абе, аз лятото на работа - 1литър кола и вътре три пакетчета 3в1nrggirl написа:човек, това е убийствена комбинация. трябва да съм се зомбирала адски много, да не съм спала сто часа, за да се надрусам така, иначе не бих го причинила на нервната си система...^PrincessA^ написа:Бе и на мен не ми действа кафето по принцип, но тая сесия открих правилната комбинация: кола с много нес! Колата неутрализира горчивия вкус на кафето и можеш да допълваш докато се надрусаш съвсем, а после 3 дена не успяваш да си затвориш очите
Кафе и/или чай
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Morning Star
- От дъжд на вятър
А защо просто да не изпиеш 1 или 2 red bull-a и поне няма да ти хлопа сърцето и да ти треперят ръцете....cappuccino написа:абе, аз лятото на работа - 1литър кола и вътре три пакетчета 3в1nrggirl написа:човек, това е убийствена комбинация. трябва да съм се зомбирала адски много, да не съм спала сто часа, за да се надрусам така, иначе не бих го причинила на нервната си система...^PrincessA^ написа:Бе и на мен не ми действа кафето по принцип, но тая сесия открих правилната комбинация: кола с много нес! Колата неутрализира горчивия вкус на кафето и можеш да допълваш докато се надрусаш съвсем, а после 3 дена не успяваш да си затвориш очите![]()
![]()
![]()
светиш като крушка после:)
Мисля, че кола и нес е убийствена комбинация, никакви енергийни напитки не действат така, поне при мен. Онзи ден пий една такава, не помня точно каква, и заспах след 10 мин.

Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
No more turning away?
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
и при мене вече не действа ... аз за нощните пиех това, ама вече само ме успива щото е едно топлинко, приятно...coup написа:Мисля, че кола и нес е убийствена комбинация, никакви енергийни напитки не действат така, поне при мен. Онзи ден пий една такава, не помня точно каква, и заспах след 10 мин.![]()
чистия черен чай вече ще ме спасява, иначе към кафето вече имам резистенция, а не искам да увеличавам дозата
- Morning Star
- От дъжд на вятър
В такъв случай да се чувствам облагодетелствана от природатаcoup написа:Мисля, че кола и нес е убийствена комбинация, никакви енергийни напитки не действат така, поне при мен. Онзи ден пий една такава, не помня точно каква, и заспах след 10 мин.![]()
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Аз капучино пиех, преди да тръгна на училище.
Съвсем сериозно.
Енергийните наистина са някакви гнусни - имат нещо общо наароматизирано и гнусно. Освен това скапват бъбреците.
Енергийните наистина са някакви гнусни - имат нещо общо наароматизирано и гнусно. Освен това скапват бъбреците.
Just a world that we all must share
No more turning away?
No more turning away?
о, капучиното не е просто напитка... то е... one of the best stuff in the world
глаголица глаголица глаголица глаголица глаголица глаголица
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Вярно до последната думичка....Аз също предпочитам нес, пия обаче и еспресо. Задължително БЕЗ захар - то кафето ако не е горчиво е...блякс. За сметка на това слагам мляко, ама само на нескафето.KeineSonne написа:Аз отговорно мога да заявя, че съм напълно зависима от кафеМога без всичко друго, но без кафе наистина загивам, и то мъчително
![]()
Сутрин пия голяяяма чаша с малко мляко и съм способна да убивам ако някой застане м/у мен и свещената ми чаша кафе. Преди Първата чаша само се препъвам като наркоман, гледам мрачно като Дракула и ръмжа зловещо и просто няма как да ми се проговори. След Кафето денят вече може да започва нормалноПосле ако мързелувам вкъщи, мога (евентуално) да мина и без второ, но ако съм навънка ставам мрачна, мълчалива и ми става все по-зле докато не изпия още едно към 11-12 ч. Най-добре двойно, дълго и чисто и всичко се оправя.
Действието му се изпарява до следобеда и ми се припива пак ужасно към 16-17ч. или 21ч. Може и двете.
Веднъж бях решила да намалям кафето, понеже всички ми натякваха по колко много кафета пия. Станах сутринта и тръгнах за даскало, без да си направя кафе...е докато пътувах ми беше тооолкова лошо, че в момента, в който стъпих в училище, се лепнах за кафе-машината...Дотам с опитите ми да намаля кафето
Така че аз твърдо се вписвам в графата "пристрастена"
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пия само докато уча, та да не ми се приспива
За съжаление, по време на уроците по история и физика дори и 1 кана кафе не помагаше

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Отказах се от кафето заради перманентно високото си кръвно. От една глътка почват да ми треперят всички възможни крайници. Иначе ми е вкусно 
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър