Ако ме хванат, кофти, а и съм учил в известно даскало и шансът скачаthe_arctic_ocean написа:Ми що не? Кой ли пък ще седне да проверява?!?!?!?Archon_Eyes написа:Аз какъвто добър фалшификатор съм, по едно време сериозно се замислих да взема пишещата машина на баща ми, лека му пръст, и да драсна още две матуриthe_arctic_ocean написа:Вероятно за да удостовериш с нещо, че имаш завършено средно.Archon_Eyes написа:Добре, ама защо, за бога, ти искат копие от дипломата...lindorcheto написа:Не се ли взима оценка само от изпит ИЛИ само от матура...В смисълл,като кандидатстваш трябва да решиш с матура или изпит кандидатстваш?![]()
Иначе,доколкото знаем балът се образува като вземеш оценката от изпит/ матура и я умножиш по съответния коефициент,който ти е зададен за специалността.Максималният бал е 18.
Може само за оценките от матурите, но може и за другите оценки?
Допълнителен прием II етап
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Archon_Eyes
- В началото бе словото
- Специалност: Медицинска Физика
- Курс: първи
Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием II етап
As I was going up the stairs, Качвайки се нагоре по стълбите,
I met a man who wasn't there, Срещнах човек, който не беше там,
He wasn't there again today, Той не беше там и днес,
Wish, wish he'd go away... Ах, как желая, той да се махне...
И аз това си мислех и продължавам да го мисля. Някак си няма логика при положение, че за някои специалности искат и изпит от ВУЗ, и матура.Mirella-Alexandra написа:Това да се образува само с оценка от матура или изпит .. ми изглежда невъзможно
Офф, вече и аз не знам какво да мисля...

- the_arctic_ocean
- В началото бе словото
- Специалност: Испанска филология
- Курс: втори
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... 11_godina2 Тука най-отдолу има дно файлче, на което ти е показано за коя специалност как се смята бала.Mirella-Alexandra написа:Това да се образува само с оценка от матура или изпит .. ми изглежда невъзможно
- the_arctic_ocean
- В началото бе словото
Или/Или. Избираш едно от двете:което ти е по-силно като оценка._idle написа:И аз това си мислех и продължавам да го мисля. Някак си няма логика при положение, че за някои специалности искат и изпит от ВУЗ, и матура.Mirella-Alexandra написа:Това да се образува само с оценка от матура или изпит .. ми изглежда невъзможно
Офф, вече и аз не знам какво да мисля...
-
Frogsy
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
Това файлче ти съобщава за кои специалности има останали места и оценка от какво се приема за кандидатстване, а не е за балообразуването.
-
nadiamm
- В началото бе словото
Дайте да си изкараме на всички входящите номера и да си направим нашо класиране и да го публикуваме в сайта на СУ. Пък после ще видим дали е точно. А иначе някой по-горе беше писал че може би участваме в експеримент на психолозите. Аз от 2 часа зяпам филмите Анатомия1 и 2 и там вижте за какво става дума....
Ще ги усмъртя тея ненормалници!!
-
lud_umora_nqma
- В началото бе словото
хора днес ходих до умиверситета и случайно попаднах на една от служителките след като и се помолих много ми даде телефона на един от изчисляващите и като му звънах ми каза че съм прит сега видях че о6те не са излезнали резолтатите ето ви телфона и му звънете ако искате човека се казва Йордан питаите го той знае тел: 0886902502 и настояваите повече и на мен пурвоначално не искаше да ми каже ама с повече молитви става успех дано да го намерите
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
Ти още ли се надяваш на Су,или се записа?nadiamm написа:Дайте да си изкараме на всички входящите номера и да си направим нашо класиране и да го публикуваме в сайта на СУ. Пък после ще видим дали е точно. А иначе някой по-горе беше писал че може би участваме в експеримент на психолозите. Аз от 2 часа зяпам филмите Анатомия1 и 2 и там вижте за какво става дума....![]()
![]()
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Това са глупости Не се връзвайте да луди без умораlud_umora_nqma написа:хора днес ходих до умиверситета и случайно попаднах на една от служителките след като и се помолих много ми даде телефона на един от изчисляващите и като му звънах ми каза че съм прит сега видях че о6те не са излезнали резолтатите ето ви телфона и му звънете ако искате човека се казва Йордан питаите го той знае тел: 0886902502 и настояваите повече и на мен пурвоначално не искаше да ми каже ама с повече молитви става успех дано да го намерите
Ясно ше се звъни на бат " Данаlud_umora_nqma написа:хора днес ходих до умиверситета и случайно попаднах на една от служителките след като и се помолих много ми даде телефона на един от изчисляващите и като му звънах ми каза че съм прит сега видях че о6те не са излезнали резолтатите ето ви телфона и му звънете ако искате човека се казва Йордан питаите го той знае тел: 0886902502 и настояваите повече и на мен пурвоначално не искаше да ми каже ама с повече молитви става успех дано да го намерите
- Archon_Eyes
- В началото бе словото
- Специалност: Медицинска Физика
О, не, почна Листопад... изпускам го заради СУ, ще ги съдя...!
As I was going up the stairs, Качвайки се нагоре по стълбите,
-
hrsito
- В началото бе словото
- Специалност: История
Ако дейсва пишете и при следващи , за да знаем 
- Mirella-Alexandra
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
а някой от Варна да има случайно хаха
- the_arctic_ocean
- В началото бе словото
Някъде в началото на тази тема е дъвкан същия въпрос: максималният възможен бал е 18, защото максималната възможна оценка е 6, умножена по 3=18. За някои специалности оценката от матурата не се умножава по 3, а по 2,5, но балът си остава 18, защото хипотетично е възможно някой да кандидатства с оценка от изпит 6:00. Балът спада когато на матурата или изпита (което си избрал) оценката ти е под 6:00.Frogsy написа:Това файлче ти съобщава за кои специалности има останали места и оценка от какво се приема за кандидатстване, а не е за балообразуването.
- the_arctic_ocean
- В началото бе словото
Само им е блокирал сайта, друго обяснение няма!!!