ИЛЧЕВ, ДОКОГА?!??
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: ИЛЧЕВ, ДОКОГА БЕ, КРЕТЕН?!??
СУ - 25 000 студенти
УНСС - 20 000
Ту - 18 000
(според Уикипедия)
Само че сградите и администрацията на СУ са много повече, следователно страничните разходи на университета са много повече. Администрацията също е много по-голяма...
УНСС - 20 000
Ту - 18 000
(според Уикипедия)
Само че сградите и администрацията на СУ са много повече, следователно страничните разходи на университета са много повече. Администрацията също е много по-голяма...
- Armin^^
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
Момчета, къпете се заедно да пестите вода
. :Д
Deschain, като им е голяма и тромава администрацията, да я съкратят с 1/4 да кажем и лелките вместо да ми работят от 10 до 11 и после от 1:30 до 3:30, а през останалото време да си чоплят в носа, да бачкат от 9 до 5, като нормалните хора.
Deschain, като им е голяма и тромава администрацията, да я съкратят с 1/4 да кажем и лелките вместо да ми работят от 10 до 11 и после от 1:30 до 3:30, а през останалото време да си чоплят в носа, да бачкат от 9 до 5, като нормалните хора.

- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
Орязването от бюджета предполагам е на процентен принцип. Т.е. могат да ни баламосват с какво ли не, но явно че се краде. И то без никаква мярка. Тези 10% или колкото са там можеха и могат да бъдат набавени от студентите, щом няма откъде. Дали повишаване на наем с цел разсрочено погасяване на задълженията към топлофикация, дали и със (хм) вдигане на таксите, дали с малко по-скъпо КСК, дали с вдигане на еднократни измислени настанителни/записвателни/кандидат-студентски такси... (не че и сега ги няма)...
Ще давам 10 лв отгоре на месец наем, за да имам топла вода. Изобщо, освен че ги няма финансите за осигуряване на неща от ПЪРВА необходимост, хората си бездействат и им дреме на ...
А ако топла вода няма и не се виждат перспективи за подобрение на положението, може би ще дойде време и за крайни мерки.
Ще давам 10 лв отгоре на месец наем, за да имам топла вода. Изобщо, освен че ги няма финансите за осигуряване на неща от ПЪРВА необходимост, хората си бездействат и им дреме на ...
А ако топла вода няма и не се виждат перспективи за подобрение на положението, може би ще дойде време и за крайни мерки.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
Протеста е достойно дело, но има и други начини(доста по-ползотворни)
НЕ ПЛАЩАЙТЕ БРАТЯ(и сестри...)!!!
и последвайте примера на...хм, "ГЕРОИТЕ" ОТ 42Б -
РУШЕТЕ! РУШЕТЕ! РУШЕТЕ! (поне докато те не престанат да рушат ВАС)
НЕ ПЛАЩАЙТЕ БРАТЯ(и сестри...)!!!
и последвайте примера на...хм, "ГЕРОИТЕ" ОТ 42Б -
РУШЕТЕ! РУШЕТЕ! РУШЕТЕ! (поне докато те не престанат да рушат ВАС)
Последно промяна от walrus на 09 Сеп 2010, 20:01, променено общо 2 пъти.
ВЪРНЕТЕ БИОЛЧЕВ!!!
- Armin^^
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
Датагоуст, какви такси да вдигат? Аз, както и ти, както и цялото ФМИ плащаме 664 лв на година за да ни минава времето в чакане на уиндоуса да зареди на скапания правец, отделно, че аз 1-ви курс до тоя правец се докосвах за 2 часа в седмицата на упражнения по ООП и УП. През останалото време тъпа математика :Д. Аз разбирам да имаме база като хората, за нея да плащаме, да я ползваме, а не както сега...
Аз съм на квартира и не ме вълнуват филмите в блоковете на СУ, но ако бях на общежитие като нищо щях да спра и аз да си плащам, както предлага моржа.
Аз съм на квартира и не ме вълнуват филмите в блоковете на СУ, но ако бях на общежитие като нищо щях да спра и аз да си плащам, както предлага моржа.
ЮБРЕЕЕЕ, МАЙКА ВИ ШЕЙБАААА!Добре, ако има протест, под какъв надслов ще бъде?
Последно промяна от Armin^^ на 09 Сеп 2010, 20:03, променено общо 1 път.

- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз не казвам, че не крадат. Напротив, аз съм крайно разочарован от първите ми сблъсъци със СУ и смятам, че трябва генерална промяна там.
Да, аз бих протестирал, трябват реформи в университета. Трябват и повече пари за него, но в момента държавата няма как да ги осигури. Но едни успешни реформи биха отпушили огромни средства!
Може би е време Дянков да се намеси лично и да вкара нужните реформи, независимо от всичко...
Добре, ако има протест, под какъв надслов ще бъде?
П.С. Ако спрем да плащаме ще ни изгонят, нали?
Това да рушиш е възможно най-малоумното нещо...
Да, аз бих протестирал, трябват реформи в университета. Трябват и повече пари за него, но в момента държавата няма как да ги осигури. Но едни успешни реформи биха отпушили огромни средства!
Може би е време Дянков да се намеси лично и да вкара нужните реформи, независимо от всичко...
Добре, ако има протест, под какъв надслов ще бъде?
П.С. Ако спрем да плащаме ще ни изгонят, нали?
Това да рушиш е възможно най-малоумното нещо...
Ех, а какво би (им) се случило досега, ако бяхме в Англия или пък Франция, или Гърция...
И, все пак, НИЕ СВАЛИХМЕ ДОГАН И КО.! НИЕ ЩЕ СВАЛИМ И ИЛЧЕВ И КО.!
или поне ще разрушим това за което ни взимат парите, като преди това
ВСИЧКИ ЩЕ ПРЕСТАНАТ ДА ПЛАЩАТ(то няма и за какво...)
П.С. Уви, приятелщ, но на МАЛОУМНО КРАДЕНЕ се реагира МАЛОУМНО(с доза агресия)
И, все пак, НИЕ СВАЛИХМЕ ДОГАН И КО.! НИЕ ЩЕ СВАЛИМ И ИЛЧЕВ И КО.!
или поне ще разрушим това за което ни взимат парите, като преди това
ВСИЧКИ ЩЕ ПРЕСТАНАТ ДА ПЛАЩАТ(то няма и за какво...)
П.С. Уви, приятелщ, но на МАЛОУМНО КРАДЕНЕ се реагира МАЛОУМНО(с доза агресия)
Последно промяна от walrus на 09 Сеп 2010, 20:09, променено общо 1 път.
ВЪРНЕТЕ БИОЛЧЕВ!!!
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Стига с това рушене бе, това е изключително малоумно, глупаво и не знам какво още...
- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
Че базата е скапана и не е това, за което плащаме е факт, но ако тръгваме да вадим несправедливостите и проблемите в университета нещата ще станат страшни...
Най-наложителният проблем към настоящия момент са нормалните социално-битови условия на студентите. Трябва решение. Аз по друг начин не виждам как могат да се оправят нещата - скъсаха се да повтарят че нямат пари, от държавата не бива да чакаме нищо, а ако СУ тегли кредит, нещата стават същите - студентите ще го изплащат. Трябвало е да се вземат решителни мерки, когато му е било времето.
И да, дайте без рушене...
Най-наложителният проблем към настоящия момент са нормалните социално-битови условия на студентите. Трябва решение. Аз по друг начин не виждам как могат да се оправят нещата - скъсаха се да повтарят че нямат пари, от държавата не бива да чакаме нищо, а ако СУ тегли кредит, нещата стават същите - студентите ще го изплащат. Трябвало е да се вземат решителни мерки, когато му е било времето.
И да, дайте без рушене...
Blue is the colour, football is the game
Успокойте се.
Преди 1 октомври никакви протести не могат да се правят.
Хората са по селата. :--)
иначе
краде се, както навсякъде, но явно тук не са се усетили, че кражбата им ще предизвика този проблем
друг е въпросът, че и тиквите отгоре - Пожарникаря, Пицата и Египтолога са за тепане и то здраво :--)
човече
ти си анархист
ходи труши нещо свое, не труши общежитието
Преди 1 октомври никакви протести не могат да се правят.
Хората са по селата. :--)
иначе
краде се, както навсякъде, но явно тук не са се усетили, че кражбата им ще предизвика този проблем
друг е въпросът, че и тиквите отгоре - Пожарникаря, Пицата и Египтолога са за тепане и то здраво :--)
човече
ти си анархист
ходи труши нещо свое, не труши общежитието
Казах Ви, рушенето е романтика(за краен случай), затова, постъпете мъдро и законово, просто
СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ БРАТЯ(и сестри). ВСИЧКИ! НЕ ИМ ПЛАЩАЙТЕ за да се гаврят с вас. Освен ако не се възприемате за северно-корейци или китайци... а аз вярвам, че това не е така
СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ БРАТЯ(и сестри). ВСИЧКИ! НЕ ИМ ПЛАЩАЙТЕ за да се гаврят с вас. Освен ако не се възприемате за северно-корейци или китайци... а аз вярвам, че това не е така
Последно промяна от walrus на 09 Сеп 2010, 20:15, променено общо 1 път.
ВЪРНЕТЕ БИОЛЧЕВ!!!
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Какво са виновни те за създалата се ситуация?oIoeHukc написа:друг е въпросът, че и тиквите отгоре - Пожарникаря, Пицата и Египтолога са за тепане и то здраво :--)
Протести предполагам ще има, ама чак към Ноември, когато на хората вече съвсем им писне...
Пак питам, като не им плащаме, няма ли просто да ни изгонят? Каква е процедурата тук?
не плащаш два месеца и започват да те търсят да си платиш
ако не платиш аут
освобождаваш стаята си
виновни са ; ) дешанка, виновни са ; )
може по мъдро да се разпределят приоритети
а че и при тях се (отгоре) краде е най-видимо
ти в момента си запленен още от Пожарникаря, нормално е, симпатичен е и говори на народен език
ако не платиш аут
освобождаваш стаята си
виновни са ; ) дешанка, виновни са ; )
може по мъдро да се разпределят приоритети
а че и при тях се (отгоре) краде е най-видимо
ти в момента си запленен още от Пожарникаря, нормално е, симпатичен е и говори на народен език
Как ще НИ изгонят? Могат ЕДИН ПО ЕДИН. ЗАЕДНО ВСИЧКИ НЕ МОГАТ! и те много добре го знаят. Гаврата е, че човек с видимо глуповато изражение като Илчев, който се кълнеше, че по това време вода ще има, доведе положението до тотален провал.
КРАДИ С МЯРКА ИЛЧЕВ(не че е хубаво, но поне няма да ти личи ТОЛКОВА МНОГО, а и ще си изкараш мандата докрай, агентурна измет...)
КРАДИ С МЯРКА ИЛЧЕВ(не че е хубаво, но поне няма да ти личи ТОЛКОВА МНОГО, а и ще си изкараш мандата докрай, агентурна измет...)
ВЪРНЕТЕ БИОЛЧЕВ!!!
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пари няма за нищо в момента в държавата, а и нека не забравяме че само от година Бойко е на власт...тепърва се сблъсква с проблемите от предишните години.
Добре, да не плащаме всички, според вас дали може да се получи?
Добре, да не плащаме всички, според вас дали може да се получи?