Курсове по арабски език? :)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Magi Nazer
В началото бе словото

Курсове по арабски език? :)

Мнение от Magi Nazer »

Здравейте, ученичка в НГДЕК съм, преди време мой учител от Гимназията ми каза, че мога да посещавам курсове по арабски език в ЦИЕК, но след като проверих, не намерих никаква информация дали има такива въобще извън учебната програма на студентите по тази специалност. Можете ли да ми дадете някакво разяснение по въпроса и/или предложение къде мога да намеря добри и умерено скъпи уроци/курсове? :albino:

Благодаря :flower:
Ani.popva
В началото бе словото
Курс: първи

Re: Курсове по арабски език? :)

Мнение от Ani.popva »

за да се запишеш на курс по арабски в ЦИЕК, поне доколкото аз знам, трябва да учиш в СУ. Ако не има курсове и в ИЧС, където по мое мнение е по-добре да се запишеш на арабски. Може да има и в ЦИЕК, за желаещи, които не учат в СУ, но най-добре е да питаш на място
stolio
В началото бе словото
Специалност: Арабистика
Курс: втори

Re: Курсове по арабски език? :)

Мнение от stolio »

по принцип винаги до сега е имало арабски в рамките на модула "Арабска цивилизация и култура". Май тая година няма-аз съм в Арабистика.. Но най-добре ела и питай администрацията в ЦИЕК на ул."Тодор Александров" (близо до мола)...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”