испаснки език

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Steliii
В началото бе словото
Специалност: испанска филология

испаснки език

Мнение от Steliii »

Може ли да ми кажете дали има специалност в която да се изучава парви език испаснки и 2ри например англииски или пак в СУ можеш да изучаваш само испанска филология?Благодаря предварително.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: испаснки език

Мнение от black_lady »

Няма друга филология освен испанската, която да те задължава да учиш точно испански. Но няма и специалност, при която да не можеш да го запишеш като факултатив или съответно западен език, ако програмата ви задължава изобщо да избирате такъв. Например, аз съм индология, учим само индийски езици, но пак съм записала и испански. Просто кредитите от него не ми трябват за никъде.
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
The Phenomenon
В началото бе словото
Специалност: Социология

Мнение от The Phenomenon »

Кажи/Кажете нещо за испанския в СУ ? На мен не ми е задължителен езика, но много искам да уча испански та се чудя дали да не го запиша?
Steliii
В началото бе словото
Специалност: испанска филология

Мнение от Steliii »

дам ,ама аз исках да попитам дали има някаква специалност кадето да уча 2 езика и испанския да ми е като първи а пък 2рия да се започва от начало?
misspapazova
От дъжд на вятър
Специалност: Испанска филология
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от misspapazova »

Steliii написа:дам ,ама аз исках да попитам дали има някаква специалност кадето да уча 2 езика и испанския да ми е като първи а пък 2рия да се започва от начало?
Ти май искаш да учиш лингвистика, а? :D Това го има в университета в Търново... :D там се учат два езика ...
Me gustaría inventar un paí­s contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”