Допълнителен прием II етап

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием II етап

Мнение от zaekqdosan »

а и е голяма измислица в СУ няма да пуснат хора с 3 или 4 камо ли пък скъсани на матурата да бъдем реалисти
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

А пък аз го казах да си научите темите хубаво по Литература и История, след което да кандидатствате. Мен миналата година като ми скъсаха темата заради почерка, да съм се оплаквал?! Стига вече оплаквания, ами направете нещо по въпроса и догодина сте вътре.
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

а пък аз не го казвам да се оплаквам просто изкарвам възмущение a оплакването е друго
Infatuated
В началото бе словото

Мнение от Infatuated »

За пореден път се убедих,че българина е мързелив и некомпетентен човек.Нямаше да пускам този отговор,но ми писна наистина да чета все едни и същи въпроси от хора,които ги мързи да прочетат и едно изречение.Изрично е казано,че кандидати приети на предно класиране,но изтеглели дипломата си НЕ могат да участват на този допълнителен прием.Допълнителният прием е САМО за кандидати,които НЕ са приети в НИТО ЕДНА специалност.Направете си труда поне малко да прочетете преди да задавате един и същ въпрос по сто пъти.Не изкарвайте СУ виновни ,защото хората с нищо нямат вина.Дават Ви възможност да подредите избраните ОТ ВАС специалности по реда,по които ВИЕ желаете,а не да пишете специалности само и само да кажете,че сте приети "вишу"!Ходих да си подавам документите и опашката не е чак пък километрична както казват някои.В сайта не Ви допускат до персоналната информация,защото при подаване на документи Ви дават нов номер.Хайде престанете вече с непрестанните се въпроси все за едно и също нещо!
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

тези неща са написани ясно и четливо но понякога хората търсят нещо по-сложно под написаното
deny
В началото бе словото

Мнение от deny »

Престанете да плюете СУ защото звучите като в онази приказка в която лисицата след като не успяла да влезе в лозето :geek: казала "Гроздето е кисело"
bobatumba
В началото бе словото

Мнение от bobatumba »

не мога да влезна в персоналната информация.грешно вьведени данни ми изписва.днес попадох документите.преди това не сьм участвал в класиранията.нормално ли е ?
Аватар
Mackle
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от Mackle »

И на нас дълго след като подадохме документите и чакахме официалното първо класиране ни стоеше този надпис, така че предполагам, че е нормално.
Infatuated
В началото бе словото

Мнение от Infatuated »

Не,не то явно няма опрвия. :shock: :evil: Прочетете поне ЕДНО изречение в този форум преди за пореден път да питате нещо. :cyclopsani:
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

Infatuated написа:Не,не то явно няма опрвия. :shock: :evil: Прочетете поне ЕДНО изречение в този форум преди за пореден път да питате нещо. :cyclopsani:

хаха ти пък стига се ядосва
bobatumba
В началото бе словото

Мнение от bobatumba »

Некоректно въведени данни! Моля повторете! - е как да видя нали сьм класиран.като не ми изкарва нищо.
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Ох, данните не са качени още в сайта сигурно! Имай търпение. Когато ги оправят, това съобщение ще ти изчезне. Все едно за пръв път кандидатстваш тая година и не знаеш как стоят работите с персоналната информация.
Аватар
дЕс
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от дЕс »

Ех... за пропусналите срока вече е късно, нали? Изгубих си дипломата и в училище се забавиха...
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

ами не е късно не се знае какво ще измислят
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури
Курс: първи

Мнение от white_cat »

дЕс написа:Ех... за пропусналите срока вече е късно, нали? Изгубих си дипломата и в училище се забавиха...

Това класиране ще е последно,които е хванал последния влак..хванал..за останалите другата година!
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”