две години за една
Модератор: Don Horhe
- zvezdichka
- В началото бе словото
две години за една
Здравейте всички! Прочетох в правилника на СУ, че 3 и 4 курс могат да се вземат за една година, при завършен 1 и 2 с отличен. Искам да попитам дали някой го е правил този номер... да сподели повече информация! Благодаря!
Няма невъзможни неща!
- zvezdichka
- В началото бе словото
Re: две години за една
Това ми е пределно ясно, ще трябва да се учи яко! Но все пак друго си е да каже нещичко някой, който е минал през това, а не само да ми дават суха информация лелките от администрацията! 
Няма невъзможни неща!
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
аз съм питал заместник декан и ми беше казано, че успехът трябва да е над 4.50, така че не се иска толкова много учене ^^
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Да, ама в правилника наистина пише, че ти трябва отличен. Явно по пътя се губи информация...

ааа значи няма да стане това дето аз го искам, понеже сега ще съм 1 курс и исках да взема 4 години за две.. но явно няма да ми разрешат... 
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: трети
Ъ, к`во?!?
Т`ва пък за първи път го чувам/чета!!!
Нали не се бъзикате?!?
Къде го пише това????? 
Edit: Някой може ли да ми каже в кой правилник, кой член и коя точка го пише това? Благодаря предварително...

Edit: Някой може ли да ми каже в кой правилник, кой член и коя точка го пише това? Благодаря предварително...
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: трети
Ето го, бе!
http://www.uni-sofia.bg Университетът Правилници на СУ Правилник на Университета
"Обучение по индивидуален план
Чл. 161. (1) Студент може да се обучава по индивидуален учебен план, който да предвижда усвояване на знания и умения в по-кратък срок едновременно за два курса или по две специалности. Това право може да се упражнява еднократно през целия курс на обучение в съответната образователна степен.
(2) По индивидуален учебен план могат да се обучават студенти, които са завършили първи и втори курс с отличен успех.
(3) Обучение по индивидуален учебен план се разрешава от декана при определени от факултетния съвет условия."
Наистина го има...
...
http://www.uni-sofia.bg Университетът Правилници на СУ Правилник на Университета
"Обучение по индивидуален план
Чл. 161. (1) Студент може да се обучава по индивидуален учебен план, който да предвижда усвояване на знания и умения в по-кратък срок едновременно за два курса или по две специалности. Това право може да се упражнява еднократно през целия курс на обучение в съответната образователна степен.
(2) По индивидуален учебен план могат да се обучават студенти, които са завършили първи и втори курс с отличен успех.
(3) Обучение по индивидуален учебен план се разрешава от декана при определени от факултетния съвет условия."
Наистина го има...
Feed Me!