испаснки език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Steliii
- В началото бе словото
- Специалност: испанска филология
испаснки език
Може ли да ми кажете дали има специалност в която да се изучава парви език испаснки и 2ри например англииски или пак в СУ можеш да изучаваш само испанска филология?Благодаря предварително.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: испаснки език
Няма друга филология освен испанската, която да те задължава да учиш точно испански. Но няма и специалност, при която да не можеш да го запишеш като факултатив или съответно западен език, ако програмата ви задължава изобщо да избирате такъв. Например, аз съм индология, учим само индийски езици, но пак съм записала и испански. Просто кредитите от него не ми трябват за никъде.

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
-
The Phenomenon
- В началото бе словото
- Специалност: Социология
Кажи/Кажете нещо за испанския в СУ ? На мен не ми е задължителен езика, но много искам да уча испански та се чудя дали да не го запиша?
-
Steliii
- В началото бе словото
- Специалност: испанска филология
дам ,ама аз исках да попитам дали има някаква специалност кадето да уча 2 езика и испанския да ми е като първи а пък 2рия да се започва от начало?
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ти май искаш да учиш лингвистика, а?Steliii написа:дам ,ама аз исках да попитам дали има някаква специалност кадето да уча 2 езика и испанския да ми е като първи а пък 2рия да се започва от начало?
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí