Baggins написа:happyswift написа:Изводите, до които аз стигам са, че няма никаква логика "руски агент" да прави подобни неща, но може би ти ще ме просветлиш ?
Защо търсиш нормална логика от човек с червени в семейството (доколкото разбрах

).

Бога ми ... на футболните запалянковци трябва да ви забранят да говорите за всичко, което не е футбол, защото винаги сте недоразбрали ...
happyswift, добре де, никъде ли не ви карат да използвате логика ? Не се предавай.
П.С. Сега се замислих спрямо мнението на Baggins, колко отявлен е комплекса, който още се просмуква, като влага спрямо соц. времената. Сякаш все още е времето на промените и има "червени" и "сини". Фактически червените изчезнаха преди доста време, но сред маса хора идеята за тях е още жива. И не съм сигурен на какво се дължи това. Сигурно е на невъзможността да приемат сегашната история и нуждата от събития. И това, което съм забелязал, че обикновено тези хора, които все още се занимават с тази тема(в аспекта й от 90те години) "червени"-"сини" са от по-ниските прослойки на обществото. И сега, когато Иво се върне от Македония и погледне тази тема сигурно ще е съгласен да направим проучване, като това от миналата година за монархизма ... но това да го довършим.