Размисли и страсти: Noctis

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Размисли и страсти: Noctis

Мнение от Kristo »

още 1 дебютант в темата, победител за тази седмица...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
ayakashi
Постоянно присъствие

Re: Размисли и страсти: Noctis

Мнение от ayakashi »

Хайде аз като най-оукуърд ще подхвана темата :)

1. Къде искаш да живееш най-много и защо?
2. Мислиш ли, че хората са егоисти?
3. Най-забавна случка от училищните години :)
4. Каква е тайната на една щастлива връзка?
5. Любимо аниме?
6. Ако имаш една свободна седмица и безкрайни финансови възможности, какво ще направиш?
7. Защо записа Японистика?
8. Любимата ти книга и защо?
9. 2+2 може ли да е различно от 4?
10. Патриот ли си и защо?

Толкоз засега :)
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Bagatur »

1. Какво е мнението ти за лоликон и шотакон хентая?
2. Симпатизираш ли на някой от клановете шинобита, без значение от историческия период? Ако да, на кой/кои от тях?
3. Ще ни изнасили ли Лу Бу?
4. Ти си наред да дадеш снимки с аниме красавици. Нека да е топ3-то ти :)
5. Четеш ли фентъзи книжки? Ако да, кои ще препоръчаш?
6. Кефиш ли се на рок и метъл(с всичките им подвариации)? Кои са ти любимите групи от тези жанрове?
7. Какво възнамеряваш да работиш след завършването си? Изобщо решил ли си да останеш тук, или ти се иска да живееш другаде?
8. Кой ти беше най-омразният предмет в даскало и защо?
9. Кое ти е любимото комбо от fighting игрите и на кой герой е?
10. Как мина мачът в събота? :lol:
Strength and honor.
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

ayakashi написа:Хайде аз като най-оукуърд ще подхвана темата :)
1. Къде искаш да живееш най-много и защо?
По принцип бих живял на много места.. и по различни причини
Москва - местен съм .. не ми е чужд града.. пък и е доста готин особено вечерно време.. но си има и той доста минуси, както се видя напоследък
Япония - Мечтая си аз за подреденост.. ама много далече бре :lol:
Ирландия/ Шотландия - Дайте ми безкрайни зелени поляни и не ме занимавайте с глупости :mrgreen:
И все пак .. най - бих си живял тук.. сигурно най-добре ще се чуствам .. само че първо трябва да се изхвърли боклука :bounce:

2. Мислиш ли, че хората са егоисти?
Хората са егоисти, но нито са родени така, нито имат желанието да бъдат.. или поне в един по-идеален свят със сигурност няма нужда да бъдат - хората са егоисти, защото така са научени (главно от родителите... ако тях ги няма ги е научил живота - инстинкта за оцеляване) . Отговарям ти на въпроса с "да" , но това е вина на системата основно.. не мога да обвиня човек, който дневната му дажба храна е коричка хляб :?

3. Най-забавна случка от училищните години :)
След едно градско първенство по волейбол, на което станахме втори - директорът реши, че ще е много яко да поиграе волейбол с нас (отбора), при което на второто разиграване така го измаах с една топка през лицето, че му счупих носа :lol: :lol: - да видиш как се притесних дали ще завърша :lol:

4. Каква е тайната на една щастлива връзка?
Компромиси, компромиси.. още компромиси и доверие, а също така и компромиси, които не знам дали споменах някъде :lol:

5. Любимо аниме?
Ох.. ами .. гледал съм около 50-60 анимета.. като не са ми харесали 1 или 2 максимум.. всяко аниме е имало с какво да ме грабне и да ми хареса.. но хайде да не се оправдавам така евтино ще изредя няколко :
Death Note, Code Geass, Devil May Cry, Requiem for the Phantom, Clannad, Nodame Cantabile, Captain Tsubasa :cat: , Hellsing, Kimi ga nozomu eien.. айде стига толкова

6. Ако имаш една свободна седмица и безкрайни финансови възможности, какво ще направиш?

Ще мисля една седмица какво бъдеще да сътворя с "безкрайните си финансови възможности" - едно е сигурно няма да се правя на клоун с тях, както разните му там .. родни ВИП-ове .. (как ми е смешно това определение)

7. Защо записа Японистика?
Японската култура ми е била слабост от доста време.. източните култури като цяло ми харесват .. държат на ценностите и морала.. вижте на запад какво се случва.. нормално е да бягам на изток :) .. Пък и имаме много повече общи неща с японците, отколкото с потомците на каторжници, затворници и роби

8. Любимата ти книга и защо?
Граф Монте Кристо .. сладкото чуство на възмездието :twisted: Revenge is never a straight line. It's a forest, And like a forest it's easy to lose your way … to get lost … to forget where you came in. - Хареса ми и това, че героят не загуби своя път

9. 2+2 може ли да е различно от 4?
2+2 винаги си е 4, колкото и да не ни се иска да е така .. Не можем да променяме фактите, можем само да ги тълкуваме по различен начин

10. Патриот ли си и защо?
Жител съм на най-старата съществуваща държава в Европа.. потомък на велики воини.. Имаме сериозна заслуга в момента исляма да не е основна религия във Виена и Берлин... примерно :lol: .. и нито комунистическите лозунги да ни обвържат със славяните, нито омаловажаването на съществуването ни от страна на западните страни, нито разни чергари, живеещи на гърба на обикновения българин могат да променят тия факти 8) .. Имам пълното право да се гордея с произхода си :idea: :!: :)
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
Kat
Драскач

Мнение от Kat »

Hullo :D
* Какво сънуват андроидите?
* Как си представяш Земята и човечеството след да речем... 200-300 години?
* Кое е по-важно - да спасиш принцесата от дракона или... дракона от принцесата?
* Размисли със страсти или страсти с размисли?
* Как ще реагираш, ако видиш извънземно?
* Как би се описал (без ограничение в думите)?
* Любим цитат от филм/книга/песен?
* Смяташ ли да посетиш Aniventure? :)
Just because you feel good, I still want you here tonight...

Kid vs. Kat :twisted:
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Bagatur написа:...
1. Какво е мнението ти за лоликон и шотакон хентая?
Японците обичат да се лигавят .. аз обичам да ги гледам като го правят.. :lol:

2. Симпатизираш ли на някой от клановете шинобита, без значение от историческия период? Ако да, на кой/кои от тях?
Честно ще ти кажа не съм запознат особено с клановете шинобите като цяло.. :oops: имам да почета в тази насока

3. Ще ни изнасили ли Лу Бу?
Мале тоя кво е прасе... :lol: :lol: :lol: .. Колко пъти я играх първата мисия с Wu ..
докато реша, че мога просто да го заобиколя :lol: :cat:

4. Ти си наред да дадеш снимки с аниме красавици. Нека да е топ3-то ти :)
1. http://4.bp.blogspot.com/_5mtfk_BzA2c/S ... ihouin.jpg - Shihouin Yoruichi (Bleach)
2. http://www.deviantart.com/download/1055 ... r_Mind.jpg - Maya (Tenjou Tenge)
3. http://4.bp.blogspot.com/_oMcF1bXF4js/S ... ampire.jpg - Akashiya Moka (Rosario to Vampire)

5. Четеш ли фентъзи книжки? Ако да, кои ще препоръчаш?
Много не чета фентъзита.. Но според мен всеки би трябвало да прочете Силмарилион :) .. не е лошичка

6. Кефиш ли се на рок и метъл(с всичките им подвариации)? Кои са ти любимите групи от тези жанрове? Слушкам доста даже :) ..
Apocalyptica, Within Temptation, Lacuna Coil, Breaking Benjamin, Maybeshewill, Rammstein,

7. Какво възнамеряваш да работиш след завършването си? Изобщо решил ли си да останеш тук, или ти се иска да живееш другаде?
Е тука ме застреля.. много неща мога да работя.. и все още не съм се отказал да бъда и професионален вратар.. току виж съм направил кариера в Япония 8) :lol: - без това като ги гледам по тв-то какви са рибки.. в никакъв случай не съм по-слаб от тях.. друг е въпроса, че няма да им хареса много някой Гайджин да им вземе хляба.. :lol:

8. Кой ти беше най-омразният предмет в даскало и защо?
БЕЛ.. голям дзвер беше литературката ни... имаше добри намерения.. но лош подход :)

9. Кое ти е любимото комбо от fighting игрите и на кой герой е?
Noob Saibot... Mortal Combat .. на тоя брутала се помнеше много лесно.. нищо че сега съм го забравил :lol: :lol: :lol:

10. Как мина мачът в събота? :lol:
Бихме 8 на 5 8) :lol:
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Kat написа:Hullo :D
* Какво сънуват андроидите?
Халва и... Джони Уокър 8) :lol:

* Как си представяш Земята и човечеството след да речем... 200-300 години?
Надявам се все още да съществуваме.. Тотално променени ( от гледна точка на мисленето - по-точно да го има много повече от сега..) Източните ценности да смачкат западните прищявки :wink:

* Кое е по-важно - да спасиш принцесата от дракона или... дракона от принцесата?
Традиционалист съм.. трябва да пазим принцесата :mrgreen: .. което може и да се промени стига беззащитното драконче да ми е домашния любимец :lol:

* Размисли със страсти или страсти с размисли?
И двете не ми звучат много зле.. да опитаме от всичко ? :mrgreen:

* Как ще реагираш, ако видиш извънземно?
Ще си преправя гласа на Бойко Борисов.. и ще го питам дали укрива данъци след като го информирам, че Цветанов и оперативната група са .. ей там в храстите!

* Как би се описал (без ограничение в думите)?
Идеалист, революционер, вярващ в доброто в хората

* Любим цитат от филм/книга/песен?
Може ли от реклама ?
I can achieve immortality by not wearing out. You can achieve immortality simply by doing one great thing.

* Смяташ ли да посетиш Aniventure? :)
Не съм решил още, но .. си е plausible
Аватар
TheRain
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна Биология

Мнение от TheRain »

:mrgreen:

1. Любима книга (или книги?!)
2. Люк Скайуокър или Дарт Вейдър?
3. Блондинка или брюнетка? :) :lol:
4. Любимо място в БГ..
5. За или против ЕС?! :salute: :salute:
6. Без какво не можеш и един ден?
7. Как се виждаш след 10 години?
8. Любимо деЦко от cartoon network?
9. Какво те дразни?
10. Една сбъдната мечта?
There's something so human about finding delight in the deaths of once fellow men..

Изображение
Аватар
TheRain
В началото бе словото

Мнение от TheRain »

уууу сори, някой вече е питал за книгата :mrgreen: :mrgreen:
There's something so human about finding delight in the deaths of once fellow men..

Изображение
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

TheRain написа::mrgreen:
1. Любима книга (или книги?!)
Както казах.. "Граф Монте Кристо".. добавям и "Щамът Андромеда"

2. Люк Скайуокър или Дарт Вейдър?
Принцеса Лея не може ли ? :oops: :)

3. Блондинка или брюнетка? :) :lol:
Брюнетка ол дъ тайм :cheers: 8) (Нищо против блондинките.. просто.. преференции)

4. Любимо място в БГ..
Витоша :mrgreen:

5. За или против ЕС?! :salute: :salute:
И двете страни си имат плюсове и минуси.. всички ги знаем.. може много да се спори.. като за момента .. най-добре да е "За" .. нямаме възможност за водене на политика на изолационизъм

6. Без какво не можеш и един ден?
Музичка :bounce:

7. Как се виждаш след 10 години?
Надявам се да намеря място и общност, за да мога спокойно да кажа "I belong here"

8. Любимо деЦко от cartoon network?
Много бяха - Tom&Jerry , Looney Tunes, Johny Bravo, Ed Edd & Eddy, Dexter's laboratory :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

9. Какво те дразни?
Human indifference, егоизъм и .. чалга (така като се замисля май имат доста голяма връзка между тях)

10. Една сбъдната мечта?
Японист съм . :cat:
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

^ Много добри любими групи, бай дъ уей :rock:s Любимите аниметата и те! :salute:
Хайде малко въпроси и от мен...

1. С какво впечатление те остави гимназията и радваш ли се, че завърши? :compress:
2. Каза, че харесваш хората в Япония, понеже повече държели на морала. Кои конкретно морални ценности смяташ за най-важни?
3. Как се запали по японската култура? А по аниметата? Кога точно реши, че искаш да учиш японистика?
4. Имал ли си някога домашно животно и ако да, то какво? А какво би си гледал, ако условията го позволяваха? :albino:
5. Къде би искал да живееш? Нямам предвид държава, а конкретно място - къща, апартамент, имение, хотел, готически замък, уотевър... :P
6. Има ли хора от форума, които можеш да наречеш истински приятели?
7. Какво мислиш за пиърсингите и татуировките?
8. Пушач ли си?
9. Кое е най-хубавото нещо, което ти се е случвало напоследък?
10. Защо не идваш на форумни срещи? :cyclopsani:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

black_lady написа:^ Много добри любими групи, бай дъ уей :rock:s Любимите аниметата и те! :salute:
Хайде малко въпроси и от мен...
1. С какво впечатление те остави гимназията и радваш ли се, че завърши? :compress:
Доста отдавна беше това събитие :) .. Ако трябва да съм искрен.. тогава живота беше доста по-лесен :) .. ако можех бих върнал времето назад :wink:

2. Каза, че харесваш хората в Япония, понеже повече държели на морала. Кои конкретно морални ценности смяташ за най-важни?
Integrity, courage, благородство (Не това което се онаследява, а което се печели с действия :) )

3. Как се запали по японската култура? А по аниметата? Кога точно реши, че искаш да учиш японистика?
Някога много отдавна хванах да играя една игра Шогун: Тотаl War.. атмосферата ме заплени... изгледах няколко филма.. прочетох това онова .. и хоп :) .. относно аниметата - доста време се подигравах на един приятел, че ги гледа.. :lol: :lol: :lol: , но един ден се случи така, че един приятел ми препоръча музичка от едно аниме.. хареса ми (музичката) и понеже нямаше какво да правя тоя ден.. реших да гледам анимето (Death Note) - и като се почна една .. :lol: :lol: :lol:
За Японистиката реших - края на 2-ри курс в УНСС като вече ми беше писнало да се занимавам с икономика .. дадох си сметка, че рано или късно ще карам второ висше и ще се преквалифицирам.. така и така ми се отдават езиците .. и си казвам айде това да бъде.. и така 2 години по-късно кандидатствах и .. след по-малко от 2 месеца се почва 8)

4. Имал ли си някога домашно животно и ако да, то какво? А какво би си гледал, ако условията го позволяваха? :albino:
Никога не съм гледал животно.. но ако трябва да фантазирам.. един хамелеон би бил забавен.. но пък бих гледал и котарак :cat:

5. Къде би искал да живееш? Нямам предвид държава, а конкретно място - къща, апартамент, имение, хотел, готически замък, уотевър... :P
Хмм.. не съм особено претенциозен.. стига да се чуствам уютно.. е за хотел не знам чак.. но пък би било забавно :mrgreen:

6. Има ли хора от форума, които можеш да наречеш истински приятели?
muligan-cho е заслужил да го нарека истински приятел :cat:

7. Какво мислиш за пиърсингите и татуировките? Не употребявам :) .. и гледам да не мисля за тях :lol: :lol: :lol:

8. Пушач ли си? Не - Спортна личност съм.. а димът ме вбесява - меко казано

9. Кое е най-хубавото нещо, което ти се е случвало напоследък?
Срещнах.. човек.. :P :cat: :flower:

10. Защо не идваш на форумни срещи? :cyclopsani:
:oops: Очаквам специална покана от духовният ми вожд.. Кардинал Рише.. Светльо :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: .. Бих се появил в скоро време .. :geek:
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Кефиш ли се на японки?
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Има доста красиви.. да :cheers:
Аватар
TheRain
В началото бе словото

Мнение от TheRain »

Чети "Цар Плъх" :D :D

Изображение
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”