Кандидати за Българска Филология 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Re: Кандидати за Българска Филология 2010

Мнение от The_iMMortal_f »

Замряхте! Искам да попитам за този СИД по творческо писане.. Къде и кога мога да подам молба за да се запиша.. Как и кога се водят занятията? :roll: Да се пообразовам малко , че е крайно време не само да гледам визитката на редактора на Ciela .. :bounce: :bounce:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
axinora
Пишете, о, братя
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти

Мнение от axinora »

Относно СИДовете:
В началота на всяка година по стените на етажа във факултета се разлепят индивидуални обяви за СИДовете, които се предлагат. Повечето са с описание на това какво ще се прави по време на занятията, какво се очаква да направите, за да получите оценка и т.н. Записването става с посещаване на организационна сбирка, където дошлите се споразумяват с преподавателя за час на провеждане. Гадното е, че не винаги ще ви е удобно и може да не можете да посещавате неща, които са ви интересни.
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология ;)
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

ех, axinora, винаги си полезна.. Как да ти се отблагодаря човек :)
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Катрин_
В началото бе словото
Специалност: българска филология
Курс: първи

Мнение от Катрин_ »

Здравейте! :) И аз се присъединявам. Приета съм БФ - задочно, за което доста съжалявам ( за това, че е задочно, а не за това, че е БФ ) :D Това е специалността, която исках и съм много доволна! Честито на всички новоприети! И успех! :cheers:
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

И на теб успех! :) Но пък мисля, че има начини да се преместиш от задочно в редовно обучение! На 1-ви можеш да питаш как стоят нещата! ;) Добре дошла!
sugarcandy
В началото бе словото

Мнение от sugarcandy »

Колеги, привет! :)
Иде, по кое време и като часове ще се провеждат лекциите ?
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Здравей! :) Еми, още е рано да се каже, тъй като откриването не е започнало и свършило..., а иначе според мен ще започнат от 4-ти Октомври. Ще научим, когато му дойде времето! :P
sugarcandy
В началото бе словото

Мнение от sugarcandy »

мерси :)
интересува ме по-скоро графика на лекциитерот колко до колко г-д ще са занятията?
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Това, което имаш предвид под "график на лекциите" се нарича разписание. Трябва да бъде публикувано в интернет след няколко няколко седмици и ще ти бъде раздадено на 1ви октомври.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Съжалявам ако питането ми ви напуши на смях и прозвучи като питане на уплашен първолак, ама то дали първи клас, 8-ми клас в гимазнията или 1 курс, май е все тая..
Та: Днес обиколих сума ти книжарници да си търся корково табло, не знам защо толкова съм приритала, но все пак си намерих и се загледах към тетрадките..Следователно, тези от по-горен курс да кажат дали една тетрадка голям формат от 200 листа ще ми стигне за всички занятия или всеки преподавател държи на отделна и да каже от своя скромен опит, за да не се набутам 15-16 лева за нещо, което няма да ми трябва особено за лекции , и само ще ми тежи, разнасяйки го по автобуси, тролей и все и всю. Също и докога трябва да излезе разпределението на лекциите , или ще го чакам напрво на 1 октомври? (най-вероятно да ,а ам да си питам) Да, ентусиазирана съм. :mrgreen: И докато не съм забравила- някаква конкретна литература която да чета през оставащото време , че май и без това ще ми трябва да си намирам работа, а ме сърбят ръцете за четене?.(Тъпата библиотека е в почивка... )

axinora
Пишете, о, братя

Мнение от axinora »

Най-хубава работа вършат листите за писане, а не татрадките. Тетрадката тежи и по време на сесия не е ясно кое къде ще си записала, а ще трябва да се съобразяваш с това да имаш всички лекции или упражнения, защото ако изпуснеш нещо след това ще се чудиш кое след кое преподадено и така. Затова мисля, че листи и отделни папки за всеки предмет, където да си ги подреждаш е най-добре. Пък и опаковка от 200 бели листа за писане струват 2 - 3 лева.
За четене - най-полезно ще е припомнянето на граматиката. Вземете си някакви тестове и си ги решавайте. И си четете граматиката на Пашов. Това е. И си четете някаква художествена литература за собствено удоволствие, защото в следващите 4 години може и да нямате време за подобно нещо.
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология ;)
Arwen
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Arwen »

Здравейте и от мен :) Извинявам се,че се присъединявам толкова късно към групата на филолозите.Много съм щастлива,че има толкова хора,които искат да учат БФ,бях останала с впечатление,че желаещите не сме много :) На мен ми беше второ желание,първото ми беше Журналистика.Но ако трябва да съм честна в последните няколко дни преди записването за класирание не знаех какво точно искам.И в никакъв случай не съжалявам,че ме приеха БФ. :)
Желая на всички ви приятни последни дни от ваканцията :)
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Здравей @Arwen и добре дошла сред нас! ;)
Arwen
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Arwen »

:) Добре заварили!Присъединих се в групата и във Facebook.Ако знаете колко се радвам,че желанието ви е голямо колкото и моето :)
EvP
В началото бе словото

Мнение от EvP »

Голямо е определено. Чак зайчето от аватара на колегата не издържа вече :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”