Поправителна сесия 2010 в ЮФ
Модератор: MidwinterSun
-
SteelDragon
- От дъжд на вятър
Re: Поправителна сесия 2010 в ЮФ
ПЕС беше в 5ти курс, виждам са решили да го ръгнат в 2-ри. Ако не са променили малко теста, ще ви си види лош. Не знам за чий го ръгнаха в 2ри. Рано е за мен, но до 5ти курс ще сте свикнали и на по тегави.
"What power has law where only money rules."
Gaius Petronius (~66 AD)
Gaius Petronius (~66 AD)
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Абееее, не е рано във втори. Плюс това е втори семестър. С тази материя трябва да се свикне отрано, а не в пети курс да ти го бамнат на главата и после като излезеш, да нямаш понятие за какво става въпрос. Всичките ми колеги в офиса, които (естествено) не са го учили, защото изобщо не е присъствало в учебната им програма, казват, че определено се усеща липсата на качествена подготовка по материята. И че такава е необходима.
На мен лично тестът на лятната сесия не ми се стори толкова тежък. Макар че аз бях изгризала Жаке, докато повечето колеги предпочитат да се готвят от тънката книжка на Семов. Която е много хубава и се чете лесно, но само с нея ми се вижда трудно човек да изкара висока оценка. И ако сега са направили изпита с идея-две по-гаден, ето ти обяснение за лошите резултати...
На мен лично тестът на лятната сесия не ми се стори толкова тежък. Макар че аз бях изгризала Жаке, докато повечето колеги предпочитат да се готвят от тънката книжка на Семов. Която е много хубава и се чете лесно, но само с нея ми се вижда трудно човек да изкара висока оценка. И ако сега са направили изпита с идея-две по-гаден, ето ти обяснение за лошите резултати...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Жаке си е висшият пилотаж - не е лъжица за всяка уста, за разлика от Жасмин.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Интересува ме формата на изпита по ГП при Матеева - ако някой знае със сигурност, моля да пише
Последно промяна от kaskata на 10 Сеп 2010, 21:07, променено общо 1 път.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Доколкото си спомням от колегите първи поток, когато те бяха на изпит, Матеева им беше казала за поправителната да се готвят за устен. Дали тя е променила мнението си и дали някой е говорил с нея след това по въпроса - не знам.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

А някой друг дали знае? Сигурно има и други хора дето се интересуват от този отговор - все пак доста скъса.
- tkolev
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
а за формата при Русчев? може би хора от горните курсове, минали през тая гимнастика трябва да споделят как е протичал и имало ли е разлика от редовния.
Относно ГП-то и формата на поправителния изпит:
1.Матеева - бил съм при нея на лятна поправителна сесия - първоначално обяви,че въпросите отново ще бъдат 7. В деня на изпита пристигна,съобщи ни,че няма асистенти да проверяват с нея и въпросите ще бъдат 2.... и резултатите излязоха след 4 часа. Лично мнение : не и се занимаваше на жената с нас... пак имаше доста 2ки,в това число и аз(бях решил да не чета едната глава на учебника,а единият въпрос беше от нея).
2.Русчев - беше ми на ликвидацията - разделени на 2 групи - тест 20 въпроса за едната и тест 15 въпроса плюс 3 отворени въпроса за другата група. Това съпътствано с казус- еднакъв за 2те групи. От 52 човека на този изпит имаше 34 2ки,4 4ки и една 5ца.Въпреки това на мен ми се стори по-лесен,може би защото ми беше за 3ти(последен) път.
1.Матеева - бил съм при нея на лятна поправителна сесия - първоначално обяви,че въпросите отново ще бъдат 7. В деня на изпита пристигна,съобщи ни,че няма асистенти да проверяват с нея и въпросите ще бъдат 2.... и резултатите излязоха след 4 часа. Лично мнение : не и се занимаваше на жената с нас... пак имаше доста 2ки,в това число и аз(бях решил да не чета едната глава на учебника,а единият въпрос беше от нея).
2.Русчев - беше ми на ликвидацията - разделени на 2 групи - тест 20 въпроса за едната и тест 15 въпроса плюс 3 отворени въпроса за другата група. Това съпътствано с казус- еднакъв за 2те групи. От 52 човека на този изпит имаше 34 2ки,4 4ки и една 5ца.Въпреки това на мен ми се стори по-лесен,може би защото ми беше за 3ти(последен) път.
Колеги, ако един изпит остане невзет и запишем условно с него, в рамките на следващата година колко пъти имаме право да се явяваме на него с индивидуален протокол? На някои места прочетох, че може със задочниците пролетта,когато им е сесията или юли с по-долния курс, които са редовно обучение. Но само единия път ли имаме право и който път ние си изберем или може и двата пъти, съответно с два протокола?
- drama queen
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: трети
Май и двата пъти.
-Our creed?
-To annihilate!
-Our oath?
-To strangle whatever nature is in us, neither to love nor to be loved, neither to pity nor to be pitied, till the end is come - without fear, without hope, without future; to suffer, to annihilate, to revenge.
"THE NIHILISTS"-OSCAR WILDE
-To annihilate!
-Our oath?
-To strangle whatever nature is in us, neither to love nor to be loved, neither to pity nor to be pitied, till the end is come - without fear, without hope, without future; to suffer, to annihilate, to revenge.
"THE NIHILISTS"-OSCAR WILDE
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Явяваш се толкова пъти, колкото е необходимо - на сесията на задочниците, на сесията на редовните, на поправителната... докато вземеш изпита.

Ясно, благодаря:) Но трябва да е в рамките на следващата учебна година, нали?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
по правилник да

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Имам въпрос.
За поправката по Правна информатика трябва ли да се направят отново лекциите
или не е нужно?
За поправката по Правна информатика трябва ли да се направят отново лекциите
или не е нужно?
Don't look back, 'cause you know what you might see