Ок. Признавам. Просто се хванах за думите на модератора.Frogsy написа:Сам трябва да си забелязъл имената да двата списъка....единият е за балообразуването другият за специалностите в които има свободни места...две съвсем различни неща...the_arctic_ocean написа: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... lozhenie_2
Ето как са дадени нещата за тазгодишната редовна кампания. Защо в линкът към допълнителният прием не са посочени други оценки освен тези от изпит или матура? Освен това лицето, което цитирам е посочило себе си за модератор и е автор на темата.
Някъде в обявата за допълнителния прием да се споменава думичката балообразуване?
И с какво той е по специален, че да не влизат оценките от дипломата...Допълнителен, но какво от това?
Мисля, че въпросния списък е напревен за да е ясно с какви изпити се приема. Не за всички специалности се приемат оценка от друг ВУЗ и матура.... а за някой се правеха и допълнителни изпити....
Допълнителен прием II етап
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- the_arctic_ocean
- В началото бе словото
- Специалност: Испанска филология
- Курс: втори
Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием II етап
Ооо бате през фара си ми и ти и уникса ти, и твойте лафчета за 12 годишни. Принципно не се обяснявам на хората по интернет, а на живо, но тъй като едва ли ще се навиеш да се видим на по количка, ще направя компромис. Пинципно не се занимавам с такива неща, но съм ДДОС-вал успешно 2 големи(нелегални) сървъра за някакви игри и простории, просто защото леко прекалиха и реших да се пробвам. Та мислиш ли, че просто щях да си плямпам ей така, типично по българскиsarfios написа:за да се мерят пишките тря поне двама да има, но ... поне не се прави на хакер к'во като можеш си пускаш сам пс-то вече... xD_idle написа:Хаха и на кво го хостваш по-точно? Както и да е...в момента не съм настроен да си меря електронната пишка с други момченца по интернет. Но ако наистина имаш нещо да ми кажеш, вече пиши ЛСsarfios написа:Добре пич моля те свали 91.92.179.69... аз го хоствам през unix... ? Okey?![]()
Иначе нищо ново на фронта, а?
Та ако имаш някакви въпроси пиши ЛС, че обикновено такива като теб ми се лепят нон-стоп, dickriders им казват
Колкото до резултатите, просто вече съм извън всякакво нормално равновесие...

- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: първи
Щом това ви успокоява го правете.Чакането е нетърпимо и нищо не ме успокоява.. 
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
-
Frogsy
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
Не твърдя. че съм на 100% права, но просто не намирам никаква логика да премахван оценките от дипломата. А пък и е супер нечестно... Човек, който не е учил 5 год, но по стечение на обстоятелствата изкарал висока оценка на матура може да измести някой който се е трудил с години и има по - ниска оценка на изпит например... Дипломите малко или много помагат в такива случай...А това, че модератора е казал нещо не го прави вярно. И те са хора и те бъркат. 
Сега обмислят как да приемат всички които висят от сутринта във форума. По тази причина не са качили още резултатите. Обаче няма и два часа и ще ги пуснат.

-
nadiamm
- В началото бе словото
Дени, от устата ти в Божиите уши! Защото вече не се издържа. Моята половинка се върна от работа и сега ще го моля да излезем да изпием по бира за да може после да си легна и утре като стана да е излязло класирането. Ако не стане-очаквайте включване! 
Да бе да! Както каза някой,сигурно утре към обяд
- Mirella-Alexandra
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
uchastvah i ne se klasirahElyon написа:Извинявай за любопитството, но ти досега участвала ли си в класиранията... питам щото мойта оценка е малко по-ниска от твойта, но реших, че няма смисъл да подавам молба, но сега пък като видях, че има места на този етап и реших да се пробвамMirella-Alexandra написа:ами не знам как се изислява... всеки казва нещо различно.. 3.75 имам
- Jamalska
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Обратна връзка:
А някой в крайна сметка отиде ли до стената на плача?

Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
-
Bobiii
- В началото бе словото
Излязоха!!!! Вижте главната страница!!!За съжаление,аз не съм от приетите..но здраве да е,пожелавам на всички успех в живота! 
Последно промяна от Bobiii на 24 Сеп 2010, 20:53, променено общо 2 пъти.
Излезнаха! xD
-
nadiamm
- В началото бе словото
Честито на приетите!Аз съм приета Биология....
- Mirella-Alexandra
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Неформално образование....