Слави Трифонов vs. Бойко Борисов

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Re: Слави Трифонов vs. Бойко Борисов

Мнение от Baggins »

Сбъркал си държавата с първото изречение. Тук такова нещо като "работим заедно" няма. Освен това демократи и републиканци доста си пречат в щатите, пък държавата им си върви стабилно, значи явно не е от това. :wink: А другото няма да го коментирам, достатъчно чувахме името "Станишев" в последната година, а вместо него трябваше да чуваме "реформи" и "план за излизане от кризата". :wink:
Изображение
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Deschain написа:Когато става въпрос за бъдещето на държавата, всички трябва да работят заедно, а не да си пречат!!!
И не мисля че вървят на зле нещата, просто Станишев беше оплескал прекалено много...
Не може да кажеш, че всички ще работят заедно, при положение, че партиите са различни, именно защото имат различни концепции. Ти как ще реагираш например, ако гласуваш за дясна партия, спечелят социалисти те решат да работят с тях, съответно с тяхната концепция? На това му се вика подмяна на вота. И тук си имаме такива примери: 1.когато НДСВ се кълнеше, че за нищо на света няма да се коалира с БСП и точно това направи и 2."Атака" миналата година, когато Волен плю по Бойко, само и само за да обере пак негова услуга по-голяма част от опозиционния вот и да го присъедини към ГЕРБ за създаване на фиктивно мнозинство.
Knights of the Cross
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

Не става въпрос за това.
Ставаше въпрос че по-важни проблеми, трябва да действат единно. А не Станишев постоянно да излиза и да говори лъжи...
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Пич, какво значи "единно" бе? Няма единно, не сте малки деца, осъзнавайте ги вече тия неща. На Бойко силата му е , че не си поплюва и казва нещата направо, но за съжаление това не стига, за да си добър политик. Явно и с него няма да стане. Чакаме следващите избори, ако до тогава няма алтернатива на Гоце, горко ни.
Изображение
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

Чакай, остава още много време от мандата на ГЕРБ, до 2-3 години нещата ще са много по-добре, гарантирам ти го.
А Първанов в никакъв случай не трябва да влиза във властта, това ще е пагубно просто...
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

"Да влиза" ? Той е доста навътре вече.
Изображение
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

Имах предвид в правителството.:)
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Deschain написа:Чакай, остава още много време от мандата на ГЕРБ, до 2-3 години нещата ще са много по-добре, гарантирам ти го.
В сравнение с кога? С наследството от социалистите ли? Ами като няма по-зле, все ще да е станало по-добре. Ама то е все едно да се сравняваме с Узбекистан и КНДР. Ако сравниш по базови показатели България с развити страни, ще видиш, че дори нямаме тенденция към подобрение, а какво остава за постигане на реален резултат. А ако по-добре наричаш състоянието, което просто не е по-зле, то благодаря им за далновидната политика. С показаното до този момент ГЕРБ са доста далеч от дясната политика, а доста от хората по ръководни постове са далеч от политиката въобще.
Knights of the Cross
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Аз пък мисля, че самият факт, че ги няма всичките далавари, които ставаха при предишното правителство си е достатъчно доказателство, че промяна започва. И кой колкото иска да плюе, но аз лично не се сещам за втори човек, който може да свърши работата на настоящия премиер.
Facebook
Изображение
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Това може само да означава, че имаме много, ама много ниски критерии и изисквания при подбора си на управници.
Последно промяна от Tommy на 02 Сеп 2010, 22:01, променено общо 1 път.
Knights of the Cross
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

svetlio.varna написа:Аз пък мисля, че самият факт, че ги няма всичките далавари, които ставаха при предишното правителство си е достатъчно доказателство, че промяна започва. И кой колкото иска да плюе, но аз лично не се сещам за втори човек, който може да свърши работата на настоящия премиер.
:lol: Какво се случва тука бе, уж студенти, уж млади и умни хора се пишете ? От къде да започна пич - нямало ги далаверите - най-големите далавери са винаги скрити, а малки неща тип "Лъчо Мозъка" излизат и сега. Промяна особена не виждам, всеки си говори и прави каквото иска, а "оставка" е дума-табу. И каква точно работа върши в момента премиерът, че няма кой друг да я върши ?
Изображение
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

svetlio.varna написа:И кой колкото иска да плюе, но аз лично не се сещам за втори човек, който може да свърши работата на настоящия премиер.
ти, пора, аз, половината форум 8)
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

alter ego написа:
svetlio.varna написа:И кой колкото иска да плюе, но аз лично не се сещам за втори човек, който може да свърши работата на настоящия премиер.
ти, пора, аз, половината форум 8)
Партия ли ще правим?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Аа, не! Впрочем и ти ставаш за премиер, поне колкото последните трима и колкото предишните ми предложения. Само сте прекалено либерални и все ще се ослушвате към Брюкселските тъпунгери... :geek:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Хъ, хъ, хъ, мерси. Но аз се отказах от политиката откак Константин прие оня едикт. После и Рим падна и съвсем скучно стана.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Публикувай отговор

Обратно към “България”