Кандидатстване за общежитие I курс

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
dreamlife
В началото бе словото

Re: [АКТУАЛНО] Кандидатстване за общежитие I курс

Мнение от dreamlife »

да наистина..ИФ почваме на 4 октомври така пише в сайта,но за другите факултети нищо няма...те на 1 ли?това е странно
Аватар
Thunder_st
В началото бе словото
Специалност: Химия
Курс: трети

Мнение от Thunder_st »

ViLL__ написа:хора кажете последно дали ще може да се настаняваме в събота :roll: ..в смисъл ..щом работят до 16..ако в софия съм някъде към 12..ще имам време да се редя по опашки ,да чакам да дойде моя ред и да си пренеса багажа в общежитието..нали? :lol: :scratch: Някой да каже за колко време минава цялата тая процедура по настаняването... :roll:
Днес се нанесох в блок 18 и на врата на "паричния салон", нека го наречем, в 42б имаше съобщение, че студентите ще могат да плащат такса за общежитие и в събота от 9 до 16 часа. Не мога да ти кажа колко точно ще чакаш ако пристигнеш в 12 часа, аз бях там в 8:30 и пак чаках има-няма 20 мин. Иначе след това процедурата по нанасянето е доста бърза - попълваш 2-3 бумаги, правиш бърз оглед на бъдещата си обител, отиваш за 10 мин до блок 15, за да си направиш дубликат на ключа за стаята и си качваш багажа. На мен лично цялата процедура от пристигането в Студентски град до напускането му ми отне 2 часа. Но подчертавам, това е доста субективно, защото бях там рано и все пак е работен ден, не се знае колко съквартиранти ще се изсипят в събота, да не говорим, че се спомена, че домакинката на някой от блоковете, не помня кой, май не работи в събота. Ако приемаш съвети най-добре отиди в Студентски възможно най-рано в събота. Дано съм помогнал :D
A wise man - half pariah, half messiah...
Химия, III курс
Marina Dimitrova
В началото бе словото

Мнение от Marina Dimitrova »

хехе и аз бях днес в 18 блок :) опашката пред 42Б беше доста дълга ,чаках около 45 мин.Платих си, но така и не разбрах тези депозити .A наема до края на този месец ли дефакто сме платили :D
Аватар
Leila_Valera
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: втори

Мнение от Leila_Valera »

Marina Dimitrova написа:хехе и аз бях днес в 18 блок :) опашката пред 42Б беше доста дълга ,чаках около 45 мин.Платих си, но така и не разбрах тези депозити .A наема до края на този месец ли дефакто сме платили :D
На бележката пише подробно за какво колко плащате :) Моят съвет е да си ги пазите за случаи на евентуални обърквания.
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.

Регионално развитие и политика
Аватар
marty_ivanova
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от marty_ivanova »

Въпрос... Аз съм на 6 място от некласираните за общежитие в моя факултет...2 мои познати,които са класирани за общежитие (и те са от моя факултет) решиха да си намерят квартира,следователно няма да се запишат и освобождават 2 места.... Аз не отговарям на критериите за 3-то класиране,нито за разменно писмо... има ли вероятност на свободните места да приемат хора от списъка с неприетите ???
Аватар
magusha
В началото бе словото
Специалност: Биология
Курс: първи

Мнение от magusha »

Някой може ли да ми даде номер на биологическия факултет? Сега видях, че са ми объркали бала, с който съм приета и от там не ми стига за общежитие.Дали може да се поправят нещата?
Аватар
ShAkE
В началото бе словото
Специалност: Компютърни Науки

Мнение от ShAkE »

абе направо в моя блок ли да ходя или трябва да мина през 42 ?
Аватар
Morgenrot
Пишете, о, братя
Специалност: .
Курс: четвърти

Мнение от Morgenrot »

marty_ivanova написа:Въпрос... Аз съм на 6 място от некласираните за общежитие в моя факултет...2 мои познати,които са класирани за общежитие (и те са от моя факултет) решиха да си намерят квартира,следователно няма да се запишат и освобождават 2 места.... Аз не отговарям на критериите за 3-то класиране,нито за разменно писмо... има ли вероятност на свободните места да приемат хора от списъка с неприетите ???
Има индивидуално класиране за незаетите места. За индивидуалната класация молби се подават от 15.10.2010г. до 22.10.2010г в бл. 42Б, където се намира КН (Комисия по настаняването). Изготвя се списък на желаещите(подреждат се по бал) и постепенно биват настанявани там, където се освобождават места.

ShAkE написа:абе направо в моя блок ли да ходя или трябва да мина през 42 ?
Малко повече информация??
Ако си класиран и си първи курс: първо отиваш на касите (42Б) и заплащаш всичко необходимо, после отиваш с бележката в блока, в който си настанен и търсиш домакинката (може да не е в конкретния вход, може кабинетът й да е в друг вход на същия блок, затова ще попиташ). Успех.
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
Аватар
unslb
В началото бе словото
Специалност: dsadas

Мнение от unslb »

до кога е срока да се запиша за общежитие ?
Аватар
Morgenrot
Пишете, о, братя
Специалност: .
Курс: четвърти

Мнение от Morgenrot »

unslb написа:до кога е срока да се запиша за общежитие ?
Караш ме да се самоцитирам, но хайде и тук ще ти отговоря.
Morgenrot написа:
unslb написа:до кога е срока за записване в общежитие за 1 курсници?
Ако си класиран/а, трябва да се настаниш в срок от 15.09 до 20.09.2010г, в противен случай губиш мястото си.
Пише го в заповедта за настаняване.
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
Аватар
ShAkE
В началото бе словото
Специалност: Компютърни Науки

Мнение от ShAkE »

Morgenrot мерси :)
Аватар
infinity*
От дъжд на вятър
Специалност: Философия
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от infinity* »

Защо при подаването на молбата за общежитие, още при записването трябваше да пишем, дали сме пушаци или не, при положение, че въпреки това ме сложиха с момиче, което пуши. Не ме разбирайте погрешно това абсолютно не ми пречи, повечето ми познати и приятели са пушаци .. но какъв беше смисълът, щом нямаше да има значение ? ...
I'm Fire Red ... I'm in Your Head!
Изображение
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

@infinity за съжеление в днешни дни мнозинството пуши, и сигурно е трудно да се удовлетвори желанието на всички непушачи.

Между другото и аз се записах днес, и стаята ми беше направооо.... обзаведена :D Погледнах и първата ми мисъл беше "What the F " :lol:
Последно промяна от The_Soldier на 16 Сеп 2010, 21:28, променено общо 1 път.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
Thunder_st
В началото бе словото
Специалност: Химия

Мнение от Thunder_st »

Знам, че сиг е доста нагло да питам, но дали в блок 18 ще има екстри като в блок 51 - хладилник, тв и най-вече нет. Подочух, че университетът обявил конкурс за пускане на интернет в блока, но нищо повече. Ако някой има повече инфо, нека сподели :)
A wise man - half pariah, half messiah...
Химия, III курс
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от Scion of balance »

Днес и аз видях великата опашка пред 42Б ,а когато отидох да подам документи за 3то класиране ми казаха че най-рано мога да го направя на 29-ти.Въпроса ми е щом се подават на 29-ти ,а резултатите излизат около 10-ти ,какво да правя една седмица :lol:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”