Кандидатстване за общежитие I курс

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
tsvetivd
В началото бе словото

Re: [АКТУАЛНО] Кандидатстване за общежитие I курс

Мнение от tsvetivd »

И аз съм 50А и съм си много доволна :)
Аватар
DonaTello
В началото бе словото

Мнение от DonaTello »

DonaTello написа:Като се настанявах, ме накараха да подпиша една страница с изредени предмети, които се предполага, че трябва да има в стаята, но само се подписах без да ги прегледам. Някой може ли да изреди какво трябва да има или ако може да го намери някъде online този списък - ще съм ви много благодарен, че имам чувството, че някои неща липсват в стаята - например нямам възглавница...
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

@DonaTello аз лично супермного бързах и дори не погледнах къде се подписвам :) (което е грешка очевидно) но мисля, че специално за възглавниците, ние трябва да си ги носим :roll: поне аз така направих..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Това е описен лист. Първият в стаята описва какво има и какво няма в стаята, останалите се подписват(естествено ако е вярно).
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

Това за наема седи по следния начин, тези 25 лева са си точно за в периода от както сте се настанили до края на месец септември. Говорим, че е толкова при стандартна 3-ка стая. За месец се пада 17,91 (или нещо от сорта), което за половин месец за 8 и некви стотинки,но тъй като септемрви не се субсидира от държавата, плащате таксата умножена по 3 и от там вече се падат 25.. това е цялата схема.
За възглавниците принципно има в някои блокове дават има и завивки, ама по-добре си носете от вас... аз миналата година и дюшек си взех от нас :lol:
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
helluser
В началото бе словото

Мнение от helluser »

Записах се, но ако случайно си намеря квартира преди да е започнала учебната година ще ми върнат ли част от парите, например този гаранционен депозит от 50 лева ?
think green
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

helluser написа:Записах се, но ако случайно си намеря квартира преди да е започнала учебната година ще ми върнат ли част от парите, например този гаранционен депозит от 50 лева ?
Ще ти го върнат,да !
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Spondaic написа:Това за наема седи по следния начин, тези 25 лева са си точно за в периода от както сте се настанили до края на месец септември. Говорим, че е толкова при стандартна 3-ка стая. За месец се пада 17,91 (или нещо от сорта), което за половин месец за 8 и некви стотинки,но тъй като септемрви не се субсидира от държавата, плащате таксата умножена по 3 и от там вече се падат 25.. това е цялата схема.
За възглавниците принципно има в някои блокове дават има и завивки, ама по-добре си носете от вас... аз миналата година и дюшек си взех от нас :lol:
18 лв наем ?!? Брех много малко ми се виждат тези пари :roll: Предполагам отделно си плащаме сметките за ток и вода?
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Много правилно предполагаш :)
Facebook
Изображение
Аватар
vikcho_vip
В началото бе словото
Специалност: Информационни системи
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от vikcho_vip »

Здравейте , искамм да попитам , ако някой е на ясно къде другаде освен в блок на МУ може да пробвам евентуално да се настаня понеже в СУ не съм приет
.::Vik4o::.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

В общи линии само там. Ходиш, питаш и така. Миналата година по някое време отпуснаха от МУ 100 бройки и бяха заети на принципа кой превари, той завари, така че проверявайте постоянно!
Facebook
Изображение
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

svetlio.varna написа:Много правилно предполагаш :)
Знаех си.. в противен случай е "Too good to be true" :)
vikcho_vip написа:Здравейте , искамм да попитам , ако някой е на ясно къде другаде освен в блок на МУ може да пробвам евентуално да се настаня понеже в СУ не съм приет
Уж в общежитията на ТУто винаги има свободни места, там може да се пробваш.
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

Аз вече 3-ти ден продължавам да съм сам в стаята :)
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

kalioo написа:Аз вече 3-ти ден продължавам да съм сам в стаята :)
Втора класация за горните курсове излиза след 10-тина дена,така че радостта ти ще продължи до тогава, евентуално :lol:
MimsSs
От дъжд на вятър

Мнение от MimsSs »

vikcho_vip написа:Здравейте , искамм да попитам , ако някой е на ясно къде другаде освен в блок на МУ може да пробвам евентуално да се настаня понеже в СУ не съм приет
За да те настанят в блок на друг университет, ти трябва разменно писмо... А в СУ дават разменни писма, само ако си приет на общежитие.. Желязна логика :scratch: Можеш да подадеш индивидуална молба и ако те класират да вземеш разменно писмо.. Другият вариант е да се настаниш в блок на друг университет като външен човек, но таксите са големи (над 100 лв.) и е по-добре на квартира.. Между другото само в СУ има такава тъпотия с разменните писма.. възмутена съм :!:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”