след турците най-мразя този сериал,pora_e_priqtel написа:Тва звучи като лаф от "Сексът и градът"Ice_Spirit написа:Time wounds all heels
потресаващо долен е
Модератор: Плазмодий
след турците най-мразя този сериал,pora_e_priqtel написа:Тва звучи като лаф от "Сексът и градът"Ice_Spirit написа:Time wounds all heels
В моя частен случай бих заменила 'бачкането' с четене. А в най-добрия вариант -Ivo Penev написа:нова опция - яко,яко бачкане, след тва единствено за сън мислиш,нищо друго не ти е в главата
Аз правя същото, ама с чистене.originalsin написа:+1В моя частен случай бих заменила 'бачкането' с четене. А в най-добрия вариант -Ivo Penev написа:нова опция - яко,яко бачкане, след тва единствено за сън мислиш,нищо друго не ти е в главата(тичане, тичане, тичане). Просто препускаш без нужда и цел срещу южния вятър "докато мускулите ми не пламнаха и във вените ми не потече киселина. След това бягах още малко." ('Fight club')
Целта е да ви се подкосят краката и да достигнете до състояние 'I don't have anymore in me.'Действително умората над тялото сякаш побеждава тревогата на душата/ума...
Строго препоръчвам.
Мале, на мен пък ще ми стане страшно гузно, ако тръгна да споделям с всички. Като някакво мекотело ще се чувствам после... но пък ти си знаешсър Прах написа:Оплаквам се на всеки готов да ме слуша...