pora_e_priqtel написа:Така де, по темата. Без да съм специалист, ми се струва, че ще е най-разумно стадионите да са в големи градове с добре развита пътна и хотелска инфраструктура. Като София (пътищата ще са основният проблем), Варна, Бургас, Пловдив... То и това е достатъчно, ако дотогава се реновират Армията и Герена. Също би могло в Стара Загора, наистина. Градът е голям, стадионът ми изглежда лесен за уголемяване, а дотогава магистрала Тракия вече трябва да е готова.
Мани я тази Стара Загора, Сливен е спортният град в тази част на България!
На нас повече от 5 стадиона не мисля че ни трябват. Значи София, Пловдив, Бургас, Варна и Русе/Плевен мисля че са правилните градове - да има равнопоставеност между различните части на страната.
Ако има в Благоевград, нищо не им пречи и във Враца да поискат - прекалено много стадиони ще станат в този регион...
Да се строят нови летища няма никакъв смисъл, просто защото после няма да има полза от тях. Трябва така да се направят нещата, че нужната инфраструктура да се ползва и след европейското. А в Благоевград не мисля че има смисъл да има летище, нито пък във Враца. Освен това цялата легова база, която ще се построи, след първенството ще пустее.
Затова мисля че трябва само в големите градове да е първенството, където и без това има нужда от такива огромни инвестиции и населението е достатъчно платежоспособно да ползва построените обекти и за в бъдеще.