9 септември - Поклон пред паметта на избитите!

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Публикувай отговор
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Re: 9 септември - Поклон пред паметта на избитите!

Мнение от Zahariev »

Хубаво е да прибавим и факта, че в Украйна го приемат в редиците на ГРУ (Главно разузнавателно управление). Те финансират обучението му първоначално, а след това Русия го поема, защото му възлагат дълготрайни надежди. Вербуват го в разузнаването и от там забраняват на ДС да влиза в редиците им и има доклад на ДС от 72ра, в който се дават препоръки към тайните служби как да се отнасят към него.

Иииииии ... това го прави една идея по-"доверен" на Русия от ДС (а тук какви скандали правиха за ДС само ... )

Всичко си се нарежда. Той даде началото на масовата приватизация. А "масовите приватизатори" бяха повече руснаци, отколкото западняци.

Не всичко е от уикипедия, товарищ :mrgreen:

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Твърде много "Уикенд" четеш. :wink: И си направи пак справка кой започна приватизацията.
Изображение
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Твърде много политици имам в семейството ... :lol:

И поясних МАСОВАТА приватизация. ;)

Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Първо, ГРУ е военно разузване.Не виждам каква е логиката икономист да го вербува военното разузване и то в България :?:

Второ, след като Костов е голям руски агент, защо неговото правителство подаде молба за членство в ЕС и НАТО? Или и това е някаква супер конспирация и руски план ?И защо Костов е толкова против АЕЦ Белене с руски капитали след като е голям агент на Русия?

Ако политиците ти са бивши партийци, spare me :wink:
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

happyswift написа:Първо, ГРУ е военно разузване.Не виждам каква е логиката икономист да го вербува военното разузване и то в България :?:

Второ, след като Костов е голям руски агент, защо неговото правителство подаде молба за членство в ЕС и НАТО? Или и това е някаква супер конспирация и руски план ?И защо Костов е толкова против АЕЦ Белене с руски капитали след като е голям агент на Русия?

Ти сериозно ли ... ? Пробвай и с малко сиво вещество де ? :)

Иначе са и от различни станове. ;)

Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Изводите, до които аз стигам са, че няма никаква логика "руски агент" да прави подобни неща, но може би ти ще ме просветлиш ?
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

happyswift написа:Изводите, до които аз стигам са, че няма никаква логика "руски агент" да прави подобни неща, но може би ти ще ме просветлиш ?
Защо търсиш нормална логика от човек с червени в семейството (доколкото разбрах :lol: ).
:wink:
Изображение
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Baggins написа:
happyswift написа:Изводите, до които аз стигам са, че няма никаква логика "руски агент" да прави подобни неща, но може би ти ще ме просветлиш ?
Защо търсиш нормална логика от човек с червени в семейството (доколкото разбрах :lol: ).
:wink:
Бога ми ... на футболните запалянковци трябва да ви забранят да говорите за всичко, което не е футбол, защото винаги сте недоразбрали ... :lol:

happyswift, добре де, никъде ли не ви карат да използвате логика ? Не се предавай.

П.С. Сега се замислих спрямо мнението на Baggins, колко отявлен е комплекса, който още се просмуква, като влага спрямо соц. времената. Сякаш все още е времето на промените и има "червени" и "сини". Фактически червените изчезнаха преди доста време, но сред маса хора идеята за тях е още жива. И не съм сигурен на какво се дължи това. Сигурно е на невъзможността да приемат сегашната история и нуждата от събития. И това, което съм забелязал, че обикновено тези хора, които все още се занимават с тази тема(в аспекта й от 90те години) "червени"-"сини" са от по-ниските прослойки на обществото. И сега, когато Иво се върне от Македония и погледне тази тема сигурно ще е съгласен да направим проучване, като това от миналата година за монархизма ... но това да го довършим. :mrgreen:
Последно промяна от Zahariev на 27 Авг 2010, 14:51, променено общо 1 път.

Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Не, или ми кажи или просто не си играй да ми отговаряш ;)
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Въх, хора все едно слушам някакви старчета пред блока. Така говорите, все едно живота ви е минал по Татово :) хаха.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Zahariev написа:П.С. Сега се замислих спрямо мнението на Baggins, колко отявлен е комплекса, който още се просмуква, като влага спрямо соц. времената. Сякаш все още е времето на промените и има "червени" и "сини". Фактически червените изчезнаха преди доста време, но сред маса хора идеята за тях е още жива. И не съм сигурен на какво се дължи това. Сигурно е на невъзможността да приемат сегашната история и нуждата от събития. И това, което съм забелязал, че обикновено тези хора, които все още се занимават с тази тема(в аспекта й от 90те години) "червени"-"сини" са от по-ниските прослойки на обществото. И сега, когато Иво се върне от Македония и погледне тази тема сигурно ще е съгласен да направим проучване, като това от миналата година за монархизма ... но това да го довършим. :mrgreen:
Е аз пък не мога да разбера що за логика е следната - "няма смисъл да говорим и да спорим за това, щото е било преди 20 години и вече не е ".... :shock: :shock:
Изображение
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

'щото май не ти се отдава да разбираш чужди мисли ... очевидно нямах нищо предвид от нещата, които ти разбра. Интересно е, че други ме разбират ... защо ли ? :wink:

Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Zahariev, ето една статийка, която сбито казва всичко, което на теб и на много подобни хора не им е ясно
http://thetrooper.blog.bg/politika/2010 ... ite.588016
Изображение
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Мнение от Гуньо Простия »

В статията,силно преувеличена и видимо писана под въздействието на психотропни вещества,се изтъква отвращението от насилственото господство на 1 прослойка над останалите.Посочено е и наблюдението,че т.нар "роби" доминират числено над т.нар "граждани".Основната теза е,че управлението на държавата и развитието на обществото като цяло трябва да бъде поверено на "гражданите".Така се изразява желанието ръководството на всички сфери да бъде монополизирано от едно малцинство,но авторът вече не вижда нищо лошо в това,тъй като самият той се причислява към него,а "щастието" на всички останали,независимо дали се гради върху правилна или неправилна ценностна основа,остава на заден план.Не смятам,че обществена система,градена върху благоденствието на малцинство и "нещастието" на всички останали,е по-добра в каквото и да е отношение от така критикуваната от автора "диктатура" или както там я нарича.
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Никъде не се казва, че ако управлението бъде поверено на "гражданите", то правата на другите няма да се зачитат. :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”