как да съм студентка след като инспекторката за ПА я няма?

Подфорум към Философския факултет

Модератор: Плазмодий

Аватар
poizonkiss
В началото бе словото
Курс: първи

как да съм студентка след като инспекторката за ПА я няма?

Мнение от poizonkiss »

Може аз да съм глупава и да не схващам, но ми обяснете как да се запиша студентка след като инспекторката за моята специалност я няма? Милата жена е в отпуска.... а срока за записване на прехвърлени студенти изтича в четвъртък..... Колежките и отказаха да се занимават днес и аз не знам какво да правя, освен да ида да досаждам на декана.. Други идеи? :bounce: :bounce:
Hakuna Matata!
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Re: как да съм студентка след като инспекторката за ПА я ням

Мнение от Ivo Penev »

вдигни един мощен скандал,заплахи ала бала, имат нужда ..
memento mori
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: как да съм студентка след като инспекторката за ПА я ням

Мнение от MidwinterSun »

Ооо, да, нахалствай. Това, че служителката я няма, не означава, че работата може да остане несвършена. Някой друг ще си вдигне задника и ще я свърши вместо нея. Теб правилникът, който университетът е определил, те задължава да се запишеш най-късно в четвъртък - кои са те, че да те възпрепятстват? Скандалът на първо време никога не е добра идея - в момента, в който малко им повишиш тон, те веднага се изнервят и стават скандалите (наблюдавам явлението изключително често). Действай с убедителен тон, спокоен, разбиращ (ако ще и престорено) тяхното неприятно положение, в което ще трябва да положат 10 минути извънреден труд. Питай. Ако ти откажат нещо, питай - кога ще мога да го свърша, кой ще може да го направи, къде трябва да отида, какво трябва да кажа. Ако ти кажат да ходиш при декана - отиди при декана, започвайки с "От отдел студенти ме пренасочиха към вас", така няма да може да те отреже преди да се усетиш.

Изобщо - упорство. При всички обстоятелства подхождай със знанието, че те нямат право да ти откажат да те обслужат.

Последно издигане poizonkiss от 17 Мар 2011, 22:40
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФФ”