Ахахахах, благодаря ти ЕдуEdu написа:Честитка за приемането, Стела![]()
А ти кога влезе, кога се запозна с всички, егати машината. Аз разбрах кои са ми колеги към края на октомври хD
Ми.. какво да ти кажа, май аз ще съм Жоро в нашия курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Ахахахах, благодаря ти ЕдуEdu написа:Честитка за приемането, Стела![]()
А ти кога влезе, кога се запозна с всички, егати машината. Аз разбрах кои са ми колеги към края на октомври хD
Ееее...ти пък съвсем започна да ме обезкуражавашhappyswift написа:И после "Вчера живях срещу лудницата, днес живея срещу нас"
Добре, че погледнах темата, че иначе щеше да останеш без отговорVodolei написа:@shayne,ти нали искаше също да учиш международни отношения?Защо се отказа?
И аз искам да почваме. Но лятото не ми е дотегнало :Р Сега поне ще си разнообразя цял месец в Сиенаfffff написа:Не знам за вас,но на мен лично лятото вече ми дотегна,та гледам напред да започваме
И ще ни оставиш да умираме от скука тук_Stella_ написа:И аз искам да почваме. Но лятото не ми е дотегнало :Р Сега поне ще си разнообразя цял месец в Сиенаfffff написа:Не знам за вас,но на мен лично лятото вече ми дотегна,та гледам напред да започваме
Не е вярно това. Втори курс съм вече и вторият ми език е испански , въпреки че в училище ми беше немскиДнеска ми казаха едно крайно притеснително за мен нещо- това,че като втори език продължавам този,който ми е от училище.Тоест,примерно аз съм бил с руски като втори и сега също съм задължен да го запиша...продължа...а грам не искам.Истина ли е ?