Допълнителен прием II етап
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием II етап
еиии хора и аз цял ден гледам само Некоректно въведени данни! Моля повторете! ама май ще повтарям до понеделник 
-
nadiamm
- В началото бе словото
Маааа му стара!
,абе хора оставете СУ трябват да изчакат до последно богатите си кандидати да бутнат някой рушевт да не се минат...
- Archon_Eyes
- В началото бе словото
- Специалност: Медицинска Физика
- Курс: първи
2.5х по матурата по бел - 2.5х5.57 и +5.50бел и 6 психология това ми е бала. Макс 30lindorcheto написа:Абе,доколкото съм чела тука в темата,балът ще се образува само като умножиш коефициента по матурата или изпита,без никакви оценки от дипломи и т.н.Тоест максималния бал е 18.Ама не се знае колко е вярна тази информация,но в началните страници на темата доста се изписа,че максималния бал е 18 и само оценката от изпита/матурата се взима.Archon_Eyes написа:Аз отидох на 15-ти на 1-во място лепнах Медицинска физика, на 2ро Ядрена на трето Психология... за психото имам бал 28 и нещо но за физиките...
На мене вече ми причернява от чакане.Още веднъж ако си въведа данните и ще припадна върху клавиатурата.![]()
![]()
As I was going up the stairs, Качвайки се нагоре по стълбите,
I met a man who wasn't there, Срещнах човек, който не беше там,
He wasn't there again today, Той не беше там и днес,
Wish, wish he'd go away... Ах, как желая, той да се махне...
мммм да тру тру има нещо вярно 
- the_arctic_ocean
- В началото бе словото
- Специалност: Испанска филология
- Курс: втори
За това класиране не се смята така. Смята се матурата x2,5.Archon_Eyes написа:2.5х по матурата по бел - 2.5х5.57 и +5.50бел и 6 психология това ми е бала. Макс 30lindorcheto написа:Абе,доколкото съм чела тука в темата,балът ще се образува само като умножиш коефициента по матурата или изпита,без никакви оценки от дипломи и т.н.Тоест максималния бал е 18.Ама не се знае колко е вярна тази информация,но в началните страници на темата доста се изписа,че максималния бал е 18 и само оценката от изпита/матурата се взима.Archon_Eyes написа:Аз отидох на 15-ти на 1-во място лепнах Медицинска физика, на 2ро Ядрена на трето Психология... за психото имам бал 28 и нещо но за физиките...
На мене вече ми причернява от чакане.Още веднъж ако си въведа данните и ще припадна върху клавиатурата.![]()
![]()
- Archon_Eyes
- В началото бе словото
- Специалност: Медицинска Физика
Еми супер ми е пак 
As I was going up the stairs, Качвайки се нагоре по стълбите,
аааа за физическо възпитание и спорт дали има много напъващи се 
100% ли е така?the_arctic_ocean написа:За това класиране не се смята така. Смята се матурата x2,5.Archon_Eyes написа:2.5х по матурата по бел - 2.5х5.57 и +5.50бел и 6 психология това ми е бала. Макс 30lindorcheto написа:Абе,доколкото съм чела тука в темата,балът ще се образува само като умножиш коефициента по матурата или изпита,без никакви оценки от дипломи и т.н.Тоест максималния бал е 18.Ама не се знае колко е вярна тази информация,но в началните страници на темата доста се изписа,че максималния бал е 18 и само оценката от изпита/матурата се взима.Archon_Eyes написа:Аз отидох на 15-ти на 1-во място лепнах Медицинска физика, на 2ро Ядрена на трето Психология... за психото имам бал 28 и нещо но за физиките...
![]()
Аз го записах xDmishoo написа:аааа за физическо възпитание и спорт дали има много напъващи се
- lindorcheto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянски филологии
Кой се беше обаждал преди 2-3 часа?Да се обади пак,да видим има ли изобщо хора на работа там. 
ПП:Може да има нов метод за балообразуване при този етап...
svetlio.varna поне беше казал,че балът ще е 18...Абе не знам,ще разберем днеска,утре,догодина...
ППП:Аз съм за физическото възпитание на първо желание.
ПП:Може да има нов метод за балообразуване при този етап...
ППП:Аз съм за физическото възпитание на първо желание.
Накрая все пак ще видим как се е смятало. Засега има колебания. 
Archon_Eyes, не вярвам да спестиш нещо. Медицинските физици учат една обща анатомия, която няма да ти признаят в медицинския, а медиците учат обща физика, но след първи курс във физическия няма да си изучил/а всички дялове на физиката, така че и там няма да има какво да ти признават.
-
malibu_girl
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
петък вечер е... а ние тук се питаме кога, кога, кога .... Не ги е срам, толкова ли е сложно?
П.С. Голямото изперкване ще е като видим резултатите, тогава е възможно да се питаме Защо, а Не КОга

П.С. Голямото изперкване ще е като видим резултатите, тогава е възможно да се питаме Защо, а Не КОга
ех ех аз с моята слаба диплома какво ли се надявам ама поне да има някаква тръпка xD