Кандидатстване за общежитие I курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [АКТУАЛНО] Кандидатстване за общежитие I курс
И аз съм 50А и съм си много доволна 
DonaTello написа:Като се настанявах, ме накараха да подпиша една страница с изредени предмети, които се предполага, че трябва да има в стаята, но само се подписах без да ги прегледам. Някой може ли да изреди какво трябва да има или ако може да го намери някъде online този списък - ще съм ви много благодарен, че имам чувството, че някои неща липсват в стаята - например нямам възглавница...
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
@DonaTello аз лично супермного бързах и дори не погледнах къде се подписвам
(което е грешка очевидно) но мисля, че специално за възглавниците, ние трябва да си ги носим
поне аз така направих..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Това е описен лист. Първият в стаята описва какво има и какво няма в стаята, останалите се подписват(естествено ако е вярно).
Журналистика /редовно/ 1. курс
- Spondaic
- Да живей словото
Това за наема седи по следния начин, тези 25 лева са си точно за в периода от както сте се настанили до края на месец септември. Говорим, че е толкова при стандартна 3-ка стая. За месец се пада 17,91 (или нещо от сорта), което за половин месец за 8 и некви стотинки,но тъй като септемрви не се субсидира от държавата, плащате таксата умножена по 3 и от там вече се падат 25.. това е цялата схема.
За възглавниците принципно има в някои блокове дават има и завивки, ама по-добре си носете от вас... аз миналата година и дюшек си взех от нас
За възглавниците принципно има в някои блокове дават има и завивки, ама по-добре си носете от вас... аз миналата година и дюшек си взех от нас
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Записах се, но ако случайно си намеря квартира преди да е започнала учебната година ще ми върнат ли част от парите, например този гаранционен депозит от 50 лева ?
think green
- Spondaic
- Да живей словото
Ще ти го върнат,да !helluser написа:Записах се, но ако случайно си намеря квартира преди да е започнала учебната година ще ми върнат ли част от парите, например този гаранционен депозит от 50 лева ?
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
18 лв наем ?!? Брех много малко ми се виждат тези париSpondaic написа:Това за наема седи по следния начин, тези 25 лева са си точно за в периода от както сте се настанили до края на месец септември. Говорим, че е толкова при стандартна 3-ка стая. За месец се пада 17,91 (или нещо от сорта), което за половин месец за 8 и некви стотинки,но тъй като септемрви не се субсидира от държавата, плащате таксата умножена по 3 и от там вече се падат 25.. това е цялата схема.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Много правилно предполагаш
- vikcho_vip
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: vik4o
- Обратна връзка:
Здравейте , искамм да попитам , ако някой е на ясно къде другаде освен в блок на МУ може да пробвам евентуално да се настаня понеже в СУ не съм приет
.::Vik4o::.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
В общи линии само там. Ходиш, питаш и така. Миналата година по някое време отпуснаха от МУ 100 бройки и бяха заети на принципа кой превари, той завари, така че проверявайте постоянно!
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Знаех си.. в противен случай е "Too good to be true"svetlio.varna написа:Много правилно предполагаш![]()
Уж в общежитията на ТУто винаги има свободни места, там може да се пробваш.vikcho_vip написа:Здравейте , искамм да попитам , ако някой е на ясно къде другаде освен в блок на МУ може да пробвам евентуално да се настаня понеже в СУ не съм приет
Аз вече 3-ти ден продължавам да съм сам в стаята 
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
- Spondaic
- Да живей словото
Втора класация за горните курсове излиза след 10-тина дена,така че радостта ти ще продължи до тогава, евентуалноkalioo написа:Аз вече 3-ти ден продължавам да съм сам в стаята
За да те настанят в блок на друг университет, ти трябва разменно писмо... А в СУ дават разменни писма, само ако си приет на общежитие.. Желязна логикаvikcho_vip написа:Здравейте , искамм да попитам , ако някой е на ясно къде другаде освен в блок на МУ може да пробвам евентуално да се настаня понеже в СУ не съм приет