Колеги,
трудно ми е да ви съобщя, но след продължително боледуване гл. ас. д-р Георги Денков е починал. Поклонението ще се извърши в Ритуалната зала на Централни софийски гробища утре (вторник, 08.09.2010 г.) от 10.30 ч.
Може би трябваше да си останете на етапа с неверието.
Сериозно, хора...
Денков...
Доктор и уважаван преподавател в СУ...
Адвокат с богат професионален опит, уважаван в средите си...
Политик от партията на НДСВ, кандидатира се за изборите за Европейския парламент...
Направихте ли си труда да потърсите информация по въпроса някъде другаде извън форума?
А намерихте ли такава?
Точно така, няма.
Темата се заключва. Потребителят получава официално предупреждение.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Току що позвъних в Методически кабинет за потвърждение/опровержение на информацията. За съжаление, оттам потвърдиха.
Подбудите ми да заключа темата снощи бяха свързани с това, че наистина никъде няма публикувано официално становище относно кончината на Денков. Има единствено обявление във фейсбук страницата му от някакъв потребител, според което това се е случило в събота - а днес сме сряда, съгласете се с мен, че не е нормално да не се чуе и дума от страна на университета... Така че имах основателни причини да се съмнявам в истинността на това твърдение, а тъй като снощи нямаше как да се свържа с достоверен източник, предпочетох да заключа темата, отколкото да поема риска да се разпространяват неверни и злонамерени слухове за смъртта на жив човек.
Но, както казах, днес се свързах с Методически кабинет и потвърдиха, че Георги Денков е починал.
Всички са свободни да изкажат съболезнованията си към този прекраесен преподавател. Той беше чудесен лектор, а и всички поне веднъж сме ползвали материали от сайта му Legal Theory и от форумите към него.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Не се знае. Цялата информация, с която се разполага, е получена по частни канали. Най-много някъде из университета да се развява черно-бял некролог...
Потресена съм...току що разбрах..
Мир на праха му...
На този човек дължа старта си в професията, ужасно съжалявам, че дори не успях да отида на погребението му...
Беше болен от известно време, но аз наистина вярвах, че ще се излекува...
Помня последните месеци преди да си изтрия фейсбук-а.... четях му доста често топиците и статиите, гледах клиповете, които публикуваше, някои от тях коментирах. Нямаше и капка обида, не целеше показност и изкуствена атракция както мн. хора във фейса. Остроумни, интересни неща, понякога носталгични...
Сайтът legaltheory.org ми оказа огромна помощ през 1,2,3 курс от следването ми, а и сега и сигурно занапред ще. Благодарен съм искрено за това.
Мяркал съм го по коридорите на СУ - кротък и вглъбен човек ми се стори. Чувал съм само добри неща за него.
Не съм присъствал на негови лекции, но само добри отзиви слушах от колегите си през миналата година за него. Мир на праха му, не трябва така да си отиват хора, на които не им е време ...