"At some point, world shits on everybody.Pretending that this is not shit does not make you an optimist - it makes you an idiot"
Доста поучително според мен
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
Колкото и да се правиш на остроумен и интересен, не виждаш по- далеч от носа си. Губи ли ректорът- губи университетът- пада престижът му- губим НИЕ -> губиш ТИ,колкото и самодоволно да понасяш загубата...happyswift написа:Има един лаф, който случайно прочетох някъде:
"At some point, world shits on everybody.Pretending that this is not shit does not make you an optimist - it makes you an idiot"
Доста поучително според мен

Е, без съмнение образованието ни не е на нивото на това в някои по-развити държави. Говорим за това, че СУ си е най- добрият вариант ако искаш да останеш в бг. Но ти си имал избор, още имашArmin^^ написа:Точно това е. Нашите ме юркаха за Англия, не беше проблем да отида, но аз не отидох, защото повярвах на СУ. А сега? Сега е точно като в оня лаф: "К*рви, върнете ми парите, аз ще ви върна е*ането".
Стига бреArmin^^ написа:Получих или крайно остарели, вече невалидни знания, или знания, които изобщо няма да ми трябват в сферата, за която ме готвят.