Кандидатстване за общежитие I курс

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: [АКТУАЛНО] Кандидатстване за общежитие I курс

Мнение от Borisg »

svetlio.varna написа:Да, със студентската ти книжка отива в отдел "Студенти" на факултета. Преди това трябва да мине през паричен салон и да плати съответната такса, мисля че 3 лв. беше за издаване на уверение.
Добре, ама аз съм първокурсник. Нямам още студ. книжка. Друга алтернатива? :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Студентската лична карта би трябвало също да върши работа. Тя трябва да е при тебе.
Компютърни науки 1 курс
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Да, при мен е. То тя ще вземе всички възможни лични документи, но питам, за да знам със сигурност, ще трябва ли например нотариално заверено копие от лична карта?
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
misspapazova
От дъжд на вятър
Специалност: Испанска филология
Обратна връзка:

Мнение от misspapazova »

Класацията излиза на 15ти Септември, мога ли още същия ден да подам бележка за доходи, тоест на 15ти?/???//
Me gustaría inventar un paí­s contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
Аватар
dqvolito
От дъжд на вятър
Специалност: медицина

Мнение от dqvolito »

Първо се извинявам, ако се повтарям с някого друг, но ме интересува и се надявам да получа компетентно мнение. Неободимите документи според написаното във форума са следните:

1. Настанителна заповед.
2. Студентска книжка.
3. Снимки - 2 бр.
4. Лична карта.
5. ПАРИ!!!

Само това ли са? Аз съм 1-ви курс и нямам студентска книжка. Прочетох едно мнение, че ставало само с лична карта, но това сигурно ли е? Тази настанителна заповед, от къде трябва да я взема? След като отида при домакинката в определения блок мога ли да си видя стаята преди да реша дали искам да остана там? Къде се внасят парите и каква е сумата? Знаете ли процедурата за 8-ми блок и можете ли да ме дадете някакъв телефон на домакинката на този блок? На 15, когато се "настанявам", трябва ли в стаята да си донеса лични вещи, знам че това звучи глупаво, но съм чул и тази версия, че за да се водиш настанен трябва да оставиш багаж. Колко време Ви отне настаняването?

Благодаря Ви за отделеното време!
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Borisg написа:Да, при мен е. То тя ще вземе всички възможни лични документи, но питам, за да знам със сигурност, ще трябва ли например нотариално заверено копие от лична карта?
Не, не трябва.
misspapazova написа:Класацията излиза на 15ти Септември, мога ли още същия ден да подам бележка за доходи, тоест на 15ти?/???//
Да, можеш :)
dqvolito написа:Първо се извинявам, ако се повтарям с някого друг, но ме интересува и се надявам да получа компетентно мнение. Неободимите документи според написаното във форума са следните:

1. Настанителна заповед.
2. Студентска книжка.
3. Снимки - 2 бр.
4. Лична карта.
5. ПАРИ!!!

Само това ли са? Да.Аз съм 1-ви курс и нямам студентска книжка.Можеш да си я вземеш от отдел "Студенти" на 15 септември. Прочетох едно мнение, че ставало само с лична карта, но това сигурно ли е? Да.Тази настанителна заповед, от къде трябва да я взема? След като отида при домакинката в определения блок мога ли да си видя стаята преди да реша дали искам да остана там? Да, можеш. Къде се внасят парите и каква е сумата? Сумата ще ти я каже домакинката - различно е в зависимост от блока/стаята. Знаете ли процедурата за 8-ми блок и можете ли да ме дадете някакъв телефон на домакинката на този блок? Има ги на сайта на СБО и процедурата и телефоните. На 15, когато се "настанявам", трябва ли в стаята да си донеса лични вещи, знам че това звучи глупаво, но съм чул и тази версия, че за да се водиш настанен трябва да оставиш багаж. Да, задължително трябва да донесеш минимум един чифт бельо (чисто за предпочитане, ако е мръсно, ще се досетят, че е само за отбиване на номера, една книга (може стара и непотребна, която през живота си няма да използваш за друго, освен за подложка за сутрешното кафе), за да си личи, че си студент и една кутийка Дюрекс (повярвай ми, все ще ти потрябват).Колко време Ви отне настаняването? Ако питаш за процедурата по подписването на договора, плащането на наема и получаването на ключ - около 10 минути. Кофтито е, че чакаш на опашка с другите 1000000 настанени, които искат да се настанят в същия ден. Чака се поне час-два.

Благодаря Ви за отделеното време!
Facebook
Изображение
Аватар
marie.
В началото бе словото

Мнение от marie. »

svetlio.varna написа: На 15, когато се "настанявам", трябва ли в стаята да си донеса лични вещи, знам че това звучи глупаво, но съм чул и тази версия, че за да се водиш настанен трябва да оставиш багаж. Да, задължително трябва да донесеш минимум един чифт бельо (чисто за предпочитане, ако е мръсно, ще се досетят, че е само за отбиване на номера, една книга (може стара и непотребна, която през живота си няма да използваш за друго, освен за подложка за сутрешното кафе), за да си личи, че си студент и една кутийка Дюрекс (повярвай ми, все ще ти потрябват).
:lol:
Ти сериозно ли говориш?
"Верността в любовта, както и последователността в мисленето са признание за безсилие. Вярност! Един ден трябва да се заема с анализа на това чувство. В него има страст към собствеността. Ние бихме изхвърлили много неща, ако не се страхувахме, че някой друг би могъл да ги прибере."
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Напълно.
Facebook
Изображение
Аватар
Momchi
В началото бе словото

Мнение от Momchi »

В кой блок е централата на ТУ и МГУ? Някой знае ли?
И в желанието си да са различни, всички станаха еднакви...
Аватар
marie.
В началото бе словото

Мнение от marie. »

Може да съм леко параноична, но това ми се вижда много ненормална работа. Особено кутийката Дюрекс, ама и останалите неща не падат по-долу. Бельо. Че за какво за Бога им е бельо?! И книга, да си личи, че си студент. Като се настаняваш нали ти виждат студентската книжка, няма да си тракторист...
"Верността в любовта, както и последователността в мисленето са признание за безсилие. Вярност! Един ден трябва да се заема с анализа на това чувство. В него има страст към собствеността. Ние бихме изхвърлили много неща, ако не се страхувахме, че някой друг би могъл да ги прибере."
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Добре де, сериозно?!?!?!? Как може да повярвате на това, което каза Светльо? :shock:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
ViLL__
От дъжд на вятър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от ViLL__ »

marie ,също така трябва да се носи и поне една щайга с компоти и туршия,все пак трябва да има доказателство и че ще се храниш..само така ще повярват че наистина си се настанила :)
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?

Donnie Darko
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от Lithium »

marie. написа:Може да съм леко параноична, но това ми се вижда много ненормална работа. Особено кутийката Дюрекс, ама и останалите неща не падат по-долу. Бельо. Че за какво за Бога им е бельо?! И книга, да си личи, че си студент. Като се настаняваш нали ти виждат студентската книжка, няма да си тракторист...
:shock: :shock: :shock:
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

а бе светляк не се ебавай с невинните момичета бе говедо хахахаа
Аватар
marie.
В началото бе словото

Мнение от marie. »

:lol:
Знаех си, че нещо ме лъжкоти той... Но аз съм добро дете и изпълнявам каквото ми се каже. Даже мислех да давам предложение за мъжете да е кутийка Дюрекс, а за жените кутийка тампони, ама нейсе, няма да мога да си осъществя идеите.
И как може да сте толкова лоши, верно?! :)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”