъде с теб
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Мелодрами... 
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Polina_Nikolova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Курс: втори
Много готина песничка

- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
Брат, не те познавам, но като те гледам изглеждаш човек на честта. Всичко хубаво и гамбаре. Песничката кърти 

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Обаче как всички се втурнаха да обясняват "колко тъпо е да пишеш в тая тема"... без да виждат, че причините, които е дал Студентът, са си направо плашещо верни. И срамни дори.
не е срамно, че навършваш 29!MERCES_LETIFER написа:Обаче как всички се втурнаха да обясняват "колко тъпо е да пишеш в тая тема"... без да виждат, че причините, които е дал Студентът, са си направо плашещо верни. И срамни дори.
аз друга причина не видях, камо ли срамна...
la douleur exquise
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ир, тук става дума за личен избор. Ако качеството не те устройва, си хващаш онова, което имаш да си хващаш (чантата, шапката, гащите - сещаш се) и си тръгваш. Не пишеш излияния от типа на "повече няма да си играя с вас, пък!"
Мисля, че сме си говорили с някои от вас по тоя въпрос - ако има нещо, което ме дразни наистина много, то това са точно тия мнения "на сбогуване". Знаеш, че не съм го спестила нито на Вечния студент (впрочем, той си мисли, че имам нещо лично против него, но истината е, че той има проблем с мен - проблем, чийто корени са с неизвестен за мен произход, но пък е весело), когато си тръгваше първия път, нито на Кристо, Ангел или Жокера, когато се засбогуваха.
Ако средата и хората ти харесват, си седиш. Ако не - си тръгваш. Не е нужно да биеш тъпана на площада.
Дали причините, които се изтъкват, са верни или не, не е от такова значение. Въпросът е как се справяш ти с тях, а това си е индивидуално.
Мисля, че сме си говорили с някои от вас по тоя въпрос - ако има нещо, което ме дразни наистина много, то това са точно тия мнения "на сбогуване". Знаеш, че не съм го спестила нито на Вечния студент (впрочем, той си мисли, че имам нещо лично против него, но истината е, че той има проблем с мен - проблем, чийто корени са с неизвестен за мен произход, но пък е весело), когато си тръгваше първия път, нито на Кристо, Ангел или Жокера, когато се засбогуваха.
Ако средата и хората ти харесват, си седиш. Ако не - си тръгваш. Не е нужно да биеш тъпана на площада.
Дали причините, които се изтъкват, са верни или не, не е от такова значение. Въпросът е как се справяш ти с тях, а това си е индивидуално.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември