Вечната тема за еднополовите бракове

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Вечната тема за еднополовите бракове

Мнение от ники »

Не искам да обидя никого, но наистина ли поставяме под съмнение ползата от двама разнополови родители?
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

ники написа:Не искам да обидя никого, но наистина ли поставяме под съмнение ползата от двама разнополови родители?
Точно за това става дума. Много по-важно е родителите да се делят на добри и лоши, а не на разнополови и еднополови.
Изображение
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс
Специалност: Компютърни Науки
Курс: първи

Мнение от atanas_tsankov »

Но не можеш да прецениш дали двойката е добра... Те няма да се карат пред комисията за одобряване...

http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 61#p785461
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

atanas_tsankov написа:А за Хитлер - да, има кофти хетеро двойки. Но има също толкова (като процент естествено) кофти хомо двойки. НО всяка хомо двойка получава една дебела черна точка по отношение на възпитанието на деца - защото е хомо двойка. Да, има шанс някои гей родители да са по-добри от някои хетеро родители. Но няма шанс хомотата като цяло да са абсолютно толкова качествени родители, колкото двойка от мъж и жена. Има разлика между раждането на деца и осиновяването. Двойките, осиновяващи деца, трябва да са възможно най-добрите родители, които може да получи едно дете. Защото човек не е бог(висша сила, не съм вярващ) и не може да си играе с децата като ги праща по несигурни семейства. А е очевидно че гей родителите са (най-най-най-малко) рискован избор.
Крайно относителни твърдения, недоказани с нищо. :wink:
Изображение
People-can-FlY
Пишете, о, братя
Курс: друг

Мнение от People-can-FlY »

atanas_tsankov написа:Но не можеш да прецениш дали двойката е добра... Те няма да се карат пред комисията за одобряване...

А те психолозите от комисията са толко тъпи, нали?
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

People-can-FlY написа:
atanas_tsankov написа:Но не можеш да прецениш дали двойката е добра... Те няма да се карат пред комисията за одобряване...

Аз мога да ги излъжа, що да не могат и другите...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
People-can-FlY
Пишете, о, братя

Мнение от People-can-FlY »

Kristo написа:
People-can-FlY написа:

Аз мога да ги излъжа, що да не могат и другите...
Мани ги, за къв дявол ги има като всеки може да ги заблуди.. Как не сме се сетили по-рано :D
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Някой в темата предложи, аз си мисля, че е глупаво...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
george.merlin
Драскач
Специалност: книгоиздаване
Курс: трети

Мнение от george.merlin »

Я каква интересна тема... Не можах да я прочета цялата, извинете. Интересно ми е колко от вас познават ЛГБТ хора?
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Хора от организацията, или просто гейове, лесбийки, бисексуални и транссексуални имаш предвид?
Аватар
Flame
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки
Курс: втори

Мнение от Flame »

Твърдо против.
Някаква форма на административно уреждане ок, но чак брак- не.

Лично за мен довода "те така са се родили" не върви. От къде така са се родили? Генетично може би? Хомосексуализма си е придобито поведение, силно противоестествено при това. Не се сещам за жив организъм(двуполов естествено), при който да има такова явление. С какво хомосексуализма би помогнал на оцеляването ни като вид? И да, ако се налага свеждам човека до биологичната единица, защото без нея няма да има нищо от това, което се опитвате да защитите.
Аз лично не виждам как може дете отгледано от хомосексуалисти да няма хомосексуални наклонности(или поне по-голямата част от децата). Или може би това е идеята - да се разпространи хомосексуализма, а китаичетата и арабите дето не се поддават на такива простотии, да останат единствените размножаващи се хора?
За жалост явно освен простотията и г****ната е тръгнала да залива този свят.
Ако ще правиш нещо, прави го добре и до край или не го започвай!
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика

Мнение от FMI »

Ест. и аз няма да чета 35 страници идиотщини, особено в тема пусната от Мила :lol:

Но иначе към горния пост искам само да добавя, че включително и двуполовите форми на живот, са такива, защото им се налага да се самооплождат, а не за да си гействат на втора степен... и в този ред на мисли мога на обратните само да им кажа да си го начукат...

П.П. Иначе нека да си се обичат, само искам някой гей да ми каже, ако реши да си вземе козичка, що пък да не се и ожени или омъжи за коч съответно? Или някоя извратена куучка да се омъжи за куучето си?! И т.н. ама да не забравяме педофилите и т.н. О и некрофилите, макар че там "докато смърта ви раздели" вече придобива съвсем друго измерение...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Мнение от steamer »

Не се сещам за жив организъм(двуполов естествено), при който да има такова явление.
При всички двуполови форми на живот с развита мозъчна кора се наблюдава някакъв процент хомосексуални. Хомосексуализмът Е естествен феномен.

Съвсем друг е въпросът, дали когато започне да се превръща в социален феномен, това е нещо положително и дали от това следва, че всички искания на хомосексуалните (включително и насилствено наложената от държавата забрана в рамките на частната си собственост хората да дискриминират срещу тях на база хомосексуализма им) трябва да бъдат задоволени.
Humanism is death disguised as life.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Flame, има много неща, които не виждаш и не знаеш.
FMI, ако беше прочел 35-те страници на темата, щеше да знаеш да не използваш довода с козичките и педофилите, защото само преди няколко страници лично го разпердушиних на пух и прах.

Та така. Нямам намерение да влизам в същите стари спорове. Нито имам намерение да опитвам да променям нечия нагласа. Но определено ще ви посъветвам да почетете малко по темата и да се поинтересувате - освен да разширите общата си култура, друго зло няма да си причините.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Аз смятам да направим продължение на тая тема, кръстено "Вечната тема за инцеста". :lol: Щото ако щете ме убийте с камъни, но според мен ако се разреши брак между хомосексуални партньори е редно да се даде "свобода" и на други нещица. :P

И за да не убивам темата ще си повторя мнението - нищо против хомосексуалистите, против браковете между тях и твърдо против осиновяването на деца от обратни двойки. :pirate:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Заключено

Обратно към “Мнения”