Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
А от изброените танци си избираме един стил или всичко ще танцуваме?
Аз мисля, че тя питаше кои от изброените танци включват заниманията през семестъра...
Или ти просто поясняваш?
Просто пояснявам
Аз очаквах само един стил да се танцува Хип-хопът леко ще пречи на латиното Всъщност върху танц,включващ елементи от всички стилове,ли се работи? А изискват ли специално за изпитите шпагати и т.н.?
Някой знае ли нещо за леката атлетика и тенис на корт ???
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
А от изброените танци си избираме един стил или всичко ще танцуваме?
Аз мисля, че тя питаше кои от изброените танци включват заниманията през семестъра...
Или ти просто поясняваш?
Просто пояснявам
Аз очаквах само един стил да се танцува Хип-хопът леко ще пречи на латиното Всъщност върху танц,включващ елементи от всички стилове,ли се работи? А изискват ли специално за изпитите шпагати и т.н.?
Много ви благодаря
Няма шпагати, споко През годината се танцуват модерен балет, хип-хоп и джаз - за всеки стил по една хореография. За изпита си избираш една от тези хореографии, така че няма танц, включващ елементи от всички стилове Танцуват се и по малко румба, ча-ча-ча и валс
misspapazova написа:Някой знае ли нещо за леката атлетика и тенис на корт ???
Бях ан тенис на корт два пъти и всъщност ми се стори ОК. Какво точно те интересува?
Нормативи, къде се провеждат колко часа седмично ...?
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
Исках да запиша фехтовка, но ми казаха, че е много скучна.. Учили се само някакви стъпки и въобще не тренирали истински бой с шпаги.. Има ли някой, който тренира да каже заслужава ли си да запишем фехтовка и какви впечатления има
Здравейте:) искам да попитам-на кой басейн е плуването? и изпитът за време ли е?
Съжалявам ако някой вече е отговорил,но не можах да прочета всички коментари.