Допълнителен прием II етап

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
speili
В началото бе словото

Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием II етап

Мнение от speili »

за кфо са приети само 405 студента другите 150 къде отиват???
Аватар
Archon_Eyes
В началото бе словото
Специалност: Медицинска Физика
Курс: първи

Мнение от Archon_Eyes »

speili написа:за кфо са приети само 405 студента другите 150 къде отиват???
Драги, отговорът е прост:
Аз влязох медицинска физика и съм единствен, а имаше 9 места. Тоест 8 остават празни. Сега сметни другите "запълнени" от незаинтересованост места и ЕВРИКА, ето ги твоите 150 :)

"LOST" :)
As I was going up the stairs, Качвайки се нагоре по стълбите,
I met a man who wasn't there, Срещнах човек, който не беше там,
He wasn't there again today, Той не беше там и днес,
Wish, wish he'd go away... Ах, как желая, той да се махне...
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

И аз не съм приета,ама нищо немога да направя..Гадно не гадно,тва е положението! Има няколко месеца до първата сесия,и ще се понапъна и ще влезна!Няма да свърши света,ако изпусна тази година.
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Аватар
Archon_Eyes
В началото бе словото

Мнение от Archon_Eyes »

Това е правилното решение, без напън, успех няма :) Във всяко начинание.
Аватар
Elyon
В началото бе словото

Мнение от Elyon »

Не искам никого да дразня, но аз честно казано ама хиич не се и напъхах 8)
Първо, не ми беше кой знае колко важно дали ще вляза, защото вече имам едно "виШу" зад гърба си, но журналистиката ми е слабост от години 8)
Второ, отидох на предварителния по журналистика ей така за *ашак и изкарах нЕкаква мизерна оценка от 3.63 :? без да се готвя преди това по какъвто и да било начин, щото исках така или иначе задочно по обясними причини ( трябва да работя все пак :? :lol: ) и се надявах да изкарам поне 4 - 4.50 та да стигне за задочно, но заради мизерната оценка прецених, че няма смисъл да подавам документи за класиранията и наистина досега не бях подавала. На първия етап от допълнителния прием пак доста се чудих, макар че имаше места за задочно, но не знам защо не подадох + това /съвсем искрено го заявявам/, не исках да заема мястото на някой, за когото това беше един от последните шансове да учи в СУ тази година /, но като видях, че и на втория етап има места и си викам, що пък да се не пробвам и кво стана, взеха че ме приеха PR и то редовно :shock: :lol:
Ще зарежа всичко и ще стана принцеса!
Аватар
kiki
В началото бе словото
Специалност: История и георгафия

Мнение от kiki »

Има ли приети История и географиия, мен ме приеха още на първо, но нещо много много не ми допада. :(
Аватар
Archon_Eyes
В началото бе словото

Мнение от Archon_Eyes »

Elyon написа:Не искам никого да дразня, но аз честно казано ама хиич не се и напъхах 8)
Първо, не ми беше кой знае колко важно дали ще вляза, защото вече имам едно "виШу" зад гърба си, но журналистиката ми е слабост от години 8)
Второ, отидох на предварителния по журналистика ей така за *ашак и изкарах нЕкаква мизерна оценка от 3.63 :? без да се готвя преди това по какъвто и да било начин, щото исках така или иначе задочно по обясними причини ( трябва да работя все пак :? :lol: ) и се надявах да изкарам поне 4 - 4.50 та да стигне за задочно, но заради мизерната оценка прецених, че няма смисъл да подавам документи за класиранията и наистина досега не бях подавала. На първия етап от допълнителния прием пак доста се чудих, макар че имаше места за задочно, но не знам защо не подадох + това /съвсем искрено го заявявам/, не исках да заема мястото на някой, за когото това беше един от последните шансове да учи в СУ тази година /, но като видях, че и на втория етап има места и си викам, що пък да се не пробвам и кво стана, взеха че ме приеха PR и то редовно :shock: :lol:
В края на кандидатстването, с цел всеки стол да е зает, университетите в България биха приели и Осама Бен-ито за студент по ХУМАНИТАРНА и СОЦИАЛНА дейност :)
Аватар
Elyon
В началото бе словото

Мнение от Elyon »

Дааа, но като гледам пак има неприети 8) а има-няма още 150 места ???
Ще зарежа всичко и ще стана принцеса!
Аватар
Archon_Eyes
В началото бе словото

Мнение от Archon_Eyes »

За всеки влак си има пътници, за влака на тея дето не са се напъвали последните 4 години, има особено много. Естествено винаги има някой пътник без билет, който го изхвърлят и от този влак, което е лошо :)
Аватар
Archon_Eyes
В началото бе словото

Мнение от Archon_Eyes »

Archon_Eyes написа:
speili написа:за кфо са приети само 405 студента другите 150 къде отиват???
Драги, отговорът е прост:
Аз влязох медицинска физика и съм единствен, а имаше 9 места. Тоест 8 остават празни. Сега сметни другите "запълнени" от незаинтересованост места и ЕВРИКА, ето ги твоите 150 :)

"LOST" :)
Ето защо ги има тези 150 места :/
love_blush
От дъжд на вятър

Мнение от love_blush »

И аз съм вън и тази година :lol: Здраве да е... :D
Polkovnik
В началото бе словото

Мнение от Polkovnik »

Здравейте, знам че е забранено писането на латиница, но не ползвам своят лаптоп а този е малко проблемен, и за съжаление няма български, както и да е.. ако сложите кирилизатор в форума, няма да имаме подобни проблеми.

Та пиша по повод, приеха ме "Математика и информатика" на това класиране, допълнително класиране етап 2.

Имаше 11 свободни места информатика, и много math+инф , въпроса ми е, да кажем че от тези 11 приети човека, информатика някои не се запише, аз както съм приет math+инф , мога ли да се запиша на мястото на човека които не се е записал информатика...

Идеята е че има 11 свободни места, но не се записват всички 11 приети на този етап, и за да се запълни вместо този който не се е записал, аз да се запиша.

Надявам се да сте схванали какво искам да кажа с това....

Мерси предварително. Ще се опитам следващият път да съм оправил кирилицата на този лаптоп, че да не пиша на латиница.

П.П. Опа, сетих се че в абв-то има кирилизатор.
П.П.2 какви документи са нужни да нося за записването в СУ, и конкретно в ФМИ или в ректората трябва да ходя да се запиша.. най-вече ме интересува нужно ли е някакво медицинско че си живея в София в момента, но съм от друг град, а трябва от личния да си го извадя, да знам дали да си ходя...
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Не можеш. Трябва да има следващо класиране, а то няма. Затова няма как да стане.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Santino
В началото бе словото
Специалност: Социална педагогика

Мнение от Santino »

snow_devil написа:
Santino написа:
zeratuLL написа:за философия/психология имам по 26 бал и не съм приет ? е това е гавра хората с по 15-19 бал приемат аз с 26 не ? това възможно ли е ?
Не е гарва.
Зависи кое желание си го писал. Защото тези с 15-19 бал ако са писали тази специалност на първо място, а ти на трето място, влизат те. Защото подреждането на специалностите има много голямо значение. Не само да напишеш нещо.
Стига глупости!! Аз примерно имам бал 20 и съм писъл на трето желание примерно Психология. Някой има бал 18 и е писъл Психология на 1-во място. И ти искаш да ми кажеш, чв понеже той го е писал на 1-во място, той ще влезе?

Извинявай, но в това няма и капка логика.
Ау, ау, ау!! Кой не е чел внимателно "балообразуването" и всички тънкости на подреждането на специалностите?

Прочети и тогава коментирай ;)
" Won't you die tonight for love? "
Аватар
Santino
В началото бе словото
Специалност: Социална педагогика

Мнение от Santino »

Archon_Eyes написа:Честито на печелившите! И на мен :)

ПП: По-високия бал измества, по-ниския, независимо дали си писал нещо като 1во или последно място.
Колега, измества и то как!

Защо си мислиш, че трябва да си подреждаш специалностите? Не ти ли е обяснено как стават нещата?

Видяло се е, че ще трябва да обясня.

Петкан иска да учи "Психология". Момчето е "направило" бал 20. Петкан почва да подрежда специалностите, като почва от най-желаната. Разбира се, Петкан иска "Психология". Пише я на първо място, на второ пише "Журналистика".

Същото време Гошо иска да учи много "Педагогика", после иска "Психология".
Гошо има бал 21. Браво на момчето.
Сяда да си подрежда желанията и става следното.

--->

Петкан (подреждане):

1. "Психология" - 20 бал
2. "Журналистика" 18 бал

Гошо (подреждане):

1. "Педагогика" - 21 бал
2. "Псхихология" -19 бал

--->

При класиране на кандидатите в специалност: "Психология", първо се гледат всички участници, които са писали тази специалност на първо място. Без значение кой с какъв бал е. И почват от тези, които имат най-висок бал и слизат надолу до последния, които може да бъде приет за дадената квота. Било момичета или момчета.

---> Петкан е писал "Псигология" на първо място и му стига бала и влиза с най-нисък бал.
На Гошо не му стига бала за "Педагогиката" и слизат на следващото му желание да го класират. Но вече всички места в "Психологията" са заети вече от кандидати, който са писали на първо желание "Психология" и им е стигнал бала. От това следва, че Гошо "пропуска" Психологията и отива на третото му желание. И там ако му стига бала влиза, ако не отива на четвъртото желание и така до като не го приемат някъде или до второ класиране.

Ако греша, нека някой ме поправи.
" Won't you die tonight for love? "
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”