френска филология
Модератор: Don Horhe
френска филология
Записал сам френска филология и искам поне като отида на 1ви да познавам някои,ако има някой ще ми е приятно да се запознаем
- Miss_Roumi
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
Re: френска филология
Здравей!
Аз не съм с френска филология, но можеш да погледнеш в тази тема: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 05&t=17996
Честито и Bonne chance!
Аз не съм с френска филология, но можеш да погледнеш в тази тема: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 05&t=17996
Честито и Bonne chance!
- Une Fii Unique
- В началото бе словото
- Специалност: Френска Филология
- Курс: втори
Аз също съм приета Френска Филологияivanchooo написа:Записал сам френска филология и искам поне като отида на 1ви да познавам някои,ако има някой ще ми е приятно да се запознаем
Demande un conseil à ton ennemi et fais le contraire.
- Harizanova
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
- Обратна връзка:
ето ме и мееееен
и аз съм с вааас :П малко остана,хора....много малко 
Fade to black .... 
- Une Fii Unique
- В началото бе словото
Сега чакаме с нетърпение,ама като се стигне до учене :Д едва ли ще се радваме толкова много :ДHarizanova написа:ето ме и мееееени аз съм с вааас :П малко остана,хора....много малко
P.S:Harizanova :*****
- Harizanova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
и на теб Томчо :*****************Une Fii Unique написа:Сега чакаме с нетърпение,ама като се стигне до учене :Д едва ли ще се радваме толкова много :ДHarizanova написа:ето ме и мееееени аз съм с вааас :П малко остана,хора....много малко
Fade to black .... 
- Apollinaire
- В началото бе словото
Аз мисля, че направо ще ви се стъжни.Une Fii Unique написа: Сега чакаме с нетърпение,ама като се стигне до учене :Д едва ли ще се радваме толкова много :Д
Иначе вие да не вземете да се демотивирате, човешкият организъм е учудващо издържлив на терор и мъчения
А относно ника ти Fii, да ти кажа подобно желание, за проява на оригиналност, за сметка на любимия ни ортограф, би било безмилстно смазано у катедрата. Шегувам се де
Il y a ici des moments de lumière absolue, accusant tout, polyvalente, et en même temps précise, s'acharnant sur un seul objet...
- Une Fii Unique
- В началото бе словото
Това за мъченията го чуваме общо взето от всеки :Д
(( Ти кой курс си ?
- Victoria Dragieva
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ехе,пак филми с нервни кризи и т.н - извинете,ама те да не вадят нокти,да не дерат кожи в тая френска филология бе
Вие я изкарахте наааааай-трудната специалност в цял Софийски университет .И аз съм приета,1ва година ще ми е,но се настройвам,че няма да е лесно и въпреки това,че ще се справям. Не обръщам внимание като ми се ''завайка'' някой колко зверски било трудно...ще отида,ще започна и ще разбера
И вярвам,че ще се справям
Не искам да засегна никого,просто не пишете такива 'крайни и страшни' неща...всеки сам ще стигне до там и ще види как е 
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
е не, нормално е всички да се опитат да стресират новаците, което разбира се е ненужно, тъй като за всеки нещата стоят различно. от друга страна, опитът е мн важно нещо, така че може би думите на миналите по пътя не бива да се игнорират напълно. за съжаление, при мен има малък проблем - никога не се слушвам в съвети и си карам на моя глава, което е яко де, в случаите, когато не се прееба здраво. но в случая, тва аз си го избрах, така че - бой докрай и каквото стане. както и да е..
- Victoria Dragieva
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Е,в никакъв случай не говорим за пълен ''игнор'',но пък и чак толкова минуси да се изтъкват..прав си-всеки за себе си скоро ще разбере 
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
-
nelinka
- В началото бе словото
- Специалност: търся си я още
- Курс: друг
Ехо
И аз съм френска филология.. дайте да се запознаем