Не ме интересува...

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Re: Не ме интересува...

Мнение от Bragi »

вечен студент написа:Добре, че тоя човек не живее в София, защото ако така се разсейва по нашите улиците, ще го отнесе някоя пияна и нашмъркана мутра с джип или някое пернишко гъзе с раздрънкан Голф. :mrgreen:
Много ясно
Черния джиБ и пернишкия голф са с предимство, ше им се не знае и пешеходците

п.п.

Много са ми странни хората, като почнат да си изсмукват от пръстите разни дълбокомислени послания
Същите естети после отиват в някоя галерия, гледат някаква мацаница и разсъждават за гениалността на твореца без да си дават сметка, че на пича просто му се е приискало да си топне задника в боята и да види какво ще се получи
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Polina_Nikolova
От дъжд на вятър
Специалност: Медицина
Курс: втори

Мнение от Polina_Nikolova »

MidwinterSun написа:За съжаление реалността рядко може да бъде толкова красива, колкото фантазията... :roll:
Но живеем в реалността, другото съществува само в главите ни и ако ни е достатъчно, можем да си изхабим живота само във фантазии, без да сме направили нещо истинско, а не измислено.
Нещо като 'Книгите" на Далчев.
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс
Специалност: Компютърни Науки
Курс: първи

Мнение от atanas_tsankov »

The Stig написа:
вечен студент написа:Добре, че тоя човек не живее в София, защото ако така се разсейва по нашите улиците, ще го отнесе някоя пияна и нашмъркана мутра с джип или някое пернишко гъзе с раздрънкан Голф. :mrgreen:
Много са ми странни хората, като почнат да си изсмукват от пръстите разни дълбокомислени послания
Същите естети после отиват в някоя галерия, гледат някаква мацаница и разсъждават за гениалността на твореца без да си дават сметка, че на пича просто му се е приискало да си топне задника в боята и да види какво ще се получи
Ахахахахахахах :tatice_01:
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Чак пък цяла тема за това... Нищо особено.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Боя се, че се съгласявам с Ники :/

Хубаво е, лирично е, мечтателно е, но лично аз едва ли ще си го пусна втори път :)

// И основната критика в темата, предполагам, е не толкова към самото клипче/идея, а към начина, по който Джеймс ни го е поднесъл - "не ме интересува какво правите, трябва да го видите?!" -- хелоу?! Можеше спокойно да кажеш: "Вижте колко красиво/нежно нещо открих, мисля, че ще ви хареса" -- някак нямаше да е толкова камерно.

Best regards :)
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

MERCES_LETIFER написа: // И основната критика в темата, предполагам, е не толкова към самото клипче/идея, а към начина, по който Джеймс ни го е поднесъл - "не ме интересува какво правите, трябва да го видите?!" -- хелоу?! Можеше спокойно да кажеш: "Вижте колко красиво/нежно нещо открих, мисля, че ще ви хареса" -- някак нямаше да е толкова камерно.
Хелоооу, т'ва е Иво :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

MidwinterSun написа:Хелоооу, т'ва е Иво :lol:
Ир, не забравяй какво учи Иво и се запитай колко души щяха да го отворят, ако бях сложил заглавие като това, което ти предлагаш :cat:

Stig, honestly, мислиш ли, че създателите на клипа са искали просто да си топнат задниците в боята и да видят какво ще стане? :roll:

Метафора, неметафора, изкуство, неизкуство, добро, недобро, всеки си има интерпретация. Просто реших да ви инжектирам малко красота и го сторих. Какво ще прави с нея си е работа на всеки. :pirate:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ми то същото, като тва дето ме "накараха" да изгледам онзи ден, един смахнат колега ми прати:

http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ&ob=av2e
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Браво, съвсем намясто. Любимият ми е негърът барман!
Аватар
HighHopes
Постоянно присъствие

Мнение от HighHopes »

И вместо да се радвате на клипчета и да спорите защо бил хубав/тъп клип, излезте и живейте СЕГА! Животът не е прекрасен само в интернет или книгите...
:bounce: :bounce: :bounce:

Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

HighHopes написа:И вместо да се радвате на клипчета и да спорите защо бил хубав/тъп клип, излезте и живейте СЕГА! Животът не е прекрасен само в интернет или книгите...
Щях да те иронизирам и да напиша нещо от рода на "Не думай!", но не - ще изляза навън. :) Ти кога си идваше? Аре да скитосваме!
Аватар
HighHopes
Постоянно присъствие

Мнение от HighHopes »

Ивчо, клипчето ми харесва! Не ме разбирай погрешно. Просто ме изумиха хората как спорят за клип, по дяволите!

Иначе на 3-ти се установявам в Софията. На 4-ти обещавам да ти се обадя ;)
:bounce: :bounce: :bounce:

Изображение
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Jamesmagno написа:Stig, honestly, мислиш ли, че създателите на клипа са искали просто да си топнат задниците в боята и да видят какво ще стане? :roll:
Онъстли си мисля, че е по-вероятно
В интерес на истината, изгледах само около 30 секунди, (музикалното оформление ме накара да закрещя толкова, че изплюх нещо, което след обстоен преглед и справка с чичо гуугъл идентифицирах като третата си сливаца) но съдейки от коментарите, едно такова дълбоко философско послание първо трябва да се формулира в нечия тиква
А т'ва не става за един ден
После въпросния просветен трябва да измисли как аджеба да превъплъти вдъхновението си в 5 минутно клипче, което би отнело още повече време
И накрая на автора не остава време да поживее малко според новооткритата си философия

На мен по-вероятен сценарий ми се вижда "дай сега да скалъпим нещо, пък после Ентелектуалците ще ни обяснят смисъла му"
HighHopes написа:И вместо да се радвате на клипчета и да спорите защо бил хубав/тъп клип, излезте и живейте СЕГА! Животът не е прекрасен само в интернет или книгите...
Ама не може ли да изчакам поне да съмне? :?
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Dark Harvest
Пишете, о, братя
Специалност: Биотехнологии

Мнение от Dark Harvest »

Накратко, не струва. Майтап, но хората все пак са им платили и са им казали да направят такъв клип и те го правят. Ако питате мене изобщо не са се замисляли за разните там послания и чувства. И, невероятно, не знаех, че ще срещна хора, които "интерпретират" точно като бившата ми класна в гимназията :lol: :)
Изображение

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Въх, наистина ли не сте "творили" нищо досега? И май не познавате хора, занимаващи се с кино/театър/изкуство... :|
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”